Vyrobeno ručně v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, tento salám pochází z pečlivě vybraných chovů v Aveyronu. Tento salám je bez nitritů, vyrobený pou...
Sušené hovězí maso se vyrábí z kusů umístěných v hovězím stehně. Podle výrobních metod a použitých ingrediencí se může nazývat bresaola, grisonské mas...
Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost!
Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissa...
Bez dusičnanů, bez konzervantů, tento salám je vyroben pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře z Kampotu (jediný pepř na světě...
Du lonzo nakrájený na tenké plátky v 100% recyklovatelné sklenici. Díky svému inovativnímu konceptu se Popine de lonzo uchovává při pokojové teplotě p...
Lonzo, také nazývané lomo nebo lonzu, je sušený vepřový filet. Tento řemeslný lonzo je vyráběn v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá s...
Vyrobeno ručně v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, tento salám pochází z pečlivě vybraných chovů v Aveyronu. Tento salám je bez nitritů, vyrobený pou...
Je tu aplikace europages!
Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.