...Chicche Napoletane di Patate
Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkké pšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku.
Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou:
Udělat z kvality volbu pro lepší život.
270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny
350 kcal/100g pro suché těstoviny
Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol"
Chlazená doprava Stef...
... nezměněné chutě minulosti. V našem maloobchodním prodeji v Caraglio, jen pár kilometrů od Cuneo, jsou k dispozici všechny typické formáty těstovin italské kuchyně: agnolotti, cappelletti, gnocchi, těstoviny z vajec, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin a valgranotti s Castelmagno. Připravují se výhradně z přírodních ingrediencí, jako jsou bramborové vločky, mouka z...
... bramborovégnocchi, listové těsto a lasagne. Spolupracuje jako co-packer s významnými značkami. Produkty jsou nabízeny cateringovým a restauračním firmám, v maloobchodě, stejně jako v distribuci a v řetězcích, v Itálii i v zahraničí.
Od roku 2000 je kvalita společnosti KOCH certifikována a neustále se zlepšuje. V současnosti jsou produkty vyváženy do Rakouska, Německa, Švýcarska, Anglie, Norska, Irska, Slovinska, Chorvatska, Maďarska, Řecka, Španělska a Francie.
Pasta Riscossa od roku 1902. Těstoviny z kvalitní semoliny z italské a zahraniční tvrdé pšenice s minimálně 12,5 % bílkovin. Pastificio Riscossa pokrývá více než deset oblastí nabídky: suché těstoviny z semoliny, speciální regionální těstoviny, polosuché a řemeslné těstoviny, těstoviny s vejci, gurmánské těstoviny tažené bronzem, červená řada, omáčky, olej a ocet, sušenky, mouky a semoliny, rýže, bramborovégnocchi. 120 formátů. 250 distributorů ve 80 státech.
VÝROBA?BRAMBOROVÉGNOCCHI PLNĚNÉ GNOCCHI - ČERSTVÉ TĚSTOVINY ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Právní sídlo a závod Fax E-mail Sekundární kancelář...