...Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP.
Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí být na velikost lískového oříšku.
Tvar může vážit od 1,00 kg do 3,50 kg.
Naše společnost nabízí kus o hmotnosti přibližně 2,00 kg, zralý minimálně 20 dní.
Těsto je bílé a kompaktní a chuť je svěží a nenapodobitelná.
...Sýr, který nese chuť a tradici Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, soli a tekutého telecího sýra, se tento sýr vyznačuje hladkou kůrkou tmavě žluté barvy, která obklopuje kompaktní bílou hmotu.
Elastický a jemný, když je mladý, se po zrání stává mírně zrnitým a rozpustným, nabízí intenzivní vůni a chuť, která se pohybuje od sladké po mírně pikantní. Jeho cylindrický tvar a nepoživatelná kůrka...
...Ruční stroj na krájení tvarů jak ve vertikálním, tak horizontálním směru, pomocí nerezového drátu. Umožňuje snadno rozdělit sýr na porce s přizpůsobenou hmotností a velikostí pomocí ručně odvíjeného drátu.
Je vybaven centrálním otvorem pro zajištění stability a bezpečnosti během fáze krájení. Umožňuje rozdělit tvar na více částí, dokud nedosáhnete požadovaného množství plátků. Jeho kompaktní konstrukce se vejde do všech prostor, i těch nejmenších.
Rozměry: 50x56x12
Materiál: nerezová ocel...
... 2,8 do 6 tun.
Obzvlášť efektivní, díky svým malým rozměrům usnadňuje montáž a používání. Univerzální v použití, spojuje technické vlastnosti drtících lopat s praktičností malých příslušenství.
Mění se tvar, ale podstata ani vysoký výkon, jak v oblasti výroby, tak odolnosti, typické pro produkty MB, se nemění.