Itálie, Sizzano
...Antipasti di terra Carni bianche Formaggi media stagionatura COLORE Červená rubínová PROFUMO Elegantní a vytrvalý Červené ovoce GUSTO Měkké a vyvážené Plné, vytrvalá a tříslovinová chuť Sladké a ovocné TEPLOTA: 16-18 °C ALKOHOL: 12,5% - 13,5% vol...
Portfolio (13)
Itálie, Dorgali
... myrty doprovázené nádechem kořeněných tónů, které pocházejí z vyzrávání v sudech z francouzského dubu. Na patře je teplý dojem následován výraznou svěžestí, výraznou slaností a elegantní tříslovinou, které se dobře skládají do měkké a sametové struktury. Dobrá intenzita a perzistence. Atha Ruja se hodí k polotvrdým sýrům střední intenzity, chutným uzeninám a pokrmům z červeného masa střední struktury, pečením a zvěřině.
Portfolio (5)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Itálie, San Donaci
... ponořeným víčkem z oceli, kontrola teploty fermentace, měkké lisování, přispívají k zvýraznění již vynikajících organoleptických a kvalitativních vlastností produktů, čímž se zdůrazňují typické chutě a vůně. Cantina San Donaci vinifikuje pouze hrozny autochtonních odrůd z vlastních vinic: kromě tří historických odrůd Negroamaro, Primitivo a Malvasia Nera se používají také menší množství dalších odrůd jako Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino, Trebbiano.
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz