...Vzhledem ke statistikám, které ukazují na stále rostoucí počet lidí intolerantních na laktózu, jsme tomuto problému samozřejmě věnovali patřičnou pozornost. Nechtějíce připravit žádného spotřebitele, který má rád naše pecorino, o možnost vychutnat si a konzumovat naše produkty, mlékárna Val d’Orcia vyvinula, realizovala a otestovala řadu bez přítomnosti laktózy. Během zpracování mléka se přidává...
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
...V lokalitě Isca dell'Abate v Peritu, v provincii Salerno, se nachází Fattoria dell'Alento, mlékárna, která působí na národní i mezinárodní úrovni. Produkce je různorodá a zcela založená na místních produktech, na trhu se prodávají bufalí kousky, bufalí třešničky, mozzarella, pletené mozzarelly, bufalí sýry, caciocavallo, bufalí ricotta, scamorza, uzený caciocavallo, mozzarella di bufala campana a mléko. Distribuce vlastních mléčných výrobků zaručuje zákazníkům, že nakupují originální produkty s kontrolovaným původem.
Produktion Parmigiano Reggiano - Naše mlékárna byla založena v roce 1904 a i přes dramatické události dvou světových válek se jí podařilo organizovat práci pro stovky lidí, čímž všem zaručila více než důstojné pracovní a životní podmínky i v těch nejtěžších chvílích. Produkce Parmigiano Reggiano podle tradičních metod V průběhu let mlékárna dokázala učinit správné investice, které umožnily silný...