Itálie, Modica
La Tecnoviti je mladá a dynamická firma. Byla založena v roce 2000 jako velkoobchod s šrouby, matkami a nářadím. V průběhu let se díky svým silným stránkám, jako jsou: služby, odborné znalosti, kvalita a profesionalita, dokázala prosadit jako lídr na trhu na regionální úrovni v oblastech průmyslu a řemesel. Naše široká nabídka šroubů a matic z oceli 8.8 - 10.9 - 12.9, a to jak v surovém, tak...
Itálie, Sassari
...Kanada a USA. Výzkum směřující k úplné spokojenosti zákazníků vedl firmu k experimentování s inovacemi, až se v roce 2000 dostala k mezinárodnímu patentu 1314829, M.A.N.T.T., což je jedinečný krycí systém na světě. Revoluční patent Mechanismu Anti Sníh Teleskopických Střech (M.A.N.T.T.) je elegantní krycí systém, který funguje za určitých atmosférických podmínek. Struktury nabízené firmou, které...
... je podpořena týmem stylistů a zkušených techniků. Dnes vyváží své produkty do Evropy, Spojených států a Dálného východu, čímž přispívá k rozšíření Made in Italy po celém světě. Společnost vyrábí širokou škálu kůží, přičemž se zejména specializuje na zpracování tištěných, lakovaných, sítotiskových, perforovaných, plisovaných, vyřezávaných, laminovaných a různých vzorů. Zpracovávaná surová kůže pochází z telat, koz, kříženců a beranů.
Itálie, Milano
... Královského domu" Savojské dynastie v Itálii. V roce 2000 byla firmě "Bernasconi" udělena kvalifikace "Historický obchod" za dědictví profesionality a tradic, které se předávají po generace, a za kvalitní úroveň nabízených produktů. Současná čtvrtá generace, Claudio a Maurizio, v duchu inovace svých praprarodičů přesunula činnost do současného sídla na adrese via Manzoni 44. K rafinovaným a historickým stříbrným výrobkům nyní přibyla vybraná řemeslná produkce z vysoce kvalitních přírodních materiálů.
... továrně je zlepšována spoluprací řemeslníků, kteří obohacují práci svými zkušenostmi a synergií, s vášní a oddaností. Rodinná povaha společnosti, spojená s profesionalitou a kompetencí, zaručila cenný a jedinečný vkus „ruční výroby“. Kvalitní produkty vznikají ve společnosti a jsou vyráběny z vysoce kvalitní kůže a pečlivé práce. Tým mladých designérů a spolupracovníků, kteří s nadšením přijali výzvu rozšířit značku s pohledem na zahraničí, se připojuje k práci v továrně.
Itálie, Sesto Fiorentino
...Zpracování pro třetí strany - Elektrostatické lakování - Tekutina - Prášky - Odstraňování barev z kovů pyrolytickým a chemickým způsobem - CERTIF. UNI EN ISO 9001/2000...
Itálie, Montorio Al Vomano
...- Otevírač cesty Cantatore 125 ql. s radlicí Assaloni pro vysoké sněhové podmínky. - Rozmetadlo SCHMITZ STRATOS B 90-42 MTC 9. - Zametač DULEVO CITI 5000, vysoké vyklápění. - Elektrický vysokozdvižný vozík DENTAS ROBUSTUS SE 420 QL. 20. - Ruční pásová turbina. - Volvo V50 2000.
Itálie, Santena
... jakýchkoli rozměrů s nosností od 300 do 2000 kg a rozpětím až 20 metrů, které zaručují stabilitu a maximální bezpečnost díky pečlivosti věnované všem technickým detailům. Spazio Proget také navrhuje a vyrábí: Bezpečnostní schody, Vnitřní schody, lodní schody a schody pro sklady, Přístřešky, Halové konstrukce z kompozitních trámů a různé struktury; Mříže a železné rámy; Brány, výklopné brány a příslušenství; Dělící stěny, Sádrokarton, Podhledy a Malování.
Itálie, Volvera
LA STEEL METAL SRL Z VOLVERA TORINO-ITALIE VYRÁBÍ OD ROKU 2000 OKNA A DVEŘE Z HLINÍKU A PVC SCHUCO - JSME PARTNEREM SCHUCO ITALIA A JAKO TAKOVÍ VYRÁBÍME VYSOCE KVALIFIKOVANÉ A ELEGANTNÍ MODERNÍ DESIGNOVÉ RÁMY. JSME PŘÍTOMNI NA ITALSKÉM A TAKÉ FRANCOUZSKÉM TRHU S TÝMEM ODBORNÍKŮ K VAŠIM SLUŽBÁM, KTEŘÍ SPLNÍ VAŠE POŽADAVKY. DALŠÍ NAŠÍ PŘEDNOSTÍ JE PROFESIONÁLNÍ A EFEKTIVNÍ INSTALACE.
Itálie, Milano (Mi)
Inoda + Sveje je designové duo složené z Kyoko Inoda, narozené v Osace v roce 1971, a Nils Sveje, narozeného v Dánsku v roce 1969. Inoda + Sveje bylo založeno v Kodani v roce 2000. V roce 2003 přesunuli své sídlo do Milána. Kromě nábytku a jiného produktového designu se Inoda + Sveje angažují i v dalších oblastech, jako jsou lékařské přístroje a reproduktory.
Itálie, Sciacca
...Zakázky N.U. - Sběr a přeprava R.S.U. - Speciální a nebezpečné? Mytí kontejnerů - Úklid pláží - Odstraňování znečištění? Sběr tříděného odpadu - Vysávání černých jímek - Odvodnění kanalizace? Televizní inspekce - Přeprava vody s.r.l. Certifikát č. 6040 e-mail Tel./Fax Certifikovaná společnost ISO 9001 - 2000...
Itálie, Torino
... zahraničních veřejných činitelů v mezinárodních ekonomických transakcích. Zákonodárce ratifikoval, zákonem č. 146/2006, Úmluvu a protokoly Organizace spojených národů proti transnacionálnímu organizovanému zločinu přijaté Valným shromážděním dne 15. listopadu 2000 a 31. května 2001.
Lisovací formy z slitiny zama...
Itálie, Nettuno
Keramika a stavební materiály...
Itálie, Pontinia
Itálie, Castelnuovo Di Garfagnana
Itálie, Taranto

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play