...Rýžové proteiny jsou zdrojem rostlinných bílkovin získaných z hnědé rýže. Jsou oblíbenou volbou pro ty, kteří dodržují veganské nebo vegetariánské diety, a pro ty, kteří mají potravinové intolerance, protože neobsahují běžné alergeny jako lepek, sója a mléčné výrobky.
... restrukturalizační, ochrannou, objemovou a filmogenní akci.
Pšeničné a rýžové bílkoviny: bohaté na esenciální aminokyseliny, které jsou užitečné pro syntézu hlavních bílkovin pokožky a vlasů (keratin a kolagen), umožňují důležitou regenerační akci. Zároveň hydratují, vyživují a dodávají jemnost pokožce a vlasům.
Extrakt z zeleného čaje: bohatý na polyfenoly, kofein a vitamíny B1, B2, C, vykonává důležitou antioxidační akci a stimulačně-tonizující účinek na pokožce hlavy.
Je to vodou rozpustný produkt, který nezatěžuje vlasy.
Salonní balení: 500 g
Balení pro domácí péči: 200 g...
... výrobci rýžových, kukuřičných a mnoha dalších cereálních chlebíčků, sladkých, slaných a ochucených. Naše produkty jsou vyrobeny z vybraných surovin, které jsou kontrolovány v každé fázi a vyráběny zcela přirozeně, bez lepku, bez cukru, s nízkým obsahem soli, vhodné pro vegetariány a vegany a především bez barviv.
... pro nízko produktivní procesy.
Dnes, díky získaným zkušenostem a neustálému technologickému vývoji, ENGI TECHNOLOGIES nabízí na světovém trhu produkty nejvyšší kvality.
Poprodejní servis zajišťuje nepřetržitou online a přímou asistenci, jak pro jednotlivé stroje, tak pro kompletní obalové linky.
Aby měla lepší odezvu na světovém trhu, ENGI TECHNOLOGIES využívá partnerství s certifikovanými italskými společnostmi a díky nim interaguje a vyměňuje si technologie, design a zkušenosti.
ENGI TECHNOLOGIES SE PYŠNÍ TECHNOLOGIÍ A KVALITOU ZCELA VYROBENOU V ITÁLII.
... tepla. Obecně mají všechny trvanlivost od 3 do 6 měsíců.
Naše chutné produkty:
•Klasické listové Crefole nebo celozrnné, špalda, atd.
•Listové Crepole s těstem z polenty
•Listové Crefole s těstem z brambor
Všechny jsou ručně listované, aby byly křehčí, chutnější a lépe stravitelné.
Základy pizzy pinsate, focaccia pinsate, panini pinsati: vytvořené z těsta z sójové mouky, rýžové mouky, extra...
... zpracování rýže probíhá podle tradice: rýžové zrnko se zpracovává postupně s bělením, mletím na kamenech a finální úpravou při pokojové teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti naší vysoce kvalitní a gastronomicky prestižní rýže. Produkty crespiriso: Rýže Carnaroli, rýže Vialone nano, rýže Baldo, rýže Arborio, rýže Roma, aromatická rýže, černá rýže Venere, červená rýže Ermes, kukuřičná mouka, rýžová mouka, rýžové sušenky, hotové risotto s Carnaroli a černým lanýžem, houbami, rýžové těstoviny.
... gastronomické produkty, přičemž udržují přísnou kontrolu nad výrobními procesy.
V rámci sladké gastronomie mají velký význam mražené cassate a sicilské cannoli.
V rámci slané gastronomie je hlavním produktem mražené arancini. Jsou k dispozici ve třech variantách: arancini s ragú, arancini s máslem a arancini se speckem.
Doplňkem slané gastronomie jsou Maestro Gourmet: mražené pizzette, mražené plněné taštičky, mražené supplì, mražené rýžové krokety, mražené cartocciate a mražené calzoni.