Itálie, Fontanafredda
Založena v roce 1995, Normann je rodinná firma specializující se na výrobu a globální obchodování s zařízeními pro rychlé zmrazování teploty pro gastronomii, pohostinství a průmyslové zpracování potravin. Díky čtyřem produktovým řadám nabízí Normann řešení pro všechny potřeby, od kompaktních rozměrů po vysoký výkon. Řada Entry: Základní a Spolehlivá Entry je nejzákladnější řadou, která zah...
Portfolio (55)
Itálie, Benna
...Služba přizpůsobení pro Tonic Water, předem stanovený recept od BUBBLE, přizpůsobitelný štítek od zákazníka. Indian Tonic, Zero Tonic, Ginger Beer.
Portfolio (84)
...Nedělní oběd par excellence, recept na svátky, který potěší všechny chutě a všechny věkové kategorie. Historické první jídlo italské kuchyně, připravené z produktů naší země a s nejtrpělivějšími metodami, jako je pomalé vaření ragú. Nadčasová lahůdka.
Portfolio (45)
Itálie, Giuliano
...Oblíbený vánoční dezert pro mladé a děti, ale rozhodně také oceňovaný dospělými. Jednoduše řečeno… vynikající! Čokoláda vynikající kvality a speciální recept mistrů cukrářů "From Rosa" dělají tento Panettone neodolatelným. Kód: BOPA03 Hmotnost: 850 g...
Portfolio (129)
Itálie, Salerno
...Jedinečný recept, zrozený ze zručného spojení jednoduchých a pravých ingrediencí.
Portfolio (8)
Itálie, Imperia
...DOP genovéské bazalkové pesto bez česneku. Verze našeho pesta připraveného bez česneku. Kromě absence česneku je recept stejný jako u běžného pesta (tradiční recept je však velmi jemný). Obsahuje extra panenský olivový olej, bazalku pěstovanou v Ligurii (Basilico Genovese DOP), piniové oříšky a Grana Padano. Ve srovnání s domácím pestem jsou přidány pouze kyselina citronová (kyselina) a kyselina...
Portfolio (44)
Itálie, Torino
...Cod. GIAN 04 U/M Kg, od 8 kg do 16 kg KRABICE na Kg 4 Popis Starodávný recept na extrudovaný Gianduiotto Sperandri, s 37% IGP lískových ořechů z Piemontu. Exkluzivní recept bez mléka. Barva obalu na požádání.
Portfolio (97)
Itálie, Morimondo
...naplněn produktem, uzavřen, označen a vyseknut. Z stránky Recepty může operátor importovat potřebný recept, čímž se vyhne nastavování parametrů tří stanic pokaždé, když pracuje na stroji. Další inovací, kterou jsme chtěli zavést, je vzdálené připojení pro teleasistenci a v rámci INDUSTRY 4.0 je možné ukládat výrobní procesy na dálku a analyzovat je během používání.
Portfolio (4)
Itálie, Manerba Del Garda
... balzámem na ruce Edyllium, aby se zvýšila jejich ochranná a zklidňující moc, čímž vznikne personalizovaný recept. Doporučení: Je skvělý také jako předšamponový zábal. V tomto případě se aplikuje na suché vlasy, dobře se rozprostře po délkách a nechá se několik minut působit. Poté se opláchne a pokračuje se šamponem. Vlasy budou jemné, lesklé a upravené. Produkt certifikovaný BDIH COSMOS ORGANIC.
Portfolio (7)
...Kurkum je jedno z našich magických koření. Používá se nejen k dochucení pokrmů, ale také jako jeden z užitečných ingrediencí v potravinových doplňcích a lécích. V Indonésii se kurkum, mimo jiné, používá v kuchyni k obarvení a dochucení našeho žlutého rýže. Pro nás je to velmi dobrý a zdravý recept. Kromě toho je kurkum v potravinových doplňcích, tradičních nápojích a lécích uznávána jako...
Portfolio (10)
Itálie, Milano
...Hydratační řada se stará o suché a krepaté vlasy. Její formulace s olivovým olejem, skutečný recept na pohodu, obnovuje hydro-lipidovou rovnováhu vlasů a vrací jim správnou hydrataci.
Portfolio (10)
Itálie, Mesoraca
...Capocollo Calabrese se získává zpracováním horní části krku prasete a části ramene. Maso se solí a pečlivě masíruje ručně, poté se plní do přírodního střívka a nechává se zrát více než 90 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept, včetně nezbytného mletého chilli. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Nave
...Ingredience Voda, *koncentrovaný hroznový mošt, *extrakt z černého čaje, *šťáva z citronu z koncentrátu, *přírodní aroma. *bio. IT BIO 013 Poznámka Celá energie citronu a chuť čaje pro osvěžující dávku energie. Vytříbený recept, který spojuje nejlepší listy čaje z ekologického zemědělství s nejlepšími 100% bio citrony. Citron byl vždy považován za ovoce s mnoha ctnostmi. Bohatý na vitamin C...
Portfolio (46)
Itálie, Madone
...Značka RIBOMIX®, s konkrétním chuťovým profilem a vysokými výkony, je jedinečnou a specifickou složkou pro jakýkoli recept na ochucení. Již více než deset let je RIBOMIX® používán po celém světě při výrobě slaných produktů. Kombinace přírodních 5'-nukleotidů, získaných enzymatickou hydrolýzou kvasnic, je velmi účinná při nahrazování mono sodného glutamátu a soli, což poskytuje přirozený pocit...
Portfolio (5)
Itálie, Lacchiarella
...Speciální zařízení TKA umožňuje udržovat vodu v neustálém pohybu uvnitř pláště, což zajišťuje homogenní teplotu a eliminuje možnost přehřátí. Celý sterilizační cyklus je řízen mikroprocesorem. AgarClave má 100 plně editovatelných a ukládatelných provozních programů, s náhledem teplotního grafu podle naprogramovaného cyklu a možností vkládání komentářů pro každý recept.
Portfolio (6)
Itálie, Carovigno
...Extra panenský olivový olej směs TIN 1L 100% italský olivový olej superior kategorie Specifická chuť tohoto jemně ovocného BLEND kvalitního extra panenského olivového oleje je dána odrůdami oliv, které byly použity: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola a Leccina. Za studena lisovaný mechanickými prostředky, olivový olej Just Puglia je ideální pro jakýkoli kvalitní recept.
Portfolio (8)
Itálie, Giarre
... meloun, s Ricottou, Třešně z Etny. Všechny naše produkty dodržují starý recept na vodu, cukr a ovoce, žádné barviva ani chemické konzervanty. V praktickém balení o objemu 3,30 litru mohou být skladovány v mrazáku při -18° a jsou připraveny k podávání. Provádíme zásilky po celé Evropě.
Portfolio (7)
Itálie, Prato
... syrupy byly vytvořeny, aby zvýraznily chuť kávových nápojů, aniž by zakrývaly původní chutě a aroma. Ihned se rozpouštějí s několika otočeními lžičky a dokonale se mísí s nápojem, aniž by vytvářely hrudky, zlepšují texturu nápoje a dodávají mu větší konzistenci. Konečně si můžete přizpůsobit kávové nápoje a najít svůj oblíbený recept. Stačí jednoduché přidání našich coffee syrups, abyste si vychutnali okamžik čisté vášně: každý kávový nápoj se stane zvláštním a výjimečným.
Portfolio (3)
Itálie, Lacchiarella
... magnetickým spojením. Speciální zařízení navržené TKA umožňuje neustálý pohyb vody uvnitř pláště, což zajišťuje homogenní teplotu a eliminuje možnost přehřátí. Celý sterilizační cyklus je řízen mikroprocesorem. AgarClave disponuje 100 plně modifikovatelnými a ukládatelnými provozními programy, s možností náhledu grafu teploty v závislosti na naprogramovaném cyklu a možností vložení komentářů pro každý recept.
Portfolio (8)
...Děláme to s veškerou péčí, kterou si zaslouží jeden z nejvíce přítomných uzenin na stolech našich rodin. Pouze čerstvé kýty, vážící přes 15 kg, z těžkých italských prasat, solené a vonící směsí aromatických bylin. Pečlivě vykostěné, aby nedošlo k roztržení svalových vláken, je šunka pomalu vařena v parním peci při teplotě přibližně 68 °C. Toto je náš jednoduchý recept: kvalitní maso a péče o zpracování. Jen tak bude šunka měkká a lahodná, sladká, nikdy kyselá.
Portfolio (10)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Itálie, Belpasso
...Sladká radost k zakousnutí. Připraveno z vybraných ingrediencí a podle tradičního řemeslného postupu. Jednoduchý, ale neodolatelný recept. Také k dispozici v dalších variantách: pistácie, mandle, mandle a kandovaná pomerančová kůra. Také k dispozici pro řadu cukrářských výrobků, ve velkém.
Portfolio (9)
...Z našich listových základů Crefola připravujeme listové Crepole z těsta z kukuřičné mouky. Starodávný recept našich prarodičů, podle kterého se po přípravě Polenty nechá nejprve vychladnout, poté se naseká a pokračuje se v hnětení s moukou, vejci, mlékem a různými dalšími ingrediencemi. Listy se ručně skládají podle rodinné tradice.
Portfolio (10)
Itálie, Messina
...Pignolata messinese je typický recept sicilské tradice, který se připravuje zejména při příležitosti Vánoc nebo karnevalu. Jedná se o malé kousky těsta, které se smaží (nebo v některých případech pečou) a glazují, přičemž se pokrývají dvěma různými polevami, jednou bílou s příchutí citronu a druhou černou z hořké čokolády. Dvojitá kombinace barev je jednou z nezbytných charakteristik pro vznik této sladkosti.
Portfolio (10)
Itálie, Schio
... potřeb zákazníka a je snadno použitelný. Pohodlný 4″ dotykový displej umožňuje, po zadání příslušných parametrů, mít data všech vašich výrob produkovaných a uložených, stačí vybrat zvolený recept podle názvu, pod kterým byl uložen, a stroj začne automaticky pracovat.
Portfolio (7)
Itálie, Trepuzzi
Mistrovství mistra destilátora Pedra Ferreiry je pulsující srdce naší řemeslné palírny. S více než deseti lety zkušeností a bohatstvím znalostí obohacených o nespočetné cesty do zahraničí, Pedro vytváří destiláty výjimečné kvality. Každý recept je umělecké dílo, plné emocí, tradic, chutí a špetky alchymie. Naše produkce, zcela řemeslná, zahrnuje od intenzivních hořkých likérů po jemné likéry...
Portfolio (89)
Itálie, Lozzo Di Cadore
Náš pekárenský závod vznikl v roce 1952 a stále více se specializuje na výrobu sušenek proslulé chuti. Starobylý a cenný recept, propracovaná a stále řemeslná metoda zpracování, ingredience nejvyšší kvality, to vše dohromady tvoří jedinečnost a originalitu našich produktů. Z spojení minulosti, reprezentované uměleckou reinterpretací receptů z jiných časů, a přítomnosti, kterou vyjadřuje moderní...
Itálie, SALZANO
YC Italia, váš důvěryhodný dodavatel! Jsme společnost, která působí v oblasti gastronomie na evropské a národní úrovni s dvacetiletou zkušeností, nyní na webu, abychom nabídli skvělé produkty za konkurenceschopné ceny. Jsme přítomní na evropských trzích s našimi produkty označenými CE, výhradně „vyrobeno v Itálii“, což je synonymem skvělého designu, spolehlivosti a efektivity. Spojení kvality produktů s výhodnou cenou je správný recept na dosažení spokojenosti našich zákazníků.
Portfolio (6)
Itálie, Taranto
Někdy je potřeba mít odvahu věřit svým snům a řídit se svými instinkty! Aldo Predari je majitelem cukrárny Dolce amorsi. Po letech strávených v průmyslovém sektoru se rozhodl vydat novou cestou: tou, která vede k kráse chuti a cukrářství. Zaměstnává vysoce kvalifikovaný personál, kde se různé dovednosti spojují při vytváření specifických produktových řad. Neustálým závazkem je zdůraznit jednoduchost, aby se „znalosti“ a kultura „know-how“ mohly proměnit v tradiční recept na jemný smyslový zážitek.
Itálie, Fara Gera D'adda
Naše společnost vznikla z dávného rodinného receptu: kreativita, zkušenosti, konkurenceschopnost, projektování, vášeň pro tuto práci. Je to recept, který používáme již mnoho let, přesněji od roku 1950, kdy Enrico Castellazzi založil řemeslnou dílnu. Od té doby je Casa Del Dolce vždy také naším domovem a rozhodnutí udržet vedení a vlastnictví společnosti v rodině nám přineslo důležité výsledky...