Itálie, Roma
...Ingredience: Kečup (koncentrát rajčat 50%, voda, cukr, vinný ocet, sůl, přírodní aroma, zahušťovadla: xanthanová guma a guarová guma), letní hřib 3% (Tuber aestivum Vitt.), sůl, aroma. Kyselina: Kyselina mléčná E270. Datum expirace: 12 měsíců. Způsob použití: Ideální pro dochucení masa, studených pokrmů, vařeného masa, salátů. Organoleptické vlastnosti: Vzhled: kompaktní krém Barva: červená...
Portfolio (9)
Itálie, Carlentini
...Biosol Natura je společnost specializující se na výrobu a balení bio marmelád a džemů. Používáme místní suroviny s ohledem na sezónnost. Nepřidáváme konzervanty ani zahušťovadla, ale pouze přírodní pektiny z ovoce. Naše bio produkce získala certifikát IT BIO 006 pro zemědělství EU/NON EU jako kontrolovaný operátor D09Q. Vyrábíme marmelády z sicilských pomerančů s různými odrůdami pomerančů...
Itálie, Cavriago
... pouze zdravé metody pěstování. Hustá a krémová textura našich produktů je způsobena výhradně vysokým procentem ovoce, které obsahují. Nepoužíváme pektin ani jiné zahušťovadla, jednoduše používáme více ovoce, abychom naše produkty učinili tak šťavnatými. Více než 110% ovoce, což znamená, že používáme alespoň 110 g ovoce na výrobu 100 g džemu. Kromě sladkých džemů nabízíme slané kompoty, navržené tak...
Populární země pro tento vyhledávací výraz