Raffael představuje to nejlepší z cukrářských výrobků na bázi kaštanů, získaných podle starobylých a vznešených receptů, s pomocí inovativních metod a pokročilých technik, které zachovávají nezměněné staré chutě nejlepší řemeslné tradice.
Kaštany používané v produktech Raffael pocházejí z nejlepších italských výrobních oblastí: Piemont, Toskánsko, Lazio, Kalábrie, Kampánie.
Naše kvalita produktů...
...Koláč z kaštanové mouky z Biscuiterie d'Afa je nezbytným produktem.
Od desetiletí je kaštan v srdci korsické gastronomie.
Vyrobený podle rodinného receptu, je tento koláč měkký a jemný. Můžete si ho vychutnat samostatně nebo skvěle doplní zmrzlinu či tvaroh.
Hmotnost: 400 g
Složení: Mandle 65 %, Cukr, Med AOP z Korsiky, Glukózový sirup. Může obsahovat stopy dalších
Skladování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem
Nutriční deklarace na: 100 g
Energie: 1562 kJ (373 kcal)
Tuky: 19 g
Nasycené mastné kyseliny: 2,4 g
Sacharidy: 43 g
z toho Cukry: 25 g
Bílkoviny: 6,9 g
Sůl: 0,61 g...