...4-Hydroxycinnamová kyselina (p-kumarovákyselina) je přírodní derivát kyseliny cinnamové. Může se nacházet v různých potravinách, jako jsou arašídy, rajčata, česnek a nápojích jako víno a čaj. Nicméně, 4-Hydroxycinnamová kyselina může být také vyráběna z ligninu a biosyntetickými metodami.
Cat. Nr:NST-10-99
CAS:501-98-4
Purita:98% (HPLC)
Molekulární vzorec:C9H8O3
Molekulární hmotnost:368,38...
...Vynikající zdroj antioxidantů: Výzkumníci na Floridské univerzitě zjistili, že arašídy obsahují vysoké množství antioxidantů polyfenolů, zejména sloučeniny zvané p-kumarovákyselina. Pražení arašídů může dokonce zvýšit jejich hladiny p-kumarové kyseliny téměř o 22 %. Tyto obří pražené arašídy mají úroveň antioxidantů, která se vyrovná mnoha druhům ovoce.