...Prášek z vaječných žloutků je vyroben z práškovaných pasterizovaných vaječných žloutků. Je bohatý na lecitin a je dobrým emulgátorem.
Sušené vaječné žloutky lze skladovat při pokojové teplotě, pokud jsou uchovávány v chladu a suchu. Po otevření by měly být vaječné žloutky uchovávány v lednici.
Rekonstituované vaječné žloutky by měly být použity okamžitě nebo uchovány v lednici a použity ještě...
... nutraceutikách s čistým označením a je zvláště používán v produktech, které neobsahují sójové složky.
- Voský lecithin (PC50-70):
Voský lecithin ze slunečnicových semen jsou rafinované, vysoce čisté produkty lecithinu, které poskytují větší emulgační účinnost a stabilitu. S obsahem PC 50-70 % jsou vhodné pro prémiová nutraceutika a farmaceutické přípravky.
3. Lecithin z vaječných žloutků
Lecithin z...