...Prášek z vaječných žloutků je vyroben z práškovaných pasterizovaných vaječných žloutků. Je bohatý na lecitin a je dobrým emulgátorem. Sušené vaječné žloutky lze skladovat při pokojové teplotě, pokud jsou uchovávány v chladu a suchu. Po otevření by měly být vaječné žloutky uchovávány v lednici. Rekonstituované vaječné žloutky by měly být použity okamžitě nebo uchovány v lednici a použity ještě...
Portfolio (9)
... nutraceutikách s čistým označením a je zvláště používán v produktech, které neobsahují sójové složky. - Voský lecithin (PC50-70): Voský lecithin ze slunečnicových semen jsou rafinované, vysoce čisté produkty lecithinu, které poskytují větší emulgační účinnost a stabilitu. S obsahem PC 50-70 % jsou vhodné pro prémiová nutraceutika a farmaceutické přípravky. 3. Lecithin z vaječných žloutků Lecithin z...
Portfolio (6)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play