Španělsko, Sant Vicent Del Raspeig
...Indikováno pro léčbu lateralizovaných patních ostrohů a patní burzitidy. Mají měkký kruhový základ na patě. Umístěte podložky do bot v oblasti paty. Měkká boční kruhová část pod patou maximalizuje absorpci nárazů a pohodlí v místě dopadu. Klín také zabraňuje tření bot o vaše nohy. Nedávejte klín na patu pouze na jednu nohu, protože to způsobuje nerovnováhu v páteři a může vést k vážným zdravotním problémům. Reference: 805045...
Portfolio (200)
Německo, Solingen
...Sportovní a trekkingové ponožky s X-Static, antimikrobiální a fungistatickou funkční vlákninou! S ochrannou polstrovanou konstrukcí na špičce, patě a holeních. Hladký úplet pro optimální přilnavost. 67% bavlna, 25% polyamid, 6% jiné vlákna, 2% elastan Jednotlivě balené v polyetylénovém sáčku. Příjemně měkký lem. Ochranné speciální polstrované konstrukce na špičce, patě a dolní části holeně...
Portfolio (107)
Německo, München
... při nošení. Ploché švy v oblasti prstů a měkký zakončení na lýtku dokončují vynikající vlastnosti nošení. Použití Codury minimalizuje odření na patě a prstech, a je tak řešením pro boty s ochrannými špičkami.
Portfolio (7)
Polsko, Radom
...Pohodlné polobotky s atraktivním sportovním designem, vyrobené z dvojité kůže, semišové, v černé barvě se stylovými aplikacemi v fluorescenční zelené. ocelová špička (SB) - zajišťuje ochranu před nárazem s energií 200 J a před stlačením silou až 15 kN, měkký jazyk a límec zvyšující komfort nošení, další zpevnění na patě, podrážka: gumová, dvoubarevná, profilovaná, chránící proti sklouznutí...
Odpovídající produkty
Boty BSport 3B+S
Boty BSport 3B+S
Další produkty
Bunda
Bunda
Francie, Montelimar
... nougat s čokoládou a naše malé nougaty dokonale zachycují rovnováhu mezi tradicí a inovací, zatímco měkký nougat nabízí bezkonkurenční nadýchanou texturu. Milovníci autenticity budou okouzleni naším řemeslným nougatem a našimi řemeslnými Calissons, které ztělesňují duši našeho řemesla. Naše závazek k řemeslu se projevuje v pečlivé pozornosti věnované detailům, od výběru nejlepších ingrediencí...
Portfolio (154)