... kosti - Standard / PAD
Kus bez kosti
Bavette PAD
Flank steak PAD
Maso mladých býků na zpracování
R1 úseky
98/02 úseky
95/05 úseky
90/10 úseky
85/15 úseky
80/20 úseky
70/30 úseky
60/40 úseky
50/50 úseky
Plynulé masoMaso tuk
Mladí býci zadní čtvrtě kusy
Horní plát s víkem
Horní plát bez víka - Standard / PAD
Dolní plát s rolí
Dolní plát bez role - Standard / PAD
Semerová role - Standard / PAD
Koule - Standard / PAD
Kyčel s víkem
Maso...
...Z mladého skotu z Německa
Z čerstvě nakrájeného masa
Krk se také nazývá jazykový kus
Univerzální použití - od pečení po guláš
Nejlepší kvalita, vakuově baleno...
V řeznictví Bacci najdete pouze vybrané maso pocházející z italských chovů, osobně vybrané majitelem podniku a opatřené certifikáty původu. Bistecca Fiorentina, maso z mladéhobýka, vysoký řez včetně kosti. Vhodné pro přípravu na krvavo na grilu nebo na ohni. Certifikované a vybrané maso z nejlepších italských chovů. VŽDY DOSTUPNÉ VŠECHNY DNY V ROCE!!!! Zkušenosti a přátelskost rodiny, která je více než čtyři generace známá v celé provincii Florencie.