Belgie, Awirs-Flemalle
...Naše hotové produkty usnadňují přípravu polev, moka krémů, náplní, mousselin a různých krémových směsí. Naše nabídka zahrnuje praktické formáty pro řemeslné pekaře a cukráře, nebo větší objemy pro průmyslové použití.
Bulharsko, Sofia
... zklidňujícími vlastnostmi, také stimuluje hojení drobných odřenin, ale nejen to, je také vynikajícím změkčovadlem a elastizačním činidlem. Charakteristickým rysem, který ho činí tak jedinečným, je jeho vysoký obsah nesaponifikovatelných látek, které dávají oleji schopnost učinit pleť elastickou a tonizovanou a zároveň ji chránit před vnějšími agresemi lipidovým filmem, aniž by ucpávaly póry. Kromě toho má dobrý ochranný účinek proti UV paprskům, což mu dává kvalitu jemného opalovacího krému, a tím chrání pleť před škodlivou radiací.
Portfolio (27)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Žádný seznam dortů se šlehačkou není kompletní bez čokoládové varianty. Tento čokoládový dort se šlehačkou má super chutný, měkký a jemný základ s krémovou náplní, která ho činí nadýchaným, lehkým a nesmírně lahodným. Skutečné kouzlo tohoto čokoládového dortu spočívá v jeho krému. Pokud připravujete dort doma, použijte N20 8 g šlehačkové bombičky, abyste vytvořili profesionální krém jako náplň dortu. 2 BusyDay Dump Cake, pečené ve 2 kulatých formách o průměru 8 palců 2 pinty těžké šlehačky 1/4 šálku moučkového cukru 1 čajová lžička vanilkového extraktu...
Portfolio (241)
Španělsko, La Llagosta-Barcelona
...Doseuse přizpůsobená pro výrobu anglického krému a rýžového pudinku - PRODUKT K DODÁNÍ -Rýže s horkým mlékem při 70-80 ºC (tekutina se pevnými částicemi). Krémová náplň při 70-80 ºC. -Nikdo z obou produktů nesmí po dávkování odkapávat, aby se neznečistil okraj nádoby. -Různé průměry forem umístěné na podnose. CHARAKTERISTIKY STROJŮ -Dávkovač s dopravníkem pro podnosy se 4 výstupy. -Možnost...
Portfolio (83)
Itálie, Moio Della Civitella
... třtinovému cukru, dováženému od Italia Zuccheri s udržitelným dodavatelským řetězcem. S pouhými dvěma ingrediencemi, našimi kaštany a třtinovým cukrem, Kaštanová krém oslavuje jednoduchost a čistotu chutí naší země. Ingredience: Kaštany z našeho kaštanového háje, udržitelný třtinový cukr od Italia Zuccheri. Pokyny k použití: Naše Kaštanová krém je vynikající namazaná na toastovém chlebu nebo sušenkách k snídani. Perfektní také jako náplň do dezertů. SKU:cas/212/mar...
Portfolio (16)
Polsko, Warszawa
...BELLO krémy jsou vysoce kvalitní krémy s vynikající a intenzivní chutí, adekvátní hustotou a univerzálním použitím. Tyto krémy jsou vyrobeny z přírodních surovin, bez přidání umělých barviv, bez přidání konzervantů, bez přidání trans-tuků. Tyto krémy lze použít na: - plnění, překrývání cukrářských a gastronomických produktů - jako základ pro náplně, ganache, polevy a krémy - mramorování hmot, krémů, zmrzliny - po aeraci s 20-30% margarínu, např. pro vrstvení oplatků Tyto krémy jsou odolné vůči chlazení a zmrazování - jejich konzistence se vrací do původního stavu.
Portfolio (1)
Turecko, Beylikdüzü
...Plnící krém: PMF má jedinečný sortiment plnícího krému, který lze aplikovat přímo na pečivo, dorty, croissanty a dezerty jako náplň nebo použít k dekoraci. Pevný a mrazuvzdorný PMF plnící krém lze přidávat do krémů, těst na dorty, těst na sušenky atd. pro vytváření nových variant. Ovocná náplň do pečiva: PMF ovocné náplně do pečiva lze použít s pečivem, sušenkami, dorty, koláči a podobnými...
Portfolio (9)
Francie, Plérin
...Jste fanouškem slavných čokoládových tyčinek s krémovým srdcem od k? Tak je tento sušenka právě pro vás! Objevte dokonalou kombinaci mezi křupavým a čokoládovým vnějškem sušenky a jejím měkkým srdcem s krémem Bueno (náplň z lískových oříšků). Maxi sušenka, která potěší malé i velké. (Eště lepší je ohřátá 15 sekund v mikrovlnné troubě) Energie: 2191 kJ / 525 kcal Tuky: 31 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 13 g Sacharidy: 56 g Z toho cukry: 35 g Bílkoviny: 7 g Sůl: 0,69 g...
Portfolio (10)
Itálie, Lauro
...Pasta z lískových oříšků je v kuchyni vysoce univerzální potravina. Používá se převážně v sladkých přípravách, její využití je především v produkci zmrzliny, ale skvěle se hodí také na přípravu krémů nebo jako náplň do pečiva. Důvodem širokého použití v sladkých přípravách je charakteristické aroma, které dokáže ještě více zvýraznit chuť krémů, dezertů nebo náplní do dortů a větrníků...
Portfolio (10)
Jsme řemeslníci a naše produkty jsou typické pro oblast Cuneo (Piemont), získané kombinací vybraných surovin a ručním zpracováním, abychom uspokojili i nejnáročnější zákazníky: AMARETTI sladké mandlové sušenky v 25 příchutích (klasické, lískové ořechy, hruška, kaštan atd.) 8 měsíců CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi) křupavá pusinka + náplň z krému v různých příchutích (alkoholické a nealkoholické...