...Aubergine, olivy, rajčata a papriky tvoří tuto směs, která dodává typičnost vašim omáčkám, masovým náplním, vařeným rybám, terinám a dalším kulinářským přípravám.
Colin-Složení Ref:60159402
Hlavní složky: Rajčata, papriky, olivy, aubergine
Seznam přísad: Rajčata, papriky, olivy, aubergine
Tepelná úprava: Ne
Indikativní dávkování: 2 až 5 %
Barva a vzhled: Bílá, červená, zelená a černá
Balení: Sáček 20 kg
Paletizace: Evropská paleta 500 kg...
...Jako materiál pro pěstování zeleniny jsme vyvinuli nové šňůry vyrobené z čistého papíru a viskózy. Šňůry jsou k dispozici s průměrem 1,7 mm a tažnou silou 45 kg a průměrem 1,6 mm a tažnou silou 20 kg a mohou být použity například v kultivaci rajčat, paprik a okurek. Tento produkt je chráněn evropským patentovým právem. Číslo patentu je EP 18 42 944.
Vlastnosti:
- bílá barva odráží světlo, které...
...
Použití: Hlavní oblastí použití je jako nosný materiál pro lepící pásky. Dále: balení potravin, zeleniny, pečiva, jednorázové poháry, bateriové boxy, součásti v automobilech, podpatky, obalové fólie všech druhů, ale také kávovary, rychlovarné konvice, koberce a umělý trávník.
Struktura: Polypropylen
Zpracování: Desky, role a cívky
Barva: Přírodní
Tloušťka fólie: Na dotaz
Typ fólie: Kompaktní (M/BOPP) a pěněné
Země původu: Čína...
... artiklu: 039302T-05
Statické zatížení (přibližně): 100 kg
Vnější rozměry (přibližně): 530 x 350 x 285 mm
Barva: černá
Hmotnost (přibližně): 1,5 kg
Výška po složení (přibližně): 70 mm
Vnitřní rozměry (přibližně): 500 x 320 x 265 mm
Název značky: WALTHER Faltsysteme GmbH
Materiál: PP
Užitkový objem (přibližně): 42 litry
Statické zatížení (přibližně): 180 kg
VE na jedno místo: 120...
... zemí jihovýchodní Asie, do USA a do Afriky. Doufáme, že díky vaší návštěvě a výzkumu v Německu budou produkty v Německu dále propagovány! Poznámka: Dehydrovaná zelenina je druh sušené zeleniny, která se vyrábí mytím a sušením čerstvé zeleniny, aby se odstranila většina vlhkosti. Původní barva a nutriční složení zeleniny zůstává v podstatě nezměněno. Je snadno skladovatelná a transportovatelná a může efektivně regulovat vedlejší a hlavní sezónu produkce zeleniny. Může být obnovena ponořením do čisté vody při konzumaci a zachovává původní barvu, výživu a chuť zeleniny.