...
Mogulský škrob (formovací práškový škrob)
Rýžový škrob
Sorbit krystalický a prášek
Sorbitová roztok 70% C a NC
Škroby, nativní, z hrášku, brambor, kukuřice, rýže, tapioky a pšenice – také předgelovatelný a studeně rozpustný.
Škroby, modifikované pro všechny důležité aplikace na bázi brambor, kukuřice, voskové kukuřice
Škroby, horko- a/nebo studeně rozpustné
Tapiokový škrob
Suché glukózy, DE hodnoty 20 – 47
Vital pšeničný lepek (gluten)
Voskový kukuřičný škrob
Pšeničný škrobový prášek, pšeničný gelový škrob...
...Krystalický D-glukóza (hroznový cukr) monohydrát nebo anhydrát
- na bázi kukuřice
- pytlový materiál (PE nebo papírové pytle), BigBags nebo volně v silozavěs
- různé DE hodnoty a granulometrie
- také kvality pro rozpouštění
- certifikované zboží, Halal a Kosher, Non GMO...
... z citronových plodů, ale v současnosti se vyrábí průmyslově fermentací melasy nebo kukuřice. Kyselina citronová je dostupná jako anhydrid nebo monohydrát. Sůl a estery jsou známé jako citráty.
Kvality: Anhydrid, monohydrát, monohydrát pharma, monohydrát food, 50% roztok, anhydrid 30 - 80 mesh,
CAS číslo: 77-92-9; 5949-29-1
EG číslo: 201-069-1
E-číslo: E 330
INCI: Kyselina citronová
Trvanlivost: 36 měsíců
Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu.