...Solingen. V roce 2000 byl rozšířen nástrojový sektor převzetím společnosti Tela GmbH v Horb am Neckar. V roce 2014 byla společnost Tela GmbH po úspěšné restrukturalizaci opět prodána. Tak vznikla v uplynulých 16 letech kvalitativně orientovaná komunita s celosvětovými kontakty v automobilovém a leteckém průmyslu, stejně jako v segmentech strojírenství a zemědělských strojů. Díky strategickým investicím do oblastí zajištění kvality, produktové a servisní kvality se skupina etablovala jako spolehlivý partner v rámci odvětví v kontinuálním procesu.
Portfolio (8)
... kvalitativní očekávání, úzce spolupracujeme s regionálními výrobci nástrojů, vysokými školami a metrologickými laboratořemi. Jedním z našich „koníčků“ jsou biopolymery. Samozřejmě, že vaše formy jsou u nás v dobrých rukou: Skladování ve skladu forem a odborná konzervace či údržba je samozřejmostí.
... vaky, konzervy, zkumavky nebo plazmu – nebo farmaceutické výrobce či velkoobchodníky, kteří sestavují správné izolační obaly pro léky a vzorky z našich systémů – nebo laboratoře či lékárny, které používají izolační nádoby nebo tašky delta T.
Portfolio (15)
Německo, Winterbach
Firma Brosch-PE byla založena v roce 1983 ve Schorndorfu a od začátku je členem průmyslové a obchodní komory Stuttgart a také profesní asociace velkoobchodu a skladování v Mannheimu. Od roku 1991 sídlí firma v 73650 Winterbach, kde je k dispozici větší skladová plocha (více než 3000 m² a 2000 parkovacích míst). V roce 1992 byla v Reutlingenu založena pobočka se zaměřením na prodej, takže z původních 2 osob nyní celkem 14 zaměstnanců na plný úvazek přispělo k dalšímu rozvoji firmy.
Portfolio (8)
Německo, Dornstetten
... podniku v Maďarsku výroba stativů na nejvyšší úrovni. NESTLE stativy a měřicí příslušenství zde stojí po celém světě v kombinaci s vysoce přesnými geodetickými přístroji pevně na zemi a jsou spolehlivými partnery všude. Od roku 1996 je společnost certifikována podle ISO 9001 a později byla tato cesta v rámci neustálého zlepšování kvality dále rozvíjena na DIN EN ISO 9001-2000 v Dornstetten, stejně jako v Maďarsku. Dnes představuje společnost s Berndem Nestle jako jednatelem moderní řízení společnosti s kvalitativně orientovaným produktovým portfoliem.
Portfolio (8)
... nejnovější úrovni. Všechny naše stroje se vyznačují spolehlivostí a nejlepšími zpracovatelskými standardy. Dosud dodané stroje spojují naše dlouholeté zkušenosti ve výrobě a konstrukci frézovacích strojů a praktickou zpětnou vazbu našich zákazníků z oblasti truhlářství, kovovýroby a plastového zpracování, leteckého průmyslu, jako je například Premium Aerotec, a mnoha dalších. Více než 10 000 provozních...
Portfolio (10)
Německo, Fuchsstadt
Všechno začalo s automatizovaným spínáním zátěže, které prostě nebylo k dostání. Ilgenfritz založil svou firmu v roce 2000 z nouze. V jeho vlastním zemědělském podniku byly nedostatky zemědělské techniky každodenně patrné. Dnes se nabídka pohybuje od řízení všech kol CAN až po dálkové ovládání vývodové hřídele, které výrazně zjednodušuje ovládání zemědělských strojů. Důležitou součástí nabídky je...
Německo, Obersulm
... prostorové potřeby našeho pronájmu. Po náhlém úmrtí zakladatele firmy Günthera Stiegeleho v roce 2000 přebírají vedení společnosti Ursula, Uwe a Timo Stiegele. Vzhledem k stále rozsáhlejším projektům a s nimi spojeným plánováním a konstrukčními úkoly bylo v roce 2005 technické oddělení rozšířeno na 5 CAD pracovních míst. Současně modernizujeme a zvětšujeme naši zkušebnu. V roce 2007...
Portfolio (8)
...Přesvědčte se sami o našem angažovaném týmu a našem osvědčeném nabídce. Naše výhody v přehledu: Všechny články jsou vyráběny ve vlastním "domě". I krátkodobé zakázky jsou rychle zpracovány. Kvalifikovaní kontaktní osoby vám poradí. Kreativní hlavy realizují vaše představy. výběr z více než 2000 dostupných základních článků, nebo navrhněte spolu s námi svůj zcela osobní článek.
... identifikace našich zaměstnanců s produktem je základem naší vysoké úrovně kvality. Od čistého prostředí výroby přes neustálou kontrolu v sérii až po konečnou kontrolu. Naši zákazníci jsou velmi spokojeni, to je náš cíl neustále se zlepšovat. Pro společnou budoucnost a přítomnost po vašem boku. Polyplast KPSW GmbH patří do skupiny firem. Společníci jsou členy rodiny Jerzyna. Do této skupiny patří také Thermo Fenster- und Türenbau GmbH se zaměřením na výrobu stavebních prvků z plastu a hliníku.
Portfolio (3)
Německo, Steinfeld-Mühlen
... uzavírací armatury. Vaše výhoda: Centralizujeme sortiment řady renomovaných výrobců, takže pro vás probíhá kompletní zpracování z jedné ruky. Tím se snižují náklady na pořízení a procesní toky se trvale zlepšují. Díky našim rozsáhlým skladovým kapacitám můžeme navíc flexibilně reagovat na vaše přání. Případné náklady na výpadek strojů se tak minimalizují. S LTS se spoléháte na dlouholeté zkušenosti, specializovanou odbornost a spolehlivé hodnoty rodinného podniku. Rádi vám poradíme!
Německo, Feldkirchen-Westerham
...nejprve v USA, od roku 2000 také mezinárodně. Dnes má Heilind více než 40 poboček v Americe, Asii a Evropě. Od roku 2015 je společnost zastoupena v Německu, s pobočkami ve Feldkirchen-Westerham, Kolíně a Hannoveru, a také s sklady ve Feldkirchen-Westerham a Rosenheimu. Od roku 2019 je Heilind také zastoupen s pobočkou v Krakově, Polsko.
... některé klíčové oblasti našich činností. Velkou součástí naší rozmanité činnosti je sanace silos bez lešení. Díky kontinuálnímu zvyšování našeho obratu a tržní pozice jsme po osmi letech intenzivní spolupráce se společností „Werner Röhrmann GmbH – Bad Oeynhausen“ tuto v roce 2000 převzali. Naše zkušenost je naším kapitálem Praktická péče o zákazníky, vysoká flexibilita, otevřenost a angažovanost nás přivedly k tomu, abychom se stali profesionálním partnerem. Solidní a fundované, individuální poradenství pro nadcházející práce na ochraně proti korozi je pro nás zvláštní prioritou.
Německo, Rettenbach
... hala v novém průmyslovém areálu Rettenbach. 1999 Byla vyvinuta kombinace na úklid a sání "Easy Clean". 2000 "DUPLEX" rozmetadlo bylo realizováno jako modulární systém. 2001 Realizace "DUPLEX" tříbodového rozmetadla. 2004 Bylo vyvinuto průkopnické řízení "K TRONIC". 2008 Jako nová oblast firmy se rozvíjí výroba kabin. Byl vyvinut zvedací a výměnný stůl pro laserové řezací stroje. Realizace ochranného...
Portfolio (6)
Německo, Senden-Bösensell
... Münsteru. S aktuální obchodní myšlenkou se Geuer International GmbH chápe jako profesionální logistický poskytovatel pro objektová stěhování. Cílem je plánování a provádění kvalitních objektových stěhování. Geuer International GmbH je zvlášť specializována, jako jedna z mála společností v Německu, na stěhování laboratoří. V tomto ohledu se Geuer International GmbH specializuje na balení citlivých...
Německo, Hannover
... je to přesně to, co je pro naše zákazníky. Dáváme do toho všechno, abychom poskytli vynikající kvalitu a služby a každý den pracujeme na tom, abychom se zlepšovali. Protože to, co děláme, děláme s vášní. Služba: Naše produkty jsou výjimečné. Stejně tak by měl být zážitek z nákupu pro naše zákazníky. Jsme spokojeni teprve tehdy, když jsou spokojeni.
Německo, Sinsheim
... potápěčské helmy. Všechny výrobky jsou ručně zpracovány a jsou vyrobeny z materiálů jako mosaz, měď, sklo, bavlna a dřevo. V případě dřeva se jedná o mango a/nebo akáciové dřevo, které pochází z plantážního pěstování. Zaujali jsme vás? Pak se těšíme na vaši zprávu.
Německo, Syke
Infralab byla založena v roce 2000 jako součást skupiny Wesemann, jednoho z předních evropských výrobců laboratorního vybavení. Dnes je Infralab rodinnou firmou v soukromém vlastnictví – s Wesemann jako významným partnerem. Naším zaměřením je poprodejní servis kolem vašich zařízení. Zajišťujeme, aby vaše zařízení a vybavení byla vždy udržována a opravována podle aktuálních předpisů, bez ohledu...
Portfolio (19)
Německo, Berlin
... (Rosenthal) na vlastním pozemku. V roce 50. výročí (2000) bylo v kanceláři zaměstnáno téměř 30 pracovníků, z nichž dva byli ve firmě déle než 40 let a 4 déle než 30 let. Od úmrtí Gerda Petznicka v roce 2001 je kancelář vedena ÖbVI Hartmutem Zollem samostatně. K 60. výročí bylo přepracováno a zcela nově navrženo firemní design kanceláře, spojené se sloganem "AM ERFOLG MESSEN". Co měříme, má přispět k vašemu úspěchu!
... zařízeních). Zkušenosti z mnohaleté praxe v oblasti výstavby zařízení a potrubí, revizí a mechanických oprav v potravinářském průmyslu, v pivovarech, mlékárnách, sklepích, palírnách a v farmacii v tuzemsku i v zahraničí rádi předvedeme u vás. Montujeme potrubí v tankovacích stanicích, v výrobních linkách, opravujeme stávající potrubní systémy, demontujeme staré výrobní zařízení, montujeme kompletní výrobní linky. Dále jsme jako regionální zástupci firmy Siltec schopni nabízet a montovat ...
Portfolio (2)
Německo, Cologne
... dokončili více než 950 projektů a získali stovky pozitivních hodnocení od klientů z různých zemí, včetně Německa a Rakouska. Dnes společnost pracuje na více než 250 projektech. Zkušenosti s technologickým stackem zahrnují C#, .NET, Java, Python, PHP, Node.js, TypeScript, Golang, C++, JavaScript, Angular, React.js, Vue.js, HTML, CSS, Java (Android), Swift/Objective C (iOS), React Native. Společnost také nabízí manuální a automatizované testování, obchodní analýzy a analýzu dat, UX/UI design, DevOps, IT bezpečnost a podporu na úrovni 1/2/3.
Německo, Attendorn
... 80 technicky vysoce kvalitních strojích pro výrobu desek a kulatých cyklů v dvousměnném provozu. Na těchto strojích se ročně zpracovává až 2000 t olověných mosazí, převážně v ekvivalentním průměru mezi 3 mm a 12,5 mm. Kromě toho vyrábíme na vysoce přesných CNC strojích zákaznické produkty z hliníkových slitin a také z automatových ocelí, C-ocelí a nerezových ocelí. Jsme specialisté na...
Německo, Mitterscheyern
... DIN EN ISO 3834-3 Svařovací zkoušky podle AD2000 HP 2/1, DIN EN ISO 15614-1 Svařovací osvědčení podle směrnice o tlakových zařízeních 2014/68/EU, AD 2000 Příloha HP 3, DIN EN ISO 9606-1 pro materiálovou skupinu 8 Svařovací osvědčení podle směrnice o tlakových zařízeních 2014/68/EU, AD 2000 Příloha HP 3, DIN EN ISO 9606-1 pro materiálovou skupinu 43 Hastelloy C22 Výroba tlakových zařízení podle směrnice o tlakových zařízeních 2014/68/EU Oprávnění k řádnému přetavení podle AD2000 W0 a směrnice o tlakových zařízeních 2014/68/EU Odborný podnik podle WHG s bodem vzplanutí vyšším než 55°C...
... zastoupení amerického koncernu FMC Corporation, Philadelphia, speciálně pro marketing potravinářských fosfátů v Německu a dalších evropských zemích. V následujících letech jsme doplnili náš dodavatelský program o další hydrokolloidy, jako jsou Johannisbrotkernmehl, Xanthan Gum a Carragheene. V roce 2000 založily FMC Corporation a SOLUTIA Inc. (ex Monsanto) novou firmu ASTARIS LLC ve St. Louis...
... nejvyšší kvalitu a bezpečnost. V roce 2000 jsme se stali součástí velké skupiny Carl Stahl, která zaměstnává více než 1.800 pracovníků po celém světě. Těžíme přitom z našeho tradičního středně velkého podnikání, stejně jako z bezpečných struktur světového koncernu. Naše produkty Naše produktová nabídka zahrnuje pružinové kladky a balancery v nejrůznějších provedeních, jako například Air-Federzüge s...
Portfolio (78)
Německo, Grosselfingen
... šikmého lůžka a umisťuje nosiče jednotek vpravo a vlevo od přepínače. 2000 Eckhard Neth, syn zakladatele firmy, přebírá výhradní odpovědnost za záležitosti WINEMA a další vývoj řady RV kulových strojů: RV 20 Flexmaster s novými, rychlými pinolovými jednotkami je na světě. 2002 Eckhard Neth přebírá obchodní podíly WINEMA GmbH a stává se jednatelem. RV 20 Flexmaster slaví první úspěchy na trhu a...
Portfolio (3)
Německo, Dürnau
... kovaných bloků a kulatin a za posledních 30 let jsme se na trhu etablovali jako spolehlivý, vysoce kvalitní, termínově přesný a rychlý dodavatel. Díky stálému skladování více než 2000 tun materiálů jsme schopni naše zákazníky krátkodobě zásobovat řezanými díly, fixními délkami, menšími množstvími a rychlými dodávkami ve všech materiálech a rozměrech. Máme na skladě více než 200 různých materiálů...
Další produkty
Nástroje
Nástroje
Portfolio (1)
Německo, Papenburg
...ložisek a skříní • Soustružených a frézovaných dílů • Ozubených kol, převodových kol a ozubených hřídelí Jsme vám k dispozici pro řešení vašich úkolů a vypracováváme pro vás vhodná řešení. S flexibilním a kompetentním odborným personálem jsme schopni rychle zpracovávat zakázky. Nezbytné plánování nám umožňuje šetřit čas a náklady. Společnost "Hahn Fertigungstechnik" vznikla v roce 2000 z...
Portfolio (11)
... manažerů a vyznačujeme se vysokou úspěšností při zprostředkování odborníků a manažerů. Jsme headhunteři z vášně a odborníci ve svém oboru. Abychom pro vás našli ty nejlepší kandidáty, kombinujeme lidskou interakci s technologií – optimálně využíváme pokročilé strategie náboru (nábor přes sociální média), výkonné nástroje, přesně cílené přímé oslovení a naši vynikající automobilovou síť. Za...
Portfolio (7)
Německo, Lollar
Inovativní vývoje určují trh zítřka. Více než 30 let nabízí Watz Hydraulik vysoce kvalitní hydraulické produkty. Společnost založená Horstem Watzem v roce 1971 dnes představuje kvalitu, vysoký výkon a spolehlivost ve všech oblastech - a to na celém světě. Kromě toho jsme od roku 2000 certifikováni podle normy DIN EN ISO. Růst pro nás znamená neustálé zlepšování našich procesů. Zároveň neustále otevíráme nové trhy. Naším nejvyšším cílem je dodávat našim zákazníkům co nejlepší produkt z hlediska ekonomičnosti a produktivity.
Portfolio (8)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play