• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • da produktion

Výsledky hledání pro

Da produktion

NěmeckoSaarbrücken a Sársko
  1. KERAM PRODUKTION

    Německo

    Společnost KERAM PRODUKTION, je Výrobce, která působí v Sítotisk sektoru. Působí rovněž v sektorech decalcomania for porcelain, a grafts. Sídlí v Saarbrücken, Německo.

  2. KERAM PRODUKTION

    Německo

    Společnost KERAM PRODUKTION, je Výrobce, která působí v Suroviny pro stavebnictví a veřejné stavby sektoru. Působí rovněž v sektorech Stavební materiály inertní, Pryž - výrobky, Plasty - podlahové krytiny, Syrové dřevo, Stavební materiály inertní, Pryž - výrobky, Plasty - podlahové krytiny, a Syrové dřevo. Sídlí v Saarbrücken, Německo.

  3. POP PRODUKTION SERVICE GMBH

    Německo

    Společnost POP PRODUKTION SERVICE GMBH, je Výrobce, která působí v Papírnictví - výrobky sektoru. Působí rovněž v sektorech Sazba, fotosazba a chemigrafie, Tisk, Sítotisk, Reprografie, Sazba, fotosazba a chemigrafie, Tisk, Sítotisk, a Reprografie. Sídlí v Saarbrücken, Německo.

  4. M E P R O MEDIZINISCHE PRODUKTION GMBH

    Německo

    Společnost M E P R O MEDIZINISCHE PRODUKTION GMBH, která působí v Lékařství a chirurgie - výrobky a potřeby sektoru. Působí rovněž v sektorech Zubní lékařství - vybavení a nástroje, Chirurgie léčebná - nástroje, Chirurgie léčebná - zařízení a vybavení, Zubní lékařství - výrobky a potřeby, Zubní lékařství - vybavení a nástroje, Chirurgie léčebná - nástroje, Chirurgie léčebná - zařízení a vybavení, a Zubní lékařství - výrobky a potřeby. Sídlí v Nonnweiler, Německo.

  5. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Německo

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.