...frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření.
Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
... pro tiskovou zakázku jsou PDF a JPG soubory. Tyto formáty nabízejí ideální podmínky pro maximální bezpečnost (Preflight) a kvalitu reprodukce při současně malé velikosti souboru.
Nativní soubory můžeme použít například z InDesignu a Corel Draw. Pro více informací se prosím obraťte na jednoho z našich pracovníků předtiskové přípravy.
... přípravu salátů nebo dresinků. Díky lískovému oříšku má olej ořechovou, sladkou chuť. S 78 % má olej z lískových oříšků vysoký podíl nenasycených mastných kyselin. Olej se získává z oříšků keře lískového oříšku. Oříšky se lisují bez speciální přípravy a vzniká tak panenský olej. Kromě studené kuchyně lze olej také použít na opékání masa nebo jako chuťovou složku v jiných pokrmech. Olej se také používá v masážních olejích nebo olejích na pleť. Vzhledem k jeho vysokému...
... vody, více informací...
Od roku 2012 je oblast zvlhčování vzduchu provozována prostřednictvím samostatně založené GmbH, Binder Luftbefeuchtung GmbH. Nabízíme individuální řešení na míru, poskytujeme poradenství na místě a zaručujeme kompetentní komplexní služby.
Studené zvlhčovače vzduchu: Nejnovější technologie od společnosti Binder
Po intenzivním sledování trhu jsme vyvinuli zcela nový systém...