...Biologický Matcha, vzácnost ve světě čaje, a biologický kokosový cukr, který má nízký glykemický index a mnoho minerálů, jsou ideální pro Matcha Latte a Smoothies.
Kvalita: Kvalita ingrediencí - pro potraviny a nápoje
Použití: Ideální pro přípravu Matcha Latte a Smoothies, také vhodné pro vaření a pečení.
Senzory: Žlutozelená barva, typická chuť zeleného čaje s příjemným nádechem sladkého...
...Filtr na čaj finum Filter Stick, praktický držák na čajové filtry, je vhodný pro téměř všechny filtry a rozměry šálků / hrnků. Tyčinka je opakovaně použitelná.
Propíchněte filtr na Filtru Stick přibližně 1 cm od otvoru.
Otevřete filtr.
Umístěte Filtr Stick na okraj šálku / hrnku. Přidejte požadované množství čaje.
Nalijte horkou vodu do filtru.
Počkejte, až se čaj vyluhuje.
Zahod'te čajové...
...BIO ERYTHRIT Sladit bez kalorií s Bio Erythritem! Náš Bio Erythrit je získáván bez genetických modifikací z kukuřice a je o něco méně sladký než cukr. Ideální pro sladění čaje, kávy a dezertů nebo pro vaření a pečení.
Erythritol je vícehodnotný alkohol, který se v těle nepřeměňuje na energii. Energie je tedy 0 kcal.
Pokud jsou jídla a nápoje pravidelně sladěny s Bio Erythritem místo cukru...
... čaje. To odpovídá přibližně 1,5 gramu. Pomocí bambusového metličky a nejprve malé množství vody o teplotě 70 °C - 80 °C se prášek pomalu šlehá do pěny. Jen tak se zabrání vzniku malých hrudek. Postupně se přidává zbytek vody (celkem asi 100 ml), aby se získal dokonalý, pěnivý a krémový matcha nápoj.
V současnosti se matcha používá také v jiných oblastech, jako je pečení nebo vaření.
... obsažené v cukru. Cukr je také bohatý na vitamíny a má nízký glykemický index.
Lotao Java Kiss, čistá varianta, je ideální pro sladké pokrmy, vaření a pečení sušenek, koláčů a soufflé, stejně jako pro oslazení kávy nebo čaje.