...Kdo chce zažít proces pražení všemi smysly, může si to vyzkoušet i doma.
"Může se pražit doma?" Ano, dokonce i s bubnovým pražičem. Samozřejmě jsou tyto mnohem menší než u nás v pražírně. Ale funkce jsou téměř stejné. Ještě individuálněji nelze určit chuť a aroma své kávy.
... °C do 250 °C. Bez mechanického překládání lze na stejné úrovni ohřívat a chladit. Protože je vzduch pro pražení nebo sušení střídavě dodáván shora a zdola, je výsledek pražení obzvlášť rovnoměrný. V závislosti na produktu, době zpracování a velikosti mají naše zařízení sušící nebo pražící kapacitu od 500 do 7.000 kg/h. Výroba probíhá v 2 m segmentech nebo jako celistvá, což je obzvlášť výhodné pro nakládku na kamiony.
...Tepelná izolace vysokoteplotních termických zařízení; pracovní výstelka pro pece napražení, tepelné, doohřívací pece atd.
Chemické složení, průměrně v %: CaO - 30,3.
Upevnění modulu: Vysokoteplotně odolné centrální nebo boční upevnění z vysoce teplotně odolné oceli...
Kávové pražírny po celém světě – pro malé, velké nebo střední pražírny
NEUHAUS NEOTEC patří mezi přední světové výrobce v oblasti zařízení pro zpracování kávy.
Naše technická řešení pokrývají široké oblasti zpracovatelského řetězce – od zpracování zelené kávy, přes kávové pražiče a inovativní pražení až po mletí, a to jak jako jednotlivé stroje, tak jako kompletní zařízenína klíč.
NEUHAUS...
...F.B. Lehmann GmbH je předním výrobcem zařízení pro zpracování kakaa a čokolády. F.B. Lehmann nabízí stroje a kompletní zařízení pro odvětví kakaa, čokolády, cukrovinek, barev, laků a chemikálií.
Portfólio služeb F.B. Lehmann je velmi široké a zahrnuje mimo jiné:
• Čistění
• Sterilizace
• Drcení a loupání
• Alkalizace
• Průtokové pražení
• Mletí kakaa
• Tisk kakaa
• Zařízenína práškování kakaa
• Zařízenína máslo/kakaovou hmotu
• Valcování
• Laboratorní kuličková mlýna
• Tavič
• Míchač
• Conchování
• Temperování
• Čerpadla na kakao a čokoládu...
...Die Thouet GmbH je výrobcem mnoha vysoce kvalitních strojů a zařízení pro čokoládový a kakaový průmysl, jako jsou conchy, zařízenína tavení, míchačky, hnětače, čerpadla a zařízenína pulverizaci kakaového prášku.
Pro zpracování kakaa nabízí THOUET:
• čištění
• sterilizaci
• drcení a loupání
• alkalizaci
• průtokové pražení
• zařízenína pulverizaci kakaového prášku
• mletí kakaa
• lisování kakaa
• zařízenína máslo/kakaovou hmotu
Pro zpracování čokolády nabízí THOUET:
• válcovny
• taviče
• míchačky
• conchování
• temperování
• čerpadla na kakao a čokoládu...