Itálie, Imperia
... aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název "Rêuza", což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Extrakce oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód: REU .25...
Portfolio (44)
Itálie, Ventimiglia Di Sicilia
... autochtonní, typická pro naše území, což přispívá k vyšší kvalitě produktu), certifikovaný organizací CCPB, jak v lahvích, tak v plechovkách, olivové pasty z černých/zelených oliv, ochucený olej s přírodními aromaty citronu, chilli, rozmarýnu, bazalky, česneku; stolní olivy. Naše produkty jsou získávány a plněny podle vysokých kvalitativních a hygienických standardů. Všechny fáze přípravy oliv, od...
Portfolio (2)
Itálie, Caltabellotta
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.
Itálie, Termini Imerese
... stromy Nocellara, Carolea a FS17. Když v polovině října začíná sklizeň, olivy jsou zpracovány během několika hodin, aby se zajistila nejvyšší kvalita. Tak, po více než půl století tradice a vynikajícího oleje prodávaného v lisovně jako vysoce kvalitní a široce žádaný produkt, se v roce 1997 firma rozhodla olej lahvovat a uvést na trh, přičemž zaručila stejné vlastnosti autentičnosti jako dříve. V roce 2009 firma přešla na ekologické pěstování, čímž opět prokázala citlivost a pozornost vůči našemu životnímu prostředí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz