Itálie, Mesoraca
...Pancetta tesa je získávána z libové břišní části prasete, která je pečlivě masírována ručně a ochucena našimi charakteristickými kořením. Nechá se zrát ve své původní formě po dobu více než 70 dní v prostředí s kontrolovanou teplotou a vlhkostí. Na konci zrání má vrstvenou červenou a růžovou barvu, měkkou konzistenci, příjemnou vůni a velmi jemnou chuť. Pokud je nakrájena na tenké plátky, rozpouští se v ústech. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play