Itálie, Giuliano
...Mouka "O", pasterizovaná vaječná směs, máslo, tuky a rostlinné oleje, cukr, pivovarské droždí, sůl. NAMÁČENÍ: Voda, cukr, rum...
Portfolio (129)
... máslo téměř nikdy nepoužívá. Nejčastěji se používá v kombinaci s jinými složkami. V potravinářském průmyslu se produkt používá k výrobě cukrářských výrobků a některých typů omáček. Jednou z charakteristických vlastností másla je jeho vysoký obsah kalorií. Zároveň je produkt dobře vstřebáván tělem. Obsahuje vitamíny A a D. Impulse Commodity Trading spolupracuje přímo s nejlepšími výrobci mléčných výrobků a nabízí svým zákazníkům máslo nejvyšší kvality. Pro více informací nás kontaktujte na uvedeném telefonu. tuky: 82,5 g bílkoviny: 0,5 g sacharidy: 0,8 g...
Portfolio (24)
Francie, Saint-Denis-De-Villenette
Německo, Wippingen
Francie, Wissous
...Pasterizované máslo 1/2 sůl Ref: BEU001 Obsah: 250 g...
Portfolio (186)
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Perníkové ručně zdobené sušenky Auta & Helikoptéry. Kolekce "DÍTĚ" - Složení: mouka, cukr, med, máslo (pasterizovaná smetana, sůl), proteínový sirup (cukr, sušený vaječný bílek, přírodní potravinářská barviva [beta-karoten, esence šafránu, chlorofyl, esence papriky, karamel, modrá spirulina, karmín], pasterizované celé vejce, kypřící prostředek (sodná sůl, sodný bisulfát, kukuřičná mouka), kakaový prášek, drcený zázvor, skořice, vanilin (přírodní aroma), sorbová kyselina (konzervant). velikost:: 7.87 x 5.98 x 5.08 palců Čistá hmotnost:: 100...
Portfolio (7)
...Naše sýrové prášky poskytují vynikající stavební blok pro podporu chuťových profilů v pekárenských výrobcích, snackových potravinách, hotových jídlech, omáčkách a dresincích. Ingredience: Sýrové pevné látky, pasterizované mléko, sůl, startovací kultura, enzymy, mléčné pevné látky, sůl, potravinová kyselina (kyselina mléčná) Nutriční informace na 100g Energie: 2030 kJ Bílkoviny: 25,2 g Celkový tuk: 28,3 g Nasycené tuky: 19,2 g Sacharidy: 32,5 g Cukry: 30,3 g Sodík: 2720 mg...
Portfolio (9)
Turecko, Arifiye
Jako STK MAKINA a MILKMAN MAKINE vyrábíme mlékárenské stroje a zařízení pro mléčné výrobky, jako je pasterizované mléko, jogurt, sýr, máslo, smetana, zmrzlina a další. Vyrábíme dávkové pasterizátory, deskové pasterizátory, homogenizátory, chladicí nádrže na mléko, skladovací nádrže na mléko, nádrže na zpracování sýra a další stroje a zařízení, které se používají v mlékárenském sektoru k výrobě...
Portfolio (10)
Bulharsko, Sofia
LB Bulgaricum má dlouhou tradici v produkci a exportu mléčných výrobků, startovacích kultur a technologií. Společnost je jedinečná státní firma v sektoru zpracování mléka v Bulharsku. Naše produktová řada zahrnuje: • Bulharský jogurt; • Pasterizované mléko; • Mléčné nápoje; • Mléčné dezerty; • Slané bílé sýry; • Žlutý sýr; • Speciální sýry; • Smetana, máslo atd. Startovací...
Turecko, ARIFIYE / SAKARYA
... sýr, gouda, mozzarella, halloumi, zpracované (blokový typ nebo roztíratelný typ), sýry tvarohové a pletené, jogurt, ayran, smetana, kefír, ovocný jogurt, máslo, výrobní linky a zařízení na výrobu smetany atd. KROMEL také rozšířil svůj sortiment o výrobní linky na víno, pivo, ovocné šťávy, mléčné cukrovinky, čokoládu, želé, med, džem, halvu a hroznový sirup. Dále byly do produktového portfolia KROMEL přidány nádrže na sběr mléka se systémy měření mléka, které se vyrábějí pomocí turecké a německé technologie od roku 2004.