Belgie, Beringen
...Stojící hovězí žebro je skotský filet s připojenými žebry. Protože je odebráno z málo namáhaných svalů, je maso velmi jemné a šťavnaté. Zachování žeber dodává při vaření extra chuť.
Portfolio (189)
Německo, Hemer
... látkami, přesně přizpůsobenými potřebám dospělého psa při normální aktivitě. K výrobě používáme převážně regionálně pěstovanou celozrnnou pšenici. S chutným a dobře stravitelným hovězím masem vzniká snadno stravitelná a vyvážená kompletní strava pro vašeho čtyřnohého přítele. Obsah masa pochází ze 100 % z hovězího. Jako přírodní konzervant používáme extrakt z rozmarýnu. Tvrdě pečená kroketa podporuje při žvýkání slinění a tím napomáhá trávení. Také to podporuje silné žvýkací svaly a zdravé zuby.
Portfolio (69)
Belgie, Mouscron
... roku 1997, ale až v roce 2005, po našem přestěhování na M.I.M., jsme se mohli rozvíjet směrem k výrobě a velkoobchodní distribuci v Belgii. Jsme velmi nároční na chuť a kvalitu našeho masa určeného k výrobě špízů. Nabízíme širokou škálu mas, zejména červené maso z hovězího, jehněčího, telecího a vepřového. Také prodáváme foie gras. Naše maso je certifikováno jako bio a exportováno čerstvé.
Odpovídající produkty
Hovězí pečeně
Hovězí pečeně
Další produkty
Smažený plátek
Smažený plátek
Portfolio (3)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: kouřové, teplé a sladko-hořké s dřevitými a svěžími tóny. Téměř pálivé s jemným brněním. Vzhledem připomíná malé ostružiny nebo tmavé moruše. Použití: Dobré k jemným předkrmům, např. sashimi nebo tataráku z syrového tuňáka nebo lososa. Uzený losos a uzený úhoř. Tatarák z jeleního hřbetu nebo hovězího masa. K grilovanému masu. Čerstvě mletý na pečené...
Portfolio (24)
Rakousko, Königsdorf
...Hovězí plec je z lopatky hovězího masa. Je to velmi chutný kus masa, který je dostatečně univerzální na to, aby se mohl vařit celý jako pečeně, krájet na steaky a grilovat nebo opékat na pánvi, krájet na tenké plátky pro stir-fry nebo nakrájet na kostky pro pomalé vaření v dušeném nebo zapečeném pokrmu.
Belgie, Geel
...Čerstvé maso z telecího, hovězího, vepřového, jehněčího, koňského, mléčného kozlíka a drůbeže, vykostěné nebo porcované, ve velkém, vakuově balené nebo pod ochrannou atmosférou. Uvařené masné výrobky všech druhů masa: pečené, vařené nebo dokonce smažené.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play