...Stojící hovězí žebro je skotský filet s připojenými žebry. Protože je odebráno z málo namáhaných svalů, je maso velmi jemné a šťavnaté. Zachování žeber dodává při vaření extra chuť.
... látkami, přesně přizpůsobenými potřebám dospělého psa při normální aktivitě. K výrobě používáme převážně regionálně pěstovanou celozrnnou pšenici. S chutným a dobře stravitelným hovězím masem vzniká snadno stravitelná a vyvážená kompletní strava pro vašeho čtyřnohého přítele. Obsah masa pochází ze 100 % zhovězího.
Jako přírodní konzervant používáme extrakt z rozmarýnu. Tvrdě pečená kroketa podporuje při žvýkání slinění a tím napomáhá trávení. Také to podporuje silné žvýkací svaly a zdravé zuby.
... roku 1997, ale až v roce 2005, po našem přestěhování na M.I.M., jsme se mohli rozvíjet směrem k výrobě a velkoobchodní distribuci v Belgii.
Jsme velmi nároční na chuť a kvalitu našeho masa určeného k výrobě špízů.
Nabízíme širokou škálu mas, zejména červené maso zhovězího, jehněčího, telecího a vepřového. Také prodáváme foie gras. Naše maso je certifikováno jako bio a exportováno čerstvé.
...Kategorie: Jednotlivé koření
Chuť a aroma: kouřové, teplé a sladko-hořké s dřevitými a svěžími tóny. Téměř pálivé s jemným brněním. Vzhledem připomíná malé ostružiny nebo tmavé moruše.
Použití: Dobré k jemným předkrmům, např. sashimi nebo tataráku z syrového tuňáka nebo lososa. Uzený losos a uzený úhoř. Tatarák z jeleního hřbetu nebo hovězíhomasa. K grilovanému masu. Čerstvě mletý na pečené...
...Hovězí plec je z lopatky hovězíhomasa. Je to velmi chutný kus masa, který je dostatečně univerzální na to, aby se mohl vařit celý jako pečeně, krájet na steaky a grilovat nebo opékat na pánvi, krájet na tenké plátky pro stir-fry nebo nakrájet na kostky pro pomalé vaření v dušeném nebo zapečeném pokrmu.
...Čerstvé maso z telecího, hovězího, vepřového, jehněčího, koňského, mléčného kozlíka a drůbeže, vykostěné nebo porcované, ve velkém, vakuově balené nebo pod ochrannou atmosférou. Uvařené masné výrobky všech druhů masa: pečené, vařené nebo dokonce smažené.