...Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvil. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlatavé kůrky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví.
Hmotnost: 300 g...
...Svět sladových mouk: Aromatický slad – Pražený slad – Pečící slad – Sladový extrakt
Výroba sladu probíhá přirozeným způsobem z klíčených obilovin, převážně pšenice, ječmene nebo žita. Používá se především jako pečicí prostředek, protože zlepšuje vlastnosti kůrky a střídky, stejně jako chuť.
Slad existuje v mnoha různých variantách, které mohou být enzymaticky aktivní nebo neaktivní a tekuté nebo...
...S naším LECKER’S Bio Reinweinstein práškem do pečiva připravíte lahodné pečivo a koláče raz dva – a to co nejpřirozeněji.
• S obzvlášť šetrným Reinweinsteinem místo běžných fosfátů
• S šetrným jedlou sodou jako kypřidlem
• S bio kukuřičným škrobem jako separačním prostředkem
Složení: Kukuřičný škrob*, kyselina Reinweinstein (24,7% monokaliumtartrát)
Alergeny: žádné obsaženy
Vegetariánské: Ano
Veganské: Ano...
AJV skupina se specializuje na velkoobchod s následujícími produkty a surovinami: regenerovaný, znovu získaný starý kuchyňský olej pro technický a oleochemický průmysl; volné mastné kyseliny pro technický a krmivářský průmysl; margarín a pečicí tuk; glycerin a glycerin pro technický, krmivářský a potravinářský průmysl; maziva, sádlo, drůbeží tuk, rybí olej, živočišné a kostní moučky; řepkový, slunečnicový, palmový, kokosový a lněný olej; bramborový, kukuřičný, pšeničný škrob; syrovátkový prášek, odstředěné a plnotučné mléčné prášky, tukové směsi.