... deskách a v troubě, s širokým výběrem tvarů a velikostí, pro všechny potřeby v kuchyni; nepřilnavé povrchy navržené pro specifické účely použití. Všechny aplikované nepřilnavé povrchy jsou testovány v laboratořích kvality Ballarini a používány v plném souladu s kvalitativními standardy a mezinárodními předpisy, které regulují vlastnosti materiálů určených pro kontakt s potravinami. Povrchy neobsahují PFOA a jsou ideální pro osoby trpící alergií na nikl. Společnost je certifikována podle UNI EN ISO 9001:2008 a UNI EN ISO 14001:2004.
Váš profesionální partner. Od roku 1985 společnost Diamond® přispívá k vývoji sektoru vybavení pro profesionální kuchyně a chlazení. Renomé a úspěch značky, podpořené špičkovou organizací, řadí společnost Diamond® Europe mezi TOP 5 evropských distributorů, s obratem přes 30 milionů eur. Během několika let distribuce produktů Diamond® dokonce překročila hranice Evropy a rozšířila se na mezinárodní...