...Marans snášejí velmi tmavá vejce, průměrná hmotnost vejce je 61 g, skořápka se vyznačuje vysokou pevností.
Všechny nabízené nosnice jsou v souladu s věkem chráněny očkováním a jsou pod neustálým veterinárním dohledem.
...a expedice. Celková kapacita farmy je 42 000 rodičů. Vejce jsou bez infekčních a epidemických onemocnění, bez zranění, bez prasklin a s nepoškozenou skořápkou. Procento oplodnění není nižší než 90 %. Procento líhnivosti není nižší než 80 %, v případě správné dopravy, vykládky, skladování a obvyklých technologických operací v líhni. Vejce jsou bez nakažlivých a epidemických onemocnění. Skořápka vajec je nepoškozená a bez prasklin. Míra oplodnění není nižší než 90 %. Míra líhnivosti není nižší než 80 %, v případě vhodné dopravy, vykládky, uchovávání a běžných technologických operací.
Naše produkty: srdce kraba královského bez skořápky, krab královský ve skořápce, skořápka, saláty z mořských plodů, chovaný kaviár, červený krab královský, rybí vejce, candáti, filety z candáta, brazilská štika, filety z štiky, okoun, marinády cansu z Turecka.
... vaší chuti nebo chuti na sladké na 1, 2 nebo 3 patra a mohou obsahovat od 1 do 60 pralinek. Umění velkých mistrů spočívá v přizpůsobení základních receptů a jejich adaptaci na vlastní osobnost. To se Pierre Ledentovi nádherně podařilo u jeho makronek (překvapivé chutě, odvážné kombinace, okouzlující aroma). U makronky je skořápka stejně důležitá jako náplň. Exkluzivní design obalů se rozvíjí ve 3 schránkách s objemem 4, 8 nebo 16 makronek.
... chemickém procesu je poté zpracován na ultra jemný prášek a pasterizován. Hmotnost vaječné skořápky je přibližně 5,5 g a průměrná tloušťka se pohybuje mezi 280 - 400 mikrometry. Podstatnou část vaječné skořápky tvoří 95,1 % minerálů, 3,3 % bílkovin a 1,6 % vody. Vápník je hlavní minerální složkou, která tvoří 37,3 % celkové hmotnosti (většinou ve formě krystalického uhličitanu vápenatého, který tvoří 93,6 %, dále fosfát vápenatý (0,8 %) a uhličitan hořečnatý). Na druhou stranu má vaječná skořápka výhodu v tom, že neobsahuje toxické prvky.
Mořský kuchař, naší specialitou jsou národní a dovážené mušle, čerstvé nebo zmrazené, ve všech jejich variantách. (maso, poloviční skořápka, pasterizované čerstvé a zmrazené, čerstvé přírodní, nakládané a ve vinaigrettě.)...