Španělsko, Gata-Cáceres
...jablka, získáváme olej jemný na jazyku, ale intenzivní na chuť, svěží a příjemný na patře, spojující sladkost manzanilla cacereña a hořkost picual extremeño, olej, který má všechno pro všechny chutě, proto je jedinečný ve svém druhu. ČISTÝ ŠŤÁVA Z OLIV BEZ JAKÉHOKOLI DRUHU RAFINACE...
Belgie, Habay-La-Neuve
Otevřeno od února 2003, a původně nazváno Théobroma cacao, Jean Le Chocolatier se neustále překonává, aby vám přinesl nové chutě... Atelier-obchod, kde se ručně vyrábí několik desítek druhů čokolády. Objevte zde zajímavé směsi čajů, koření, jižních džemů a ovoce s čokoládou.
Španělsko, Madrid
... % Arbequina, z rané sklizně a z jedné farmy. Používáme nejmodernější systémy sklizně, abychom zajistili minimální poškození oliv před jejich zpracováním. Náš olej se vyrábí do 8 hodin od sklizně. Kombinuje charakteristické chutě odrůdy Arbequina, jako jsou jablko a banán, ale v jejich maximálním rozkvětu. První zelené olivy každé sklizně vytvářejí náš nejcennější extra panenský olej. Vzhled: intenzivní zelená barva Nos: aroma čerstvého ovoce Chuť: intenzivní, vyvážená a plná...
Belgie, Andenne
Výroba kvalitních směsí na bázi krutonů, sušeného ovoce a koření pro doplnění salátů nebo polévek, aby se obohatily chutě. Naše produkty jsou jedinečné díky olivovému oleji a koření, které do nich přidáváme, stejně jako širokému sortimentu, který nabízíme. Nabízíme krutony pro saláty a polévky pod následujícími značkami: Croustisalad, Croustisoup. Saláty pod značkami Crousti Salade a Crunchy Fruits. Zaměřujeme se na trh velkoobchodu a středního obchodu, průmysl, stejně jako sektor Horeca a sítě velkoobchodníků.
Španělsko, Tomelloso
... cítit svěží aroma, které připomíná nějaké druhy anýzu nebo balzamikové chutě, na pozadí dobře zralého červeného a černého ovoce. Když ho pijeme, cítíme svěží vstup a mírnou ostrost, která se mění na tříslovitou chuť a teplý závěr. Doporučuje se zejména k různým druhům masa, zvěřině a zralým sýrům. COUPAGE: Ročník: 2004 Odrůda: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Zpracování: Nerezová nádrž při 28-30º. Náš coupage zraje čtyři měsíce v francouzských a amerických dubových sudech, kde končí proces vinifikace, který začal před rokem. Vizuálně nacházíme ...
Francie, Nogent-Sur-Seine
...Více než 40 let se společnost GAGET (bio certifikovaná Ecocert) věnuje svému umění v oblasti návrhu jedinečných chutí pro potravinářský průmysl. Ve svém vysoce technologickém laboratoři vytváří speciální chutě, extrakty z kávy (Arabica, Robusta, směsi Arabica/Robusta), karamel (aromatický tekutý karamel, slaný máslový karamel, mléčný karamel) a ovocné přípravy (citrusy, žluté ovoce, červené ovoce, exotické ovoce, mrkev a rebarbora), určené pro čerstvé mléčné výrobky (dezertní krémy, jogurty), zmrzliny, mražené nebo mléčné dezerty, pečivo a cukrovinky.
Itálie, Palermo
Naše likéry, marmelády a konzervy jsou vyráběny ručně, stejně jako je dělaly naše babičky před sto lety, s použitím ovoce z ekologického zemědělství. Naše antropologické výzkumy nám umožnily věrně reprodukovat recepty našich babiček a dnes si můžete vychutnat tyto starobylé chutě, které jsou našimi sicilskými kořeny. Ve skutečnosti je v našich marmeládách, jako důkaz jejich autentičnosti a ruční...
... aplikuje přírodní opatření k boji proti škůdcům a optimalizaci pěstování. Tímto způsobem chráníme půdu a respektujeme životní prostředí. Proto jsou naše produkty takové, jaké je dává země. Naše pomeranče, citrony, mandarinky, clementiny a grepfruty mají jedinečné chutě a textury. Chutnají tak, jak mají, a nabízejí aromatický rozměr, který lze dosáhnout pouze tehdy, když necháme zemi, aby šla svou cestou bez aplikace syntetických produktů. Naše ovocné stromy se regenerují a hnojí organicky, rostou zdravěji a vyvíjejí se lépe.
Portfolio (2)
Francie, Barcelonnette
Objevte všechny autentické chutě velké řemeslné likérky z Provence. Grand Rubren je likérka specializující se na výrobu likérů macerací bylin nebo ovoce. Recepty, koktejly, likéry a nápoje čekají na vaše objevení.
Nizozemsko, Helmond
Diksap od Dixap Bij Dixap máme od roku 1949 rádi ovoce. A jen ovoce. K tomu nemáme co dodat. Protože v našich produktech nejsou žádné přísady. Žádné přidané cukry nebo sladidla. Žádné konzervanty a žádné umělé barviva, vůně a chutě. Nedávno jsme také uvedli praktické nápojové balení! Klidně čtěte dál, abyste se o tom dozvěděli více. Dixap, ovoce a nic víc Svět se zmenšuje. Složitější...
Francie, MOURIES
Od roku 1744, v Mouriès, v údolí Baux-de-Provence, náš mlýn přijímá úrodu olivářů z Alpilles. Milovníci „zeleného ovoce“ (olivy sbírané „točícími se“ a zpracovávané v mlýně okamžitě), provádíme první a jedinečnou studenou extrakci, abychom vždy dosáhli kvality klasifikované jako extra panenský. Naše oleje komponujeme smícháním hlavních odrůd oliv z údolí Baux-de-Provence: Grossane, Salonenque, Verdale a Berruguette, aby zvýraznily chutě pokrmů, pro které jsou určeny. V každé kapce našich olivových olejů je kousek naší země, kousek našeho srdce a naší vášně.
Turecko, Denizli
Naše společnost byla založena na dlouholetých zkušenostech a znalostech. V současnosti máme prodeje zaměřené na Denizli a okolní města, a snažíme se představit naše suché potraviny, kávu, bylinné čaje, sušené ovoce a turecké sladkosti všem. Společně s naším odborným prodejním týmem a výrobním týmem jsme se vydali na dlouhou cestu. Naší prioritou je zdraví a to, aby naše produkty byly vždy čerstvé, a chceme našim zákazníkům přinášet různé chutě.
Portfolio (5)
Turecko, Denizli
Naše společnost se již 25 let osvědčuje v oboru a je světovým lídrem v oblasti pražení ořechů. ERDİL MAKİNA bude vaším partnerem pro řešení a vaše chutě a vůně budou díky našim strojům uznávány po celém světě.
Portfolio (2)
Španělsko, Ribarroja Del Turia
... původní chutě. Z 5 Sentidos chceme, aby mladší generace poznaly autentické chutě a vůně z naší zahrady a ti, kteří si je ještě pamatují, si je užili znovu. Podporujeme tradiční zemědělství a nabízíme možnost si ho užít. Sdílíme s vámi to, co se jí v našem domě, to přírodní, to zdravé. Chceme pomoci obnovit autenticitu, pečovat o naše okolí a dosáhnout zdravější stravy a udržitelnějších zemědělských praktik.
Itálie, Siderno
... na vrstvu a jedna paleta v výšce se skládá z 15/18 vrstev (maximální výška 1,80 m; hmotnost kg 405/486; počet kusů 3000/3600). *Vytékání takzvaného "srdce" ven z gelata nemůže být považováno za důvod k reklamaci, ale spíše za typický prvek řemeslné výroby. *Produkty jsou všechny vyráběny na základě objednávky, aby byla vždy zajištěna nejlepší kvalita produktu. *Produkty jsou bez zdrojů lepku. *Produkty s ovocem mohou mít omezenou dostupnost kvůli získávání čerstvého ovoce.
Belgie, Liège
Global Nice Food je belgická společnost se sídlem v Liège, na ranním trhu v Droixhe. Společnost prodává širokou škálu produktů určených pro etnický trh. Od olivového oleje po čaj, včetně sušeného ovoce... GNF je vaší referencí pro kvalitní produkty s dalekými chutěmi. Navštivte náš obchod a najděte produkty, které vám vyhovují. GNF se zavazuje nabídnout vám nejlepší chutě a poskytnout vám nejlepší kvalitu za ceny, které překonávají veškerou konkurenci.
Portugalsko, Ericeira
Jsme rodinná firma, která vznikla z vášně pro Douro, jeho ovoce, zvyky a chutě. Z charakteristického ovoce z oblastí Douro a Mafra vyrábíme gurmánské likéry tradičními metodami, bez přidání esencí nebo koncentrátů, abychom získali přírodní produkt vysoké kvality, s velmi jemnou chutí a aroma, v omezených šaržích a s obsahem alkoholu 20%. Naše likéry prodáváme v lahvích různých objemů (40 ml, 100 ml, 200 ml a 500 ml), abychom lépe vyhověli potřebám našich zákazníků (hotely, bary, restaurace, gurmánské obchody, organizace akcí, dárkové koše a firemní dárky, soukromí zákazníci atd.).
Ortociccio vzniká z mnohaleté zkušenosti s pěstováním zeleniny, ovoce a bylin a z vášně pro kulinářské umění, aby je transformoval a uspokojil všechny, kteří neustále hledají dobré chutě a autentičnost.
Polsko, Łódź
...Restaurace HOT WOK & POT - thajská, indická a japonská kuchyně. Nové místo na kulinářské mapě Lodže, kde se necháte unést do barevného světa orientální kuchyně. Naše restaurace se vyznačuje nesmírně útulnou atmosférou, ve které poznáte chutě z daleké Asie. Naši zaměstnanci každý den vybírají suroviny nejvyšší kvality, jako jsou zelenina, ovoce, maso, ryby a mořské plody, které spolu s nesmírně...
... bouquet, zvláštní jemnost, s nádechem višní a lesního ovoce, na patře se prezentuje široce, suché, svěží, dlouhé. - Lakana, pojmenovaná podle oblasti, kde se nacházejí vinice, se od mamuthone liší způsobem zpracování, po první fermentaci v ocelových silech následuje další fermentace v dubových sudech. - Ilisi je víno zrající v dubových sudech po dobu 12 měsíců.
Itálie, Oderzo
... a chutě. Šumivá i tichá vína mají plné tělo a můžete cítit vůni ovoce jako je banán a jablko. Každý druh vína je typický pro daný rok a nemáme vína, která by byla zralá. Jsou snadno pitelná a můžete je kombinovat s jakýmkoli pokrmem od masa po dezert, kromě Chardonnay, které se hodí k rybám. Můžeme také zasílat různou kvalitu vín expresním kurýrem a neexistuje minimální množství pro objednávku.
...SpolečnostNa úrodných svazích Vesuvu dává addondanza zemi plodů a zeleniny. A nejen víno! Ale také cenné ovocné stromy a chutnou zeleninu.V tomto typicky zemědělském kontextu, v obci Cercola, se nachází naše společnost "Antichi Sapori", která se specializuje na obnovu zemědělských tradic typických pro oblast Vesuvu pro řemeslné zpracování.Náš cíl se realizuje v pokusu předat chutě a barvy této...
Populární země pro tento vyhledávací výraz