Rumunsko, Cluj-Napoca
MegaStock je jedním z největších velkoobchodníků s módou v Evropě. Nabízíme značkové oblečení, obuv a doplňky od renomovaných designérů z celého světa. Naším hlavním zaměřením je móda vysoké kvality za nízkou cenu. Naše podnikání jsme zahájili v roce 2005 a od té doby jsme dodali více než 2000 obchodům a skladům miliony kusů oblečení, obuvi, tašek a dalších doplňků. Jsme hrdí na to, že udržujeme...
Réunion, Le Port
MASCARIN je výrobní, balicí a obchodní společnost v oblasti agroalimentární na Réunionu. Dříve známá pod názvem SORACO, od roku 1966 do roku 2000, se společnost MASCARIN původně specializovala na rafinaci cukru. Rozšířila své aktivity a začala se věnovat čokoládě. Je jediným Mistr Chocolatier na ostrově Réunion, který vlastní svou místní čokoládovnu od roku 1992. 90 % výsledků pochází z...
Turecko, Istanbul
... kvalitní alternativy tureckých značek spotřebitelům po celém světě v odvětvích, ve kterých působíme. PROPLAS, který soutěží o vedoucí postavení na trzích jako jsou Balkán, Evropa a Východní Afrika, je značka, která má cíl expandovat do celého světa a je otevřená neustálému zlepšování. V oblasti výroby realizuje výrobu PVC profilů, hliníkových profilů, profilů z nerezové oceli a pozinkovaných plechů...
Belgie, Brussel
Compass Group je jedním z nejvýznamnějších hráčů na belgickém trhu hromadného stravování. Jako cateringový partner pro firmy, zdravotnický sektor a vzdělávání se zaměřujeme na kvalitu služeb na míru, které našim klientům nabízíme. Každý den téměř 2000 zaměstnanců dává to nejlepší ze sebe a dělá rozdíl; naši spotřebitelé to každý den zažívají. Dynamika a angažovanost našich zaměstnanců představují hnací sílu společnosti.
Itálie, Marciana Marina
Acqua dell’Elba je rodinná řemeslná dílna z Toskánska, která byla založena v roce 2000 a sídlí v Marciana Marina. Na trhu je přítomna s 28 monobrandovými prodejnami a distribuční sítí, která zahrnuje přibližně 580 parfumerií po celé zemi. Acqua dell’Elba je vůně moře. Její jedinečnost spočívá v tom, že vyrábí výrobky na jednom z nejkrásnějších ostrovů celého Středomoří, přičemž využívá přírodní...
ufs.country_names.MU, Bambous
... COSMETICS spolupracuje s týmy odborníků, kteří pocházejí z oblasti luxusu a krásy a každý z nich přináší skutečnou přidanou hodnotu vašim projektům. Každý z nich je jedinečný, proto vybíráme mezi našimi partnery ty, kteří jsou nejlépe schopni na ně reagovat, ať už pocházejí z Francie, Evropy nebo Spojených států. Naše týmy jsou přizpůsobivé a kreativní, dokážou úspěšně realizovat a zrealizovat vaše nápady bez ohledu na zvolenou pozici (masový trh, masstige nebo niche). Pro informaci, minimální množství jsou: - 2000 kusů/odstín pro laky a make-up - 1000 kusů/číslo pro kosmetiku a parfémy.
Španělsko, Pozuelo De Alarcón ( Madrid )
Tarsis.net je internetová agentura a poradenská firma specializující se na intranet, extranet a nástroje pro spolupráci pro malé a střední podniky (MSP), digitální marketing a lokalizaci a překlad webového obsahu. Sídlíme v Madridu (Španělsko) a od roku 2000 jsme spolupracovali s mezinárodními týmy z 20 různých zemí.
Francie, Vernon
Implantované v Eure, společnosti Beaujour disponují plochou 3000 m², z toho 2000 m² zastřešených. Od roku 1946 slouží jako subdodavatel v průmyslu a provádějí zakázkovou výrobu plechů, ocelových, nerezových nebo hliníkových konstrukcí a nabízejí až po finální úpravu lakováním nebo odstraňováním nátěrů. Klíčová slova společnosti: poradenství, dostupnost, reakční schopnost, vysoce kvalifikovaný personál, uznávané know-how.
Turecko, Bursa
... jsme se přestěhovali do nových prostor o rozloze 3000 m2 v BURSA Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi. Naše firma, která je jedním z lídrů v domácím trhu v oblasti výroby PVC, si vybudovala své místo na světovém trhu díky exportu do 30 zemí. Naše zahraniční zastoupení byla založena s cílem poskytovat nejlepší služby před a po prodeji. Všechny naše stroje, které byly obnoveny v roce 2005, jsou vyráběny v souladu s CE standardy a jsou nabízeny našim zákazníkům s cílem zajistit jejich spokojenost. Přípravy na ISO 9001: 2000, které začaly v roce 2005, byly dokončeny ve třetím čtvrtletí roku 2006.
Itálie, Toritto-Quasano
... inovace hnací silou každého projektu Fattoria della Mandorla. Z této touhy vytvořit něco nového vznikla řada rostlinných alternativ tvrdých těstovin, jako je Mandorino, Maciotta a Gran Murgiano, a řada pomazánkových krémů jako Mandorella a Mandonese. To vše je výsledkem zpracování našeho 100% bio mandlového mléka, Mandolat. Od roku 2000 experimentujeme s mandlovým semenem. S pionýrským duchem a duší vyrábíme a nabízíme inovativní potraviny pro zdraví země a člověka. Naším cílem je podporovat vzdělávání v oblasti výživy založené na mandlích pro všechny.
Spojené království, Bolton
Založena v roce 2000, společnost Select Garage Doors je nyní jedním z předních výrobců bočně otevíraných garážových dveří ve Velké Británii. Rodinný podnik má showroom v Boltonu, Lancashire a specializuje se na zcela zakázkové, na míru vyrobené garážové dveře. Jejich nabídka produktů zahrnuje bočně otevírané garážové dveře, GRP, designy s výklopnými dveřmi, stejně jako osobní dveře, garážová okna a náhradní díly a příslušenství k garážovým dveřím.
... plnění, a dnes je certifikována (ISO 9001-2000) od června 2003. Produkuje značky Pedras Negras (bílé, červené a růžové stolní víno, sladké víno a pálenku bagace a zralou bagaci), Vale dos Barris (regionální víno z poloostrova Setúbal bílé, červené a růžové), Adega de Palmela (DO bílé, červené a červené rezervní víno), Adega de Palmela (DO generózní víno Moscatel) a Palma (starou vinnou pálenku). V baleních od 0,06 do 20L.
Turecko, Denizli, Turkey
Jsme společnost, která byla založena v roce 2000 v Turecku a vyvinula se v jednoho z předních výrobců strojů v průmyslu sušených ořechů. V podstatě vyrábíme stroje na pražení sušených ořechů, jako jsou paletizované pražicí linky, solící a rotační pražicí stroje… atd. Tento sortiment vysoce kvalitních produktů distribuujeme v různých zemích, jako jsou Irák, Jordánsko, Tunisko, Alžírsko, Bulharsko, Dánsko, Kosovo, Srbsko… Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte se zeptat.
Naše firma působí v průmyslovém odvětví od roku 1987 a má 34 let zkušeností v mnoha oblastech. Vyrábíme speciální slitinové průmyslové profily, které jsou vhodné pro obrábění v sériích 2000-5000-6000-7000, profily s vysokou pevností a profily určené pro obranný průmysl, které jsou taženy v zařízení na extruzi. Na základě speciálních požadavků vyrábíme profily pro každý sektor pomocí kokilových forem. Produkty procházejí kontrolou kvality v každé fázi, od lití až po finální profil, a splňují světové standardy. K každému prodávanému produktu poskytujeme technickou podporu z našich laboratoří.
Spojené království, Cardiff
... nakupujete přímo a vynecháváte prostředníka. Snižujeme ceny a našim zákazníkům poskytujeme obrovské úspory, což snižuje jejich výdaje nebo umožňuje koupit větší a lepší trofeje a ocenění. Pořádáte velkou akci nebo turnaj pro děti a hledáte ekonomické produkty? Můžete si vybrat z stovek levných plastových trofejí ve zlatém nebo stříbrném provedení, doplněných širokým výběrem barevných ozdob a dekorativních designů s těžkými mramorovými základy. Také dodáváme vysoce kvalitní poháry, štíty a skleněné plakáty, které jsou také předmětem našich velkých slev.
Turecko, Konya
... značky spojily pod značkou PORTER™ pro nákupy na jednom místě a společnost začala spolupracovat s vysoce kvalitními výrobci z Turecka na nápravách a vzduchových měchách. Společnost se zabývá nápravami Porter a vzduchovými měchy Porter od nejlepších světových značek jako Wabco, Sachs, Sabo atd. Společnost také na začátku 2000. let začala vyvážet tyto zboží na sousední trhy. V současnosti má...
Belgie, BERTRIX
... z aktuálních a designových modelů, které splní vaše nejnáročnější požadavky. Naše vášnivá a profesionální tým vždy staví potřeby zákazníků na první místo, aby poskytl bezchybný servis jak při prodeji, tak při dodávkách a poprodejních službách. Zveme vás, abyste navštívili naši výstavní plochu o rozloze více než 2000 m² v rodinné a přátelské atmosféře.
Řecko, Kalabaka
...dřevěné magnety na lednici a různé další dřevěné předměty. Kromě toho se zabýváme výrobou reklamních stojanů ze dřeva. Obrovská rozmanitost ikon je vystavena v Stálé výstavě umístěné v Kalabace, pod Svatými skalami Meteory. Návštěvník si může vybrat mezi litografií, serigrafií, stříbrnými a zlatými ikonami, stejně jako nádhernými ručně malovanými díly vynikajících malířů. Byzantské ikony na plochém, rytém a vyřezávaném dřevě, jednoduché, diptychy a triptychy, se pozadím z pravého zlatého listu. Kromě toho si návštěvník může prohlédnout jednu z největších sbírek církevních předmětů v Evropě.
Nizozemsko, Gilze
... Asie a Blízký východ. Uzavřením strategických partnerství se rychle rozšířila kapacita a šíře programu v oblasti fluoroplastů. Kromě potahování ocelových potrubních systémů je nyní možné také potahování a nátěry nádrží, nádrží na kontejnery a většího vybavení. Aktivity a služby byly rozšířeny z (petro)chemického průmyslu na různé obory, kde mají fluoroplasty svou přidanou hodnotu; biotechnologie...
Francie, Ade
...Společnost SEGNERE SAS je výrobcem kompletních kovových sestav a podskupin. Provádí následující služby: přesné strojírenství, jemné plechařství, laserové řezání, výrobu forem z vosku. Díky modernímu strojnímu parku si společnost vybudovala silnou reputaci v oblasti letectví a kosmonautiky. Dnes je prvním stupněm subdodavatele v oblasti aerospace (Eads), Dassault Aviation, Bombardier Inc. Společnost je certifikována podle normy 9001/2000.
Německo, Zirndorf
... 2000 jsme se stali zárukou spolehlivosti s vysokou mírou flexibility pro naše zákazníky. Toto angažmá je základem pro dlouhodobou spolupráci, která je charakterizována vzájemnou důvěrou. Tak se z naší centrály v Zirndorfu stal kvalitní a technicky vyspělý výrobní závod pro sítotisk a tamponový tisk a ražbu z německé produkce.
Francie, Montesson
Založena v roce 2000, 1Fopresata je odborná IT firma složená z inženýrů v oblasti informatiky. Specializujeme se na audit, poradenství a implementaci IT řešení pro firmy. Každodenně podporujeme více než 150 klientů. Naši inženýři v oblasti informatiky zasahují přímo ve vašich prostorách nebo na dálku od pondělí do pátku. V případě nouze může náš tým zasáhnout i o víkendu. Zde jsou naše služby...
Turecko, Istanbul
V průběhu let 2000 se SEGA nejen aktivně zapojila na irackém, íránském, bulharském a německém trhu, ale navíc hrála vedoucí roli v rozvoji těchto trhů a dalších sedmi. SEGA se také stala jednou z nejvýznamnějších a nejdůvěryhodnějších značek na Blízkém východě, v Africe, zemích SNS, Jižní Americe a Asii v oblasti výroby a exportu automobilových doplňků, maziv, péče o automobily, stavebních...
Portfolio (10)
Rakousko, Strasshof
Co nabízí Easy Trade: * TÜV certifikované držáky SPZ z recyklovaného plastu * klasická černá, barevná, chromovaná nebo pozlacená * potištěné a popsané digitálním tiskem nebo sítotiskem * personalizované na míru vaší společnosti! Rádi vám poskytneme osobní poradenství a vytvoříme návrh pro váš individuálně navržený držák SPZ. Dále nabízíme individuální reklamní a prodejní nápisy pro vaši společnost! Naše společnost se od začátku roku 2000 snaží o vývoj, výrobu a marketing držáků SPZ. Kontaktujte nás ještě dnes pro individuální nabídku!
... uplatňuje princip 100% spokojenosti zákazníků nejen pro své zákazníky, ale také pro dodavatele, zaměstnance, distributory a partnery, a věří, že tyto vztahy představují skutečnou sílu AC/DC. AC/DC považuje čestnost, otevřenost a přesnost za nezbytné principy ve všech svých vnitřních i vnějších vztazích. Jedním z hlavních cílů AC/DC je poskytovat prodej, servis a údržbu produktů, které splňují a překračují požadavky a očekávání zákazníků, a to bezpečně, v souladu s mezinárodními standardy a s reálnými ekonomickými a technologickými výhodami pro zákazníka.
Francie, Les Hautes Rivieres
... MANQUILLET PARIZEL se specializovala na výrobu kovaných, obráběných a svařovaných dílů o hmotnosti od 0,2 do 30 kg a sestavených mechanických celků. Zaměstnává přibližně 75 lidí a ročně vyrábí 2000 tun hotových dílů.
Belgie, Bruxelles
Společnost byla založena v roce 1950 a začala svou činnost jako drogerie v srdci Bruselu. Postupně se vyvíjíme v oblasti obchodu a specializujeme se na distribuci a velkoobchod s barvami a jejich deriváty. V 80. letech 20. století dojde k nové expanze rodinné firmy, kdy bude postaveno rozsáhlé skladiště o rozloze 2000 m², dojde k rozšíření sortimentu produktů a služeb pro zákazníky. Naše klientela se skládá z prodejců, malířů a dekoratérů, firem a institucí. Profilujeme se výhradně jako velkoobchodník.
Společnost zahájila svou činnost v roce 1980 obchodováním a výrobou všech druhů elektrických topných prvků a pokračuje ve svém úspěšném provozu až do současnosti. Od roku 2000 rozšířila svou činnost o prodej solárních vodních systémů a elektrických ohřívačů vody na Kypru, a to ve spolupráci s EBIL Inc., jedním z největších výrobců v Řecku. Jako rodinná firma jsme prokázali naši maximální...
Turecko, Mersin
... na export i import. Naše firma si stanovila cíl zaměřit se na spokojenost zákazníků a kvalitní práci. V souladu s tímto cílem jsme udělali velký krok směrem k kvalitní výrobě a balení produktů, když jsme 1. července 2020 otevřeli nové balicí zařízení v oblasti Mersin/Çeşmeli. S uzavřenou plochou 10 000 metrů čtverečních a kapacitou zpracování 30 tun citrusů za hodinu, spolu s 2000 tunami chladicí kapacity, jsme zahájili sezónu 2020-2021 s naším silným týmem.
DAR - PLAST je firma, která existuje od roku 2000 a specializuje se na výrobu oken z PVC. Od samého začátku naší činnosti klademe důraz na nejvyšší kvalitu vyráběných oken a estetické a pevné zpracování. Právě tyto priority nám umožnily rychle získat uznání a loajalitu mnoha našich cenných zákazníků. Abychom nezklamali Vaši důvěru, zaměstnáváme vysoce kvalifikované pracovníky a pravidelně je...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play