... propagovali služby a produkty prostřednictvím vysoce personalizovaných komunikačních strategií: komunikační kampaně, reklamní grafika, realizace webových stránek, e-commerce, profesionální fotografie a propagační videa, správa sociálních médií, copywriting a content marketing. Naše agentura využívá rozmanité dvacetileté zkušenosti svých zakladatelů a kreativního a připraveného týmu složeného z předních odborníků v oboru, kteří jsou schopni řídit každý aspekt komunikace: grafičtí designéři, weboví designéři, copywriteři, vývojáři softwaru v prostředí webu, fotografové.
Španělsko, Valladolid
...což nám umožňuje vyvíjet vysoce pokročilé produkty a patentovat technologická řešení. Jsme mladá a inovativní společnost, schopná vnímat potřeby zákazníka a určit vhodné nástroje pro realizaci jeho projektů, vždy poskytující produkty a služby vysoké kvality. Baví nás to, co děláme, a do naší práce vkládáme to nejlepší z každého z nás. V našich prostorách navrhujeme, vyrábíme a spravujeme...
... přístup, zákaznicky orientované služby a kvalitní přístup. KEM-P Vibrační motory; Se svou hluboce zakořeněnou průmyslovou kulturou, odbornými lidskými zdroji, zkušenostmi s korporátním řízením, porozuměním udržitelnosti a společenské odpovědnosti pokračuje v produkci jako jedna z předních společností ve svém sektoru.
Turecko, Ankara
Naše firma se zaměřuje na poskytování kvalitních a zaručených služeb v oblasti betonáren a strojů na zpracování surovin. Naše společnost vyrábí pevné a mobilní betonárny, pevné a mobilní třídící a drtící zařízení na ploše 2000 m2, z toho 1200 m2 zastřešeného a 800 m2 otevřeného prostoru, s maximální pečlivostí. Abychom našim cenným zákazníkům mohli nabídnout nejlepší služby, neustále sledujeme měnící se a vyvíjející se technologie a pokračujeme v našich aktivitách. S vědomím důležitosti spokojenosti zákazníků se snažíme posunout naše zákaznicky orientované aktivity na vyšší úroveň.
Portfolio (2)
Španělsko, Barcelona
... efektivní inovace firem, protože víme, že inovace je klíčem k přispění k růstu a diferenciaci firem prostřednictvím realistických cílů a hmatatelných výsledků. Máme více než 20 let zkušeností v oblasti podnikatelské inovace. Od roku 2000, kdy jsme začali v automobilovém sektoru, se naše činnost rozšířila do dalších oblastí, až jsme se dnes stali referenčním konzultantem efektivní inovace v sektorech jako jsou zemědělství a potravinářství, chemie, farmacie a zdravotnictví, energie a další.
Španělsko, Elche
... praxi a serióznost naší společnosti. Disponujeme moderními a pohodlnými prostory o rozloze více než 2000 m2 a showroomem o velikosti 500 m2, kde si můžete prohlédnout pečlivě vybraný sortiment nábytku, židlí a stolů pro módní a vysoce kvalitní restaurace, navržených z kovu, dřeva, plastu nebo kůže. Také nabízíme nábytek pro hotely, zejména pohovky na spaní a křesla. Pokrýváme celé území republiky, což dokazuje různorodost našich klientů, mezi které patří hotely, restaurace i firmy. Dále realizujeme komplexní projekty dekorace s vysokou kvalitou renderování.
... databáze pod Windows, občas také v Assembleru, Clipperu nebo dBase. - Quazar GmbH je oficiálním Novell Professional Developer a také obchodníkem Computer 2000 a autorizovaným poskytovatelem licencí Microsoft DOS.
... spolupráce s podnikateli, obchodníky a zástupci sektoru z různých zemí jsme v srpnu 2020 položili základy značky, která prodává produkty ve 20 zemích a je řešením pro více než 2000 firem po celém světě. Důvody za tímto úspěchem, který jsme dosáhli za méně než jeden rok, lze definovat jako neustálou snahu o nejvyšší kvalitu, udržitelné vztahy se zákazníky a inovativní a rozvojově orientovaný přístup k...
Belgie, Londerzeel
ETS byla založena v roce 2000 z potřeby profilovat se jako nezávislý výrobce a dodavatel mimo zinkovnu PAS. Bylo investováno značné množství prostředků do nových strojů, aby bylo možné splnit přísné požadavky na kvalitu. Jako mladá a dynamická firma byla kompletně obnovena celá infrastruktura, aby mohla fungovat co nejefektivněji. Díky podpoře skupiny Group-Pas (zinkovna) jsme velmi konkurenceschopní v oblasti hotových zinkovaných produktů.
... kvalitní potažené brusivo od světově známých výrobců. Pro lešticí výrobky používáme pouze nejlepší materiály z bavlny a sisalu. Naše společnost je jediná, která vyrábí určité výrobky (například Jumbo netkané flap kola až do délky 2000 mm a průměru 500 mm nebo široké brusné pásy až do šířky 3000 mm s nekonečnými délkami.
Spojené království, Scunthorpe
... Británii s nejvyšší kvalitou. Nyní nabízíme řadu kamer, které vyhovují všem komerčním vozidlům, mobilním strojům, autobusům, námořním a zemědělským vozidlům pro komplexní řešení správy flotily. Prodáváme po celé Velké Británii a mezinárodně, naše kamery jsou instalovány na některých z nejprestižnějších událostí, památek a slavných domů ve Velké Británii, abychom jmenovali alespoň některé. Řešení...
...V roce 1911 založil strojník Heinrich Habighorst opravnu zemědělských strojů na adrese Bassumer Straße 57 v Sulingen. Z podniku, který byl založen před 100 lety, vzešly tři samostatné společnosti: Autohaus Habighorst & Co KG, Habighorst Forst- und Gartentechnik a Habighorst Fördertechnik GmbH, která dnes stále sídlí na původním místě založení. Od roku 2000 je Habighorst Fördertechnik GmbH...
Turecko, Istanbul
... doby, a nakonec začala svým zákazníkům poskytovat nejlepší služby s nejnovější technologií dneška, tedy LED produkty. Během let vytvořila zákaznické portfolio, které dosáhlo 2000 po celé Turecku díky prodeji a poprodejní podpoře. Využila výhod dovozní firmy a měla příležitost pečlivě sledovat všechny světové trendy. Mnoho produktů z jejího sortimentu, který přesahuje 1000 položek, poprvé představila Turecku.
Turecko, Istanbul
...kterým jsme poskytovali designovou a aplikační podporu v oblastech spravedlivé reklamy, v obdobích, kdy byli bez řešení. Dobrovolná podpora, kterou jsme poskytli, vedla k založení společnosti Perge Architecture. Kromě toho jsme spojili moderní architekturu a klasickou architekturu minulosti na jednom místě s zkušenostmi, které jsme získali z návrhů kancelářských konceptů.
Bulharsko, Sofia
Stahování tvarů z černých a barevných kovů od 0,5 do 4 mm. Dostupná metoda pro výrobu kuželů, polokoulí, táců, hrnků, dno tlakových nádob, víka, reflektorů pro osvětlení a mnoho dalších. Vhodná technologie pro firmy zabývající se osvětlením, zpracováním kovů, strojírenstvím a dalšími obory. Přesné plazmové řezání plechového materiálu a profilů od 1 do 12 mm, pracovní plocha 2000 x 1000 mm...
Itálie, San Bonifacio
... individuálního návrhu po asistenci při pokládce, od údržby po technické a designové poradenství. Společnost je certifikována podle UNI EN ISO 9001:2000 (Vision 2000) a v roce 2004 byla jednou z prvních italských firem v oboru, která získala certifikaci pro systémy environmentálního managementu UNI EN ISO 14001: 2004.
Spojené království, London
Internetová marketingová agentura nabízející provoz z vyhledávačů prostřednictvím organických pozic a reklamy Pay Per Click. Hlavní specializací je místní SEO. London SEO Guy je internetová marketingová agentura specializující se na místní organické SEO, která přináší cílený provoz z vyhledávačů prostřednictvím organických a Pay Per Click reklam. Hlavní specializací je místní SEO. Náš hlavní SEO konzultant se od roku 2000 zabývá optimalizací a hodnocením webových stránek místních podniků v Londýně.
Polsko, Zbrudzewo
... a čisticích prostředků nás řadí mezi lídry na trhu. Navíc široký rozsah produktové nabídky vyplývá z profesionalizace naší nabídky. Vyrábíme prostředky přesně určené pro jejich specifické použití, a ne málo účinné univerzální přípravky. Proto vás s pocitem jistoty zveme k využití naší nabídky. JURGA - pocítíte s námi chemii!
... strojírenstvím a budoucnostmi orientovanými službami. Vysoce moderní obráběcí stroje nám pomáhají při realizaci našich rozmanitých úkolů. Pro zákazníky, kteří chtějí více… Nejvyšší prioritou je vždy užitek pro zákazníka. Identifikace s jeho podnikovými cíli je proto primární podmínkou naší práce. Nabízíme nic "z regálu", ale na míru šité řešení, protože víme: Každá firma, každý projekt je jiný...
Kypr, Limassol
... partnerem pro společnosti včetně GAFAM, světově známých značek, mezinárodních vzdělávacích institucí a vládních organizací. Od roku 2013 jsme dokázali růst z 30 na 2000 zaměstnanců, zvýšit naše příjmy 97krát a udržet naši míru udržení zákazníků na 80 %.
...GürTour je institucí, která prokázala svou důvěryhodnost, zatímco zvyšuje své zkušenosti a znalosti v oboru. Aby mohla GürTour poskytovat rychlé služby svým zákazníkům, vytvořila nový koncept a v roce 2000 uvedla do provozu webovou stránku "www.FuarTakip.com", která má za cíl pomáhat našim podnikatelům na výstavách a být průvodcem na obchodních cestách. Aktualizace našeho webu, který si získal oblibu a uznání našich návštěvníků, jsou pečlivě prováděny naším technickým týmem. Hizmetler: Výsledkem let zkušeností a dlouhého úsilí...
Finsko, Helsinki
Helaform Oy vyrábí vysoce kvalitní zařízení pro posuvné dveře. V naší zemi jsme lídrem v oboru a přibližně 50 % naší produkce jde na export. Naše produkty jsou vhodné pro použití v posuvných a skládacích dveřích o hmotnosti 20-2000 kg, v závěsech ochranných plachet, v nástrojových kladkách a v systémech pro vedení kabelů. Naše posuvné kolejnice jsou vyrobeny z pozinkované oceli, hliníku nebo...
...Naše výrobní principy jsou založeny na ochraně zdraví lidí, bezpodmínečné spokojenosti zákazníků a schopnosti nabízet řešení přizpůsobená konkrétním systémům. Některé z našich referencí zahrnují: Roche, Unilever, Ülker, Nestle, Ford, Beko, Evyap, P&G, Paşabahçe, Petlas, Arçelik, Basf, Colgate, Danone.
Spojené království, Telford
... požadavkům trhu - což dokazuje akvizice společnosti William Beckett Plastics. Jako jeden z největších výrobců plastů a gumy na světě můžeme poskytnout ochranu produktů, maskování, komponenty nebo řešení zakázkového tvarování, které potřebujete.
Turecko, Istanbul
... mnohaletými zkušenostmi. Tým, který je kompetentní v detailech od A do Z, má vysoký smysl pro odpovědnost a věří v filozofii "dokonalého řemesla"... Kromě kvality řemeslné práce je tajemstvím dobrého panelu také kvalita použitých materiálů. Proto můžeme vidět dominanci "kvality" od nejmenšího kusu materiálu po ten největší v G-PANO. Jak uvedl slavný filozof: "Pokud nevíte, kam jít, nemá smysl, jak se tam dostat!" G-PANO primárně analyzuje vaši práci, naslouchá vašim požadavkům. Vytváří akční plán ve spolupráci s vámi a s vaším rozumem.
Turecko, Istanbul
... tým připravený a čekající, 24/7 leteckou ambulanci a helikoptérovou službu, 24/7 transfery, překladatelskou a průvodcovskou podporu. Máme vícejazyčný personál a tlumočníky, usnadnění přijetí, propuštění a následných procedur, transfery z letiště, do hotelu a nemocnice, další výhody prostřednictvím našich smluvních turistických agentur.
Spojené království, London
Energy Cleaning byla založena na konci 2000. let malým týmem s velkými sny. V průběhu let jsme překonali mnoho obtíží, vyhráli mnoho bitev a podařilo se nám etablovat jako jeden z nejlepších v oboru. Díky píli a profesionalitě si Energy Cleaning získala srdce svých zákazníků. Ti byli klíčovou inspirací pro náš tým a právě díky nim jsme vyvinuli skutečně jedinečné úklidové služby. Například...
Německo, Lachendorf
Jsme jedním z největších prodejců OPP a PET fólií v Evropě. Naše společnost sídlí na severu Německa a máme také dceřinou společnost v Polsku. Naše nabídka fólií je široká, zahrnuje mokré laminování a tepelné laminování, stejně jako další speciální fólie, které jsou také k dispozici. Naše fólie mají několik výhod, jsou recyklovatelné, certifikované podle ISO 9001: 2000, osvobozené od registrace...
Itálie, Tivoli
... neustále aktualizovány, jsou vyrobeny bez zděných konstrukcí a tvořeny z odpadového dřeva a zcela recyklovaných materiálů: jeho výstavba probíhala s ohledem na okolní přírodu. Uvnitř, kromě historických rekonstrukcí a rekonstrukční archeologie, je možné organizovat kulturní setkání, představení, ale také oslavy pro dospělé a děti. Host se může ponořit, jakmile vstoupí, do doby, která je tak vzdálená, ale zároveň aktuální, a na vlastní kůži si vyzkoušet helmy, zbroje a skutečně zažít, co se dělalo před více než 2000 lety.
Itálie, Fisciano
Společnost MGM Meccanica Grafica Meridionale, založená v roce 2000 Santolem Califano, vychází z 35letých zkušeností v oblasti regenerace strojů pro typografický průmysl. Průmyslový areál se rozkládá na ploše 2 400 m², zahrnující laboratoře a sklady. MGM nakupuje stroje po celé Evropě na základě požadavků zákazníků nebo za účelem vytvoření produktu snadno umístitelného na trhu. Tyto zařízení jsou...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play