...Jsme výrobcem rakví od roku 1985. Pod firmou "Las-Form" s.r.o. působíme od roku 2000. Vyrábíme borové, dubové, topolové a osikové rakve, a to jak surové, malované, tak i dýhované. Nabízíme také dřevěné konstrukční prvky, dřevěné prvky pro altány a skeletové domy.
... dohodnuté. Výhody, které z toho vyplývají, zahrnují snížení nákladů, protože již dlouho poskytujeme podporu pro prototypování a vývoj projektu se studiem nejvhodnějších materiálů, zcela zdarma, čímž dosahujeme zvýšení výkonu a snížení cen. Jsme schopni zajistit správu zásob a dodávky v dohodnutých termínech.
...-mailové brány chráněné antivirovými a antispamovými systémy, digitální certifikáty pro servery (SSL) a vzdálené zálohy (Backup ON-LINE). Naše infrastruktura se nachází v jednom z nejvýznamnějších datových center v Barceloně. Toto datové centrum je vybaveno protipožárními opatřeními, redundancí elektrického napájení a kontrolou přístupu. Připojení k internetu je založeno na linkách o rychlosti 100 Mbps s různými poskytovateli Tier1, což zajišťuje vysokou dostupnost (99,9%).
Arval Polska byla založena v roce 1999. Zpočátku firmu tvořilo jen několik lidí, kteří svou usilovnou prací přispěli k prvním úspěchům. A tak na začátku roku 2000 Arval Polska podepsal první velkou smlouvu na pronájem několika set automobilů. Poté přišla další úspěchy. Jako pionýři v oblasti operativního leasingu a správy flotil jsme po léta spoluvytvářeli tento trh. Proto nás lze objektivně...
Rumunsko, Bucharest
...Od roku 2010 se AS METAL stala významnou přítomností na národním a regionálním trhu s obchodními partnerstvími v automobilovém, domácím spotřebičovém a ocelářském sektoru. Výkon, kterého jsme dnes dosáhli, je transformace přibližně 2000 tun / měsíc odpadu, převážně z hliníku, na sekundární suroviny. Dnes vyrábíme přibližně 17000 tun / rok sekundárních hliníkových slitin odlévaných do ingotů a...
SOLAR KAUCUK je korporátní společnost, která má dobře organizovanou strukturu a nachází se v průmyslové zóně v provincii Mersin. S banbury mixérem, moderní laboratoří, kontinuálními výrobními linkami, lisovnou a zkušeným manažerským týmem, společnost podniká ve svém vlastním zařízení o rozloze 5000 m2, které se skládá z 3000 m2 uzavřené a 2000 m2 venkovní plochy. Kromě certifikátů kvality TSE...
Německo, Engelsbrand
TRONSER dnes a zítra Od roku 1951 TRONSER představuje nejvyšší preciznost. V roce 1951 založil Alfred Tronser firmu, která se stala jedním z lídrů na trhu v oblasti vysokofrekvenční techniky. Na začátku 90. let převzal společnost Johannes Tronser a TRONSER masivně rozšířil strojový park a dobýval nové trhy mimo vysokofrekvenční techniku. V 2000. letech se do společnosti připojil Rainer Kirn jako...
Turecko, Istanbul
Jako KÖRFEZ İŞ GÜVENLİĞİ jsme v roce 1998 vstoupili do oblasti pracovního zdraví a bezpečnosti, která je dnes jedním z nejdůležitějších prvků pracovního života, prostřednictvím prodeje a marketingu. V roce 2000 jsme zahájili naši první výrobu osobních ochranných prostředků s cílem vyplnit nedostatek domácí výroby v tomto odvětví. Díky našim výhodám, jako je kvalita a rozmanitost produktů, které...
Itálie, Genova Pegli
GiulioPhoto je fotografická laboratoř v Janově Pegli, která vznikla v roce 2000 z nápadu Giuseppe Chiapporiho a specializuje se na fotografický tisk, vizitky, štítky, fotografie na plátně, digitální zpracování, gadgety, fotografické dárkové nápady, plakáty, fotolisi na svatby a mnohem více. Kromě tiskových služeb se společnost zabývá fotografickými službami na svatbách, biřmování, prvních svatých přijímání, oslavách, narozeninách, akcích, koncertech a tematických večerech.
Turecko, Istanbul
... fyzických podmínkách. - Zajistit kontinuitu produktů. - Sledovat inovace a technologie. Se svými obchodními partnery v 5 zemích a téměř 50 zaměstnanci je aktivní při plnění svých úkolů od roku 2000. Projekty různých velikostí, z nichž většina jsou projekty „na klíč“, byly dokončeny ve 46 zemích po celém světě.
Itálie, Treviso
...Byla založena a zahájila svou činnost v roce 1974 se sídlem v Ponzano Veneto a má za cíl nakupovat a zajišťovat distribuci vodoinstalačních a sanitárních produktů obecně. Gaivi disponuje jedním z největších showroomů na severu Itálie s více než 2000 m² výstavy koupelnového vybavení ECOMMERCE STRÁNKY: WWW.GAIVI.IT služby Gaivi FACEBOOK: https://www.facebook.com/Gaivi.Treviso GOOGLE+: https://plus.google.com/114716402201997709426 FOURSQARE: https://it.foursquare.com/v/cooperativa-gaivi/4e574784091a6995cd722e8f WHATSAPP: 3394137780...
Spojené království, Telford
Společnost Mail Solutions, založená v březnu 2000, se vyvinula v hlavního výrobce obálek ve Velké Británii a Indii. S více než 40 stroji na obálky a tiskovými lisy v rámci skupiny je výrobní kapacita přes 3 miliardy obálek ročně! Náš portfoliový přehled:• Zakázkové obálky - Naše hlavní činnost. K dispozici jsou zařízení na výrobu obálek z rolí a prázdných listů, která umožňují vyrábět téměř...
Rumunsko, Popesti Leordeni
... specifikacích zakázky můžeme vyrábět papírové vlajky v rozměrech od vlajek na párátkách po vlajky velikosti A4. Vlajky vyrábíme z ekologických a biologicky rozložitelných materiálů. Ve více než 80 % případů budou papírové vlajky obsahovat pouze papír a dřevo, ale u některých zakázek můžeme také použít plastovou rukojeť. Naše výrobní kapacita obvykle začíná od 1000-2000 vlajek denně a je ovlivněna ročním obdobím a objednávkami, které máme v produkci. Naše objednávky jsou odesílány prostřednictvím Rumunské pošty, obvykle jsou doručovány do 5-7 dnů do cílové země v Evropě.
... trubek, - Výroba plastových zavlažovacích systémů a jejich dílů, - Návrh a výroba plastových zpracovatelských a úpravárenských strojů. NAŠE MISE Naším cílem je vytvořit důvěryhodný, konkurenceschopný, spolupracující, dynamický, kvalitní a otevřený k rozvoji a změnám, korporátní obraz s odpovědností v oblasti výroby plastových trubek. NAŠE VIZE Být jednou z vedoucích firem v plastovém průmyslu díky efektivitě, kvalitě a konkurenceschopné ceně.
Portfolio (2)
Rumunsko, Bucuresti
... mohli nakupovat bez obav o svou online bezpečnost, v souladu s GDPR. Výhody: Cena a náklady: Nabízíme konkurenceschopné ceny s velkými slevami. Doprava zdarma na objednávky přesahující částku 2000 Kč! Doručení: Rychlé doručení, 24-48 HODIN prostřednictvím FANCOURIER. My, v online obchodě Koki en gros, dbáme na to, abychom měli zásoby neustále aktualizované pro lepší spolupráci se všemi našimi velkoobchodníky. Styly a kvalita: Unikátní designy s vysoce kvalitními materiály! Vždy vedeme módní trendy, modely jsou vlastní pro zdokonalení vzhledu.
...Personální agentura Dr. Kordts & Winkler OHG je TÜV certifikovaný poskytovatel personálních služeb, který se specializuje na pronájem a zprostředkování odborných pracovníků (m/ž/d) pro průmysl a řemesla. Od svého založení v roce 2000 se společnost vyvinula v předního specialistu na trhu ve středním Německu.
Itálie, Gioia Tauro
Zemědělská firma založená v roce 2000, mladá a dynamická, nacházející se v Kalábrii, specializující se na výrobu citrusů, kiwi a extra panenského olivového oleje vynikající kvality. Exportujeme naše produkty po celém světě s garancí kvality, serióznosti a profesionality, která je podložena zkušenostmi v oboru z 2 generací. Naším cílem je poskytovat obchodním partnerům čerstvost a pečlivý výběr našich produktů přímo z pole, až po péči o balení a logistické služby.
Řecko, Kalamitsi-Sithonia-Halkidiki
... užít si jednu z nejčistších pláží s různými vodními aktivitami. Také nabízí sedm společných hygienických zařízení pro muže a ženy (neustále teplá/studená voda), společné prádelny, kuchyně, dětské hřiště a mnoho aktivit. Všechny naše zařízení splňují nejpřísnější normy a podmínky stanovené Evropskou unií. THALATTA CAMP je důležitý ekosystém, který byl zařazen do evropského programu ochrany krajiny přírodního krásy (NATURA 2000).
Itálie, Roma
... majitelů a zaměstnanců. Sídlo společnosti se nachází na adrese via di Portonaccio 101, v centrální a snadno dostupné poloze, 5 minut od stanice Tiburtina a v těsné blízkosti výjezdu Portonaccio z obchvatu. Pro obnovu vozidel máme k dispozici 1000 m² kryté plochy a 2000 m² parkoviště. Budova disponuje zónou pro opravy a zónou pro leštění a dokončování automobilů, je také vybavena lakovací kabinou, kontrolními stoly s univerzálními šablonami, zvedacím stolem, infračervenými lampami a odsávacími rameny.
Nizozemsko, Sassenheim, Netherlands
... strávených prací pro rodinu a jiné řeznictví se Paul van der Holst rozhodl, že chce začít podnikat sám. V roce 2000 začal s několika zaměstnanci svou vlastní bourárnu. Téměř okamžitě se objevila poptávka od známých z pohostinství, zda by je mohl zásobovat masem. Dnes se tým Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst a Van der Holst - Vlees pro Horeca skládá z přibližně 40 vášnivých zaměstnanců a několika partnerů. Společně se snažíme udělat maximum pro to, abychom pokračovali v úspěchu těchto podniků na Bollensteak.nl a dodali vám výjimečný kus masa.
Turecko, Ankara
Společnost Akmeda Medikal, která působí v oblasti výroby jednorázových medicínských textilií, úspěšně poskytuje své služby. Naše firma má certifikace EC, ISO 13485, ISO 9001:2015, AT certifikát a certifikát o domácí výrobě. Naše výrobní závody se nacházejí v Ankaře v průmyslové zóně Ostim, kde máme celkovou plochu přes 2000 m², z toho 1500 m² zastřešených a 500 m² venkovních prostor. Pod značkou Medicotex máme výrobní kapacitu 250 000 jednorázových setů a 1 500 000 jednorázových zástěr ročně.
Čína, Zhongshan
Golta Industries je hlavním výrobcem bočních kanálových ventilátorů a odstředivých ventilátorů v Číně, nacházíme se v Šanghaji a byli jsme založeni v roce 2005. Hlavně se specializujeme na výrobu bočních kanálových ventilátorů a odstředivých ventilátorů. Kromě toho jsme jedním z hlavních dodavatelů bočních kanálových ventilátorů a odstředivých ventilátorů. Zaměřujeme se na poskytování spolehlivých a vysoce kvalitních produktů našim zákazníkům. Společnost získala certifikaci systému řízení kvality ISO9001: 2000 a certifikaci CE.
Turecko, Istanbul
... z Arge jednotky do testovací jednotky, je konečné schválení provedeno na univerzitách. Naše hodnoty společnosti jsou čestnost a spolehlivost, které sdílejí stejnou odpovědnost se zákazníkem; zaručujeme spokojenost našich zákazníků tím, že poskytujeme konzistentní, efektivní, stabilní a prospěšné služby. AkdenizRack prokázal svou odbornost na mezinárodní úrovni tím, že poskytuje řešení...
Rumunsko, Dumbraveni
... světě. VITAL dodává čerstvé produkty po celý rok díky vlastnímu systému chlazení pro praskání, balení a skladování. Rozhodli jsme se spolupracovat přímo s našimi farmáři v Rumunsku. Tato spolupráce je jednou z metod, které nám pomáhají udržovat kontrolu kvality našich produktů. K získání produktů používáme ekologicky pěstované ořechy sklizené z naší vlastní sadu, které zpracováváme a podmínujeme v...
Itálie, Milano
... umožňují pouze monitorování nebo monitorování a kontrolu na jednotlivé zásuvce a celkově. Nabízené strukturované kabeláže se skládají z LAN kabelů, patch cordů, konektorů a zásuvek Keystone RJ11 a RJ45 a přepínacích panelů pro různé kategorie. Dále najdete optické kabeláže s vysokou spolehlivostí a jednoduchostí použití. Mezi nimi konektory, spojky, kabely, pigtaily a kabeláž MPO MTP. Nakonec strukturovaný kabelážní systém, schválený Telecom Italia, který je určen pro bytové jednotky a malé kanceláře.
Francie, Blaye
... nezaměstnaní, v exekuci nebo máte záznam v bankovním registru. Obracím se také na osoby, které jsou v nouzi a hledají finanční pomoc, aby mohly realizovat své projekty nebo splatit své dluhy. Nabízím půjčku od 2000 € do 10.000.000 € všem, kteří jsou schopni ji splatit s úrokem 2%. Pokud potřebujete peníze z jiných důvodů, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Seriózní a čestní jednotlivci, kteří jsou schopni splácet.
Španělsko, Barcelona
IMPORTACE DISTRIBUCE V EVROPĚ SUPERFOODŮ A OVOCE Z PERU A BOLÍVIE, SUPERFOODY Z OBLASTI ANDŮ VE VÝŠCE NAD 2000 M NAD MOŘEM BEZ PESTICIDŮ, A TO JAK KONVENČNÍ, TAK BIO, S PŘÍSLUŠNÝMI CERTIFIKÁTY. PRACUJEME TAKÉ S OVOCE: MANGO KENT, TRIGEROVÉ CHŘESTY, AVOKÁDO HASS, JAHODY, MODRÉ BORŮVKY. BIO GRANULOVANÁ PANELLA. VŠECHNY PRODUKTY S PŘÍSLUŠNOU CERTIFIKACÍ. TAKÉ IMPORTUJEME KONOPÍ Z ŠPANĚLSKA A JEHO DERIVÁTY.
Portfolio (2)
Turecko, Gaziantep
...Společnost KAPLANSOY TEKSTIL RECYCLE SAN. VE TIC. byla založena v Gaziantepu v Turecku v roce 2000 a je jedním z předních recyklátorů poskytujících služby v oblasti všech druhů textilního odpadu. Již 24 let vyvážíme různé druhy textilního odpadu po celém světě. Naše roční kapacita činí 25 000 tun / rok. Naším posláním je poskytovat našim klientům kvalitní služby, včasné dodání a kontinuální obchod.
Portfolio (3)
...9001 jsou dodržovány. Také v Evropě, Africe a na Blízkém východě, protože máme být velmi blízko k lokalitě, silniční a námořní přepravy s námi probíhají velmi rychle, což je jedním z hlavních důvodů, proč nás naši zákazníci preferují.
Turecko, Istanbul
...Vážení, s potěšením vám oznamujeme, že jsme jedním z předních výrobců a exportérů produktů na bázi stavebnictví, jako jsou PU pěnové lepidla, odstraňovače rzi, sprejové barvy a silikonové těsnící hmoty. Naše továrna byla založena v roce 2000 v Istanbulu / TURECKO. Od dokončení našeho založení se Okyanus Kimya stala jedním z největších a nejznámějších lídrů na trhu v oblasti hardware jak na...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play