Turecko, Istanbul
ÖZČETİNKAYA v tomto odvětví, ve kterém působíme více než 25 let, jsme hrdí na to, že jsme jedním z předních výrobců mopů. Máme kapacitu vyrábět jakýkoli typ mopu nebo zakázkovou výrobu v kategorii úklidu. S našimi značkami v úklidových mopu, teleskopických tyčích a průmyslovém úklidovém vybavení vyrábíme v Turecku, v Bağcılar. ÖZÇETİNKAYA zahájila své první aktivity v roce 2000 na ploše 50 m2...
Turecko, K.maras
... byla oceněna certifikáty ISO 9000-2000 a Öko_tex 100. Díky jedinečné filozofii zákaznické spokojenosti, která nekompromituje kvalitu, je Arsan schopna prodávat své produkty mnoha renomovaným značkám v USA, Velké Británii, Itálii, Německu, Nizozemsku, Francii, Španělsku, Portugalsku a Izraeli. Arsan se v roce 1998 stala veřejně obchodovatelnou společností a 15 % jejích akcií je obchodováno na IMKB.
Spojené království, Virginia Water
... roku 2000 je pod novým vedením. Insite Managed Services nyní disponuje silnou a velmi zkušenou manažerskou strukturou, která zaměstnává více než 100 lidí ve Spojeném království. Jejich hlavním cílem je poskytnout všem našim klientům čisté prostředí, ve kterém mohou jejich zaměstnanci efektivně a proaktivně pracovat, a s zkušeným manažerským týmem poskytují služby, které nemají obdoby.
Turecko, Istanbul
...bezpečnosti, petrochemie, železo-ocel, cement, obranný průmysl, letectví, lodní dopravu a stavebnictví. Naše firma, která od roku 1996 uplatňuje systém řízení kvality ISO 9001 - 2000 (schválený BVQI), vyrábí v souladu s normami TSE, Türk Loydu, VDE, BS a vojenskými standardy. Všechny naše produkty mají certifikát CE a certifikaci ROHS. Web: http://www.petkab.com.tr/...
...Od svého vzniku je ALMAMET v úzkém kontaktu s touto firmou a společně realizují prodej a marketing svých produktů na základě dlouhodobých dohod a obchodních smluv. MME, založená na evropské straně Turecka (Trakya) s kapacitou 2000 tun/rok, také přidala výrobní linku č. 2 a míchací jednotku do svého strojového parku, aby mohla vyhovět poptávce po materiálech na odstraňování síry z tureckého průmyslu železa a oceli, a tím dosáhla výrobní kapacity 4000 tun/rok.
Německo, Rennertshofen
...Naše know-how v oblasti maziv sahá více než 40 let zpět. Naše vysoce výkonná řetězová oleje jsou vhodná pro všechny běžné motorové a elektrické pily, stejně jako pro harvestory, bez ztráty záruky na olejové čerpadlo. Jako jedna z prvních firem získala Kettlitz-Chemie v roce 1987 ekologickou značku "Modrý anděl" pro Medialub 2000. Vzhledem k neustále rostoucím očekáváním a požadavkům na maziva jsou naše řady Medialub neustále vyvíjeny a splňují v biologicky odbouratelné oblasti kritéria ekologické značky "Modrý anděl" (RAL-UZ 178).
Performance Coach byla založena v roce 2000 Charlesem Brookem, jedním z nejznámějších mezinárodních koučů. Jsme konzultační společnost, která se zaměřuje na rozvoj výkonu organizačních lídrů a koučů, kteří pracují s velkými organizacemi v Itálii, Evropě a po celém světě.
Spojené království, Neston
...Qulix je mezinárodní společnost pro vývoj softwaru, která byla založena v roce 2000. V našich kancelářích v USA, Velké Británii, Bělorusku a Estonsku pracuje více než 400 talentovaných vývojářů. Qulix nabízí širokou škálu služeb: - vývoj zakázkových softwarových řešení; - vývoj mobilních aplikací; - zajištění kvality softwaru; - integrace softwaru; - UX/UI design. Naši klienti pocházejí z různých obchodních oblastí, přičemž zvláštní důraz klademe na bankovnictví a finance, Internet věcí, telekomunikace a e-commerce.
Itálie, Usmate Velate
La Citterio a Fumagalli je společnost, která provádí CNC obrábění podle návrhů třetích stran. Pro tyto obráběcí procesy má k dispozici soustruhy s kapacitou až 845 L = 2000, z center...
... komponenty v automobilovém průmyslu, automobilech, nákladních autech, traktorech, stavebních strojích, tankových pásech a v průmyslových odvětvích, přičemž výroba probíhá v souladu s moderními technologiemi. V našem zařízení s roční kapacitou 7500 tun kování vyrábíme maxi lisy o hmotnosti 700 tun, 2000 tun a 4000 tun, pneumatická kladiva MPM: 1600 a MPM: 6300, pomocné lisy a díly z uhlíkové a...
Německo, Bremervörde
Velkoobchod a maloobchod s dlaždicemi - V naší výstavě nabízíme více než 2000 druhů dlaždic z celého světa. - Výstava o rozloze 1400 m² - Odborné poradenství - Široký výběr - Cenově dostupné ceny...
Německo, Oberneisen
...Dodáváme klubové potřeby od "A" jako odznaky po "Z" jako cínové talíře. Ať už luxusní nebo cenově dostupné, u nás najdete, co potřebujete. Více než 2000 trofejí k dispozici a více než 150 medailí na karneval.
...V roce 2000 jsme začali s inženýrskými tématy v automobilovém průmyslu. Z nadšení pro automobily a touhy po ekologické mobilitě jsme se v roce 2006 zapojili do carsharingu na našem firemním sídle v Ulmu. Téma "mobilita na míru" bylo v roce 2017 rozšířeno převzetím tradičního pronájmu užitkových vozidel ve Stuttgartu. Kromě aplikačních činností v automobilovém sektoru získaly v posledních letech...
Itálie, San Giovanni Lupatoto
... prezentací prvního dlouhého opacimetru REDLINE250 (až 250 m) v roce 2000. Předtím byly na trhu k dispozici pouze krátké opacimetry (10-12 m). Později EDS vyvinula další zařízení z této řady, včetně ultrazvukových měřičů průtoku vzduchu, senzorů toxických plynů a teplotních senzorů. Značka Tunnelvista byla zavedena společností EDS, aby měla na trhu rozpoznatelnou značku pro tuto produktovou řadu.
Itálie, MILANO
TRL vznikla v roce 2000 a specializuje se na technickou podporu zařízení na palubě strojů v oblasti vstřikování termoplastů. Hlavní oblasti činnosti TRL jsou: ● Technická podpora ● Nové a repasované zařízení na palubě strojů ● Výroba vstřikovacích skupin pro jakýkoli typ stroje, nové, z bimetalu a repasované ● Výroba náhradních dílů, trysek a hrotů pro vstřikovací skupiny ● Výroba speciálních...
Itálie, Milano
...Bylo to v roce 2000, kdy vznikla MCM Comunicazione, agentura, která se v tomto desetiletí stala uznávanou realitou ve světě komunikace, akcí a souvisejících služeb. Z této bohaté zkušenosti a z vůle nabídnout nový kvalitní produkt, který by doplnil již nabízenou škálu, vznikl QCnarebere; myšlenka, která má konkrétní cíl, stát se lídrem ve světě cateringu a banketů, v oblasti svateb a v organizaci cateringových služeb amerického baru.
... okamžité spojení s klientkami. Od roku 2000 vede řemeslnou firmu, která se skládá z ateliéru v San Salvu a showroomu v Pescara, přičemž osobně se stará o každý detail svatebních a společenských šatů od prvního setkání s klientkou až po předání hotového výrobku; s velkou profesionalitou radí a vede výběr nejvhodnějšího modelu podle fyzické konformace klientky, vybírá nejkvalitnější látky pro výrobu exkluzivních zakázkových kousků a realizuje je s nejvyššími krejčovskými technikami.
Itálie, Colli Al Metauro
OpusLine je online prodejce pracovních stolů, který je na italském a evropském trhu přítomen již více než 35 let. Vyrábíme modulární stoly ve třech délkách: 1000, 1500, 2000 mm s různými typy zásuvek a panelů na nářadí, pracovní deska z bukového dřeva nebo pozinkovaného železa. Nosnost od 800 do 1200 kg.
... (autorizován norskou vládou v roce 2000 a akreditován k práci pro norské ministerstvo zahraničních věcí), angličtiny, švédštiny, dánštiny a francouzštiny do španělštiny. Vysoký standard kvality ve všech mých pracích.
... Ameriky, Japonsko, Čína, Pákistán, Bangladéš atd. Následující jsou některé koberce z našich produktových řad: 1. Polypropylen Shaggy 4800Dtex 2. Polypropylen Heat-Set 1800Dtex 3. Polypropylen Frieze 2400Dtex 4. Polypropylen Frieze s polyesterem 5. Polypropylen Heat-Set s chenilem 1800Dtex 6. Polypropylen Frieze 1600x2Dtex 7. Cut&Loop Shaggy s polyesterem; 8. Polypropylen Frieze 1600x2Dtex s lurexem 9. Polyester s kůží, Malaidori nebo Butterfly přízí 10. Polyester Shaggy 11. Cut & Loop Polyester s lurexem atd.
Rumunsko, Iasi
...plynové sporáky, poloautomatické pračky) - Železniční zařízení (trakční magnety v nemetalických obalech, nemetalické pouzdra jednoduchých cívkových spojů, plastové hmoždinky na opravy, signální transformátor, elektrický transformátor, separační transformátor pro ohřev spínačů) - Produkty z tenkých kovových plechů; - Nástroje, zařízení, ověřovače; - Průmyslová elektronika (výstavba interkomů s více funkcemi a čtečkami blízkosti, sledovací a kontrolní systémy s čtečkami blízkosti atd.)...
... Karelli, jsou certifikovány mezinárodními certifikačními centry, která provádějí testy jak v rámci společnosti, tak v laboratořích externích zdrojů. Má certifikaci pro více než 2000 produktů a produktových skupin, které platí na národních a exportních trzích pro prodej těchto produktů na mezinárodním trhu. Některé z těchto certifikátů jsou; CE pro evropský regionální trh a Gost pro Rusko. Karelli také drží certifikát systému kvality ISO 9001.
Založeno v roce 2000, CicekSepeti.com je rychle rostoucí online květinový obchod zaměřený na rychlé a cenově dostupné doručení květin. Na Ciceksepeti.com můžete vyhledávat a vybírat z široké škály možností a posílat květiny, dárky, gurmánské produkty svým blízkým.
Turecko, Mersin
Bahçepınar Přírodní Minerální Voda byla založena v roce 2000 v okrese Bahçe v provincii Osmaniye. Naše voda pochází z oblasti známé svým Ayran vodou, která vyvěrá z hor Amanos, což je část pohoří Toros. Naše výrobní zařízení se nachází přibližně 100 km od měst G.Antep a Adana, a přibližně 150 km od syrské hranice a přístavu Mersin. Jako značka BAHÇEPINAR jsme registrováni a máme certifikát...
Spojené království, Dholka
... cílům našich klientů, aby mohl vytvořit řešení, která vyhovují jejich potřebám. Shivkrupa, se svým týmem zkušených profesionálů, ovládla umění získávání a nákupu kvalitních produktů za konkurenceschopné ceny, aby mohla nabídnout vynikající hodnotovou nabídku zákazníkům z hlediska kvalitních nákladů, včasných dodávek a tržních informací. Důraz na detaily zajišťuje udržení integrity nákladu prostřednictvím efektivního logistického řetězce až do konečné destinace.
Spojené království, Glasgow
... a pozornost všem pacientům, které mají na starosti, ať už jsou staří nebo mladí, zdraví nebo nemocní, od nejmenší myši po největšího psa a všechno mezi tím. Scotvet původně začal v Shettleston, kdy v roce 2000 převzal veterinární kliniku Sandyhills od Michaela Boyce, který ji mnoho let provozoval jako pobočku. Vždy jsme byli nezávisle vlastněnou veterinární praxí v Glasgow a majitelé Andy a Bob...
...S zkušenostmi z vedení obrovského trhu s průmyslovými ventily v Turecku pod značkou "Termo" jsme připraveni asistovat při všech typech projektů. Termo má certifikáty, které jsou schváleny mezinárodními institucemi. (Bureau Veritas, CE, AD-2000-HP0, AD-2000-W0, Gost atd.). Termo má výrobní kapacitu více než 600 000 kusů ventilů ročně a je schopno dodat jakékoli množství zařízení pro řízení toku...
Turecko, Beylikduzu/istanbul
...Všichni členové její zakládající komise jsou složeni z inženýrů a vize naší společnosti je také určena podle toho. Naše společnost, která zahájila svou činnost v roce 1998 a až do dnešního dne nepřetržitě slouží textilnímu sektoru, se specializuje na téma dokončovacích a přípravných strojů na tkaniny, které se používají v barvírnách, a zařadila se mezi přední společnosti s významnými podíly na trhu. Naše společnost, která do svého produktového portfolia zahrnula také skupinu strojů na barvení tkanin v roce 1998, přijímá principy...
Naše společnost působí v oblasti stavebních materiálů od roku 1958. Dodáváme obecné stavební materiály, stejně jako speciální podle požadavků zákazníka. Také dodáváme palivové dřevo a všechny naše produkty jsou dodávány s jeřábovými vozidly po celé Řecku. Nyní vyvážíme některé z našich produktů do zemí Evropy, dokonce i do Číny. Kontaktujte nás, abyste pochopili, proč nás Evropská unie v roce 2005 ocenila jako jednu ze 100 nejrychleji rostoucích společností v Řecku v období 2000-2005.
Španělsko, Larrabetzu
Jsme specialisté na řezání trubek z železa, nerezové oceli a hliníku, mezi jinými, a to v jakékoli tloušťce a kulatém, čtvercovém, obdélníkovém či oválném profilu. Toto je to, co vám nabízíme • Nízké náklady na služby • Vysoce kvalitní řezání od 0,5 do 5 mm tloušťky • Vnější průměry: Ø 5 mm - Ø 80 mm • Délky: 12 mm - 2000 mm • Fazetování a vnitřní a vnější obrábění podle specifikací zákazníka. A...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play