...Nedělní oběd par excellence, recept na svátky, který potěší všechny chutě a všechny věkové kategorie. Historické první jídlo italské kuchyně, připravené z produktů naší země a s nejtrpělivějšími metodami, jako je pomalé vaření ragú. Nadčasová lahůdka.
Portfolio (45)
Itálie, Amelia
Na chráněném území známém jako "cesta oleje" v Umbrii, na zvlněných kopcích Amerini, se pěstují naše olivy. Olej FenOlio extrahujeme výhradně z našich vlastních oliv. Olej je bohatý na polyfenoly, silné přírodní antioxidanty s vysokou hladinou vitamínu E, které dokážou čelit škodlivým účinkům volných radikálů. Kvalita FenOlia není charakterizována pouze nízkou úrovní kyselosti, ale také řadou orga...
Francie, Les Eyzies De Tayac
...Kaviár s charakterem, s plnou chutí, slaný s mořskou příchutí, která přetrvává v ústech. Tento kaviár nabízí bouquet, na který si vzpomenou cestovatelé, kteří si užívali tradiční ruský kaviár. Je zrající po dobu 6 až 12 měsíců v originální krabičce. V těchto krabičkách kaviár podstupuje pomalé stárnutí, během něhož se postupně odhalují mnohé aroma. Barva: zrníčka šedé antracitové až černé Doprava...
Portfolio (18)