...R&R Roaster a kávovar Roaster R10 byly navrženy pro optimální a vysoce efektivní přenos a distribuci tepla. Naše sofistikovanost v pražení kávy přináší unikátní design bubnu, který zajišťuje homogenní, konstantní a stabilní pražení zrn v každé dávce.
R10 má průmyslové motory a zařízení pro dlouhotrvající a těžké pražení. Stroj můžete provozovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Nízký NOx premix...
...Pocházející z jedné z nejúžasnějších oblastí Rwandy pro pěstování kávy, máme tuto fantastickou Kabayu, která jistě nezklame milovníky ovocné kávy. Jasnost této kávy zanechává v ústech trvalou a příjemnou chuť.
Hmotnost: 250 g
Pražení: Světlé pražení
Kyselost: Vysoká
Ideální pro: Aeropress, Chemex, Frenchpress, V60...
Jsme EKOROAST COMPNY. Naše společnost je jedním z lídrů v oblasti strojního vybavení. Vyrábíme stroje pro všechny typy sušeného ovoce s kapacitou přizpůsobenou požadavkům zákazníků. Také vyrábíme stroje na pražení kávy různých průměrů, navíc stroje na chipsy, občerstvení a dražé. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Jsme Coffea Club Itálie a hledáme nového distributora ve vaší zemi. Posíláme vám nejlepší nabídku na kávové produkty. Pokud máte zájem, kontaktujte nás prosím.
...Malá konvička/kávovar s pístem o objemu 350 ml. Ideální pro kávu i čaje.
Stačí vyjmout píst, nalít požadované množství čaje nebo kávy, zalít horkou vodou, nechat louhovat a poté stlačit pístem.
Žádné zbytky nebo prach z louhování nemohou projít. U kávy je důležité požádat svého pražiče o hrubé mletí pro píst!
Reference: 19243...
...
Káva El Tinto absolvovala celou transatlantickou cestu na plachetnici, aby se minimalizovala její uhlíková stopa. Poté byla ručně pražena v Normandii, aby se zvýraznily její aroma a chutě. Koupí prémiové kávy El Tinto přispíváte k důstojnému odměňování producentů a k udržení jejich zemědělského způsobu, který je zvlášť šetrný k životnímu prostředí. Také podporujete francouzskou práci námořníků a řemeslného pražiče.
... chuti a pravého aroma kávy ho přivedly k tomu, aby tyto prvky ještě více vyzdvihl vyváženým a esenciálním pražením. Tak vznikly Caffè Purissimi jako Jamaica Blue Mountain 100%, Portorico 100% Speciality Coffee, Arabica 100% Speciality Coffee, Café do Brasil 100% a Arabica Decaffeinato ad acqua. Navštivte naše stránky www.jamaicacoffee.com...
... krokem k cíli dosáhnout úspěchu, kterého dosáhla ve své zemi, i ve světě.
Drátové pásy a rotační pražiče a zařízení
Stroje na solení/ochucování/kořenění,
Čistící a kalibrační síta,
Výtahy,
Pásy na přepravu a výběr produktů,
Stroje a zařízení na pražení kávy
Stroje na potahování čokoládou a dražé,
Stroje na potahování a omáčky,
Drátové pásy a dávkové fritézy,
Stroje na sušení ovoce...
... NEOTEC vyrábí různé pražiče, které splňují různé požadavky a vyhovují individuálním potřebám a produktům. Celé portfolio zahrnuje stroje a zařízení pro příjem zelené kávy, čištění, přes pražiče a mlýny až po balicí stroje a předzásobníky.
NEUHAUS NEOTEC je odborníkem na zpracování kávy. Severoněmecká společnost získala za desetiletí velkou kompetenci a specifické know-how v této oblasti. JDE Jacobs...
... připravený. Nezáleží na tom, zda hledáte Arabicu, Robustu, ESE kapsle, kávová zrnka, mletou espresso kávu, kávové kapsle, alternativy k Nespresso® kapslím, kávové podložky nebo kávové příslušenství; máme to. Kromě velkých kávových značek, jako jsou Lavazza nebo illy, máme také malé, jemné rodinné pražírny, jako je Martella. Některé z našich káv máme exkluzivně. Mezi nimi jsou kávy s kultovním...
... kvalitu kávy, používáme systém pražení pouze na dřevěném ohni z dubu. Tento proces vyžaduje pomalejší pražící techniku než obvykle používaný plynový systém. Káva je pražena v peci při teplotě od 180° do 200°, s neustálým dohledem odborného pražiče. Každé zrnko kávy je praženo rovnoměrně v celku, což zvýrazňuje všechny ctnosti aroma naší kávy.
... k získání kávy s mimořádnou vůní, jemnou a plnou chutí, která v ústech zanechává intenzivní a obklopující chuť kávy.
PUROKAFFE' je obchodování s kávou, které vzniklo z touhy oživit a prohloubit řemeslnou dovednost věcí dělaných dobře a s vášní.
Myšlenka je vrátit se k původům typicky italských chutí, které si můžete vychutnat v směsích pečlivě vytvořených mistry pražiče.
Naším závazkem je...
Naše společnost vyrábí vysoce kvalitní systémy na pražení kávy ve spolupráci s našimi nizozemskými partnery, kteří přestavovali použité evropské pražiče. Náš výrobní tým vyrábí pražiče pod privátními značkami pro USA již 15 let. Spolupracujeme s našimi nizozemskými partnery, abychom spojili naše výrobní schopnosti s jejich know-how o evropských pražičích. Po výstavě WOC Dublin 2016 máme několik dealerů v severní Evropě. Nyní máme v této oblasti skvělé prodeje. Rádi bychom spolupracovali s místními firmami na prodeji našich pražičů na různých trzích.
Jsme výrobci automatického kávového pražiče typu TR-1000. • VHODNÉ PRO KAVÁRNY, RESTAURACE, HOTELY, CATERING, ATD. • S 1 HODINOVÝM ŠKOLOVÁNÍM V TR-1000 KÁVOVÉM PRAŽIČI JE SNADNÉ STÁT SE ÚSPĚŠNÝM PRAŽIČEM KÁVY. • V PŘÍŠTÍCH NĚKOLIKA LETECH BUDOU VŠECHNY KAVÁRNY PRAŽIT KÁVU S TR-1000. • Kávový pražič TR-1000 VŽDY ZAJIŠŤUJE STEJNOU KVALITU PRAŽENÉ KÁVY. • TR-1000 MÁ SENZOR VLHKOSTI PRO OCHRANU...
Ať už jste velkoobchodník, pražič, společnost zabývající se vendingem, hráč v sektoru HORECA, obec nebo firma, našich 25 let zkušeností nám umožňuje nabízet vám produkty a služby nejvyšší kvality. Naše produkty: Vendingový operátor, velkoobchodníci HORECA, pražiče, prodejci kávy, distri-drink, sládci, ...
V pražírně kávy v Coimbře, Portugalsko, pražíme již téměř rok kávu v různých směsích z bobů Arabica a Robusta, které jsou ideální pro kávovary na plné automatizace nebo filtrační stroje, ale také poskytují lahodné espresso z pákového kávovaru. Pražíme podle tradiční metody bubnového pražení. Při tomto pražícím procesu máme podporu velmi zkušeného pražiče, který se uměním tradičního pražení kávy...
66 nadšených pražičů kávy a dodavatelů kávy tvoří společně Kávové Café, královskou asociaci pražičů kávy. Kávové Café zastupuje jak malé regionální pražičekávy, tak pražiče, kteří dodávají na národní a mezinárodní úrovni. Naše struktura je velmi jednoduchá, abychom mohli každému členu co nejlépe sloužit. Hlavní cíle jsou: hájit zájmy svých členů, pražičů kávy, tím, že jim poskytujeme podporu v legislativních záležitostech a bezpečnosti potravin. Propagovat kávu obecně.
...
Výběr: Při výběru odrůd zelené kávy panuje neustálá přísnost, a to prostřednictvím senzorické analýzy šarží a nákupu certifikované kávy. Tímto způsobem zajišťujeme jedinečnou a tradiční chuť, která uspokojí i toho nejnáročnějšího znalce.
Pražení: Každé pražení je rozhodující pro zdokonalení aroma a chuti kávy. Provádí se automatizovanými procesy, ale je kontrolováno pod pozorným okem pražiče, a to postupně a jemně, což umožňuje každému zrnku postupně karamelizovat, rozvinout své charakteristiky a uvolnit celé aroma, které ho obklopuje.
... nejlepší kávu v zrnech pro pravé italské espresso.
Každý den v naší řemeslné pražírně kávy vybíráme, mícháme a dokonale pražíme nejlepší surové kávy ze světa, které balíme do 24 hodin od pražení. Tímto způsobem, když balíme čerstvou kávu v celých zrnech, dokážeme minimalizovat oxidaci jejích jemných aromat, která by se jinak rychle degradovala po mletí.
S našimi dvěma značkami Caffè Roen a...
... stále používáme stejné tradiční metody. MiKoffee je produkt s omezenou výrobou, kvůli našim výrobním omezením a protože už neexistují žádné stroje Vittoria z roku 1952, máme omezené množství kávy, které můžeme upražit, na rozdíl od jiných pražičů. MiKoffee je gurmánská značka vyrobená v Toskánsku - již 65 let vyrábíme kvalitní kávu v Montecatini, městě blízko Pisy, Chianti a Florencie. Znalosti o...