...Naše bio hořčice s černým česnekem skvěle doplní vaše maso, zeleninu nebo zálivku.
Bude také ideální pro vaše marinády.
Hořčice s charakterem, jemná a silná s krásnou vůní černého česneku.
Najdete inspiraci s našimi recepty.
INGREDIENCE
Francouzská bio hořčice (bio hořčičná semena, bio vinný ocet, voda, sůl) 90%
Bio černý česnek z Gers 10%
SKLADOVÁNÍ
Skladujte při pokojové teplotě a chráněné před světlem.
Po použití dobře uzavřete sklenici. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 90 dnů.
...Nabízíme několik značek hořčice s různými typy chutí, od tradiční po extra silnou, včetně staromódních hořčičných semínek.
Sklenice o hmotnosti 170 g až 210 g a kbelík o hmotnosti 5 kg.
Dostupné množství a pro většinu značek máme etikety ve francouzštině.
...V biologické verzi si našla své příznivce pikantní a chutná hořčice s křenem.
Obzvlášť doporučována k dochucení mas, uzenin a k vylepšení zálivek na saláty.
Ingredience: Hořčice* 67% (voda, semena hořčice*, ocet z alkoholu*, mořská sůl, koření*), kořeny křenu* 33%. *: Ingredience pocházející z ekologického zemědělství
Dostupná také v kbelíku o hmotnosti 1,1 kg.
...Středně silná dijonská hořčice, která získává svou noblesu díky jemné vůni černého lanýže z Provence.
Tipy na ochutnávání:
S masem, v salátu, omáčce, koláči nebo jakémkoli jiném pokrmu podle vašeho výběru.
...Složení:
- 40 % extra silnáhořčice
- 36 % vlašské ořechy
- 11 % rostlinný olej
- Voda
- Sůl
Tipy k použití:
Koláček se šunkou, filet z tresky.
Tento produkt již není k dispozici.
Moutarderie de Luxembourg nabízí dva čerstvé a tradiční vysoce kvalitní produkty, které dodají vašim pokrmům ještě více chuti: hořčici, 100% přírodní bez konzervantů, mletou na kamenném mlýně, a majonézu z čerstvého vaječného žloutku, vyráběnou vakuově, bez konzervantů. Hořčice a majonéza z Lucemburska jsou k dispozici v různých řadách a typech obalů: mírně pálivá hořčice, silnáhořčice (s pálivými tmavými hořčičnými semínky), speciální hořčice (s celými hořčičnými semínky a výběrem koření), majonéza s vejci, majonéza s citronem a majonéza starého typu (ochucená starou hořčicí).