Turecko, Nilüfer-Bursa / Turkey
...Hřebíček, Skořicová tyčinka, Zázvor, Kurkuma, Směs koření, Černý pepř, Nigella sativa - Hřebíček, Skořicová tyčinka, Zázvor, Kurkuma, Směs koření, Černý pepř, Nigella sativa, Bílý sezam, Zlatý sezam, Červený sezam, Majoránka...
Portfolio (10)
Martinik, Rivière-Pilote
Společnost LES SAVEURS DE MAYA je výsledkem několika setkání. Jsou to lidé, kteří svým uměním vytvářejí a inovují. Tvůrci, šéfkuchaři, restauratéři, námořníci, inženýři... To, co nás spojuje, jsou rozhodně hodnoty sdílení a pohostinnosti, a proto zde na Antilách představujeme výjimečné produkty, které byly vytvořeny a formovány s láskou, vášní a rozumem. Mezi našimi produkty objevíte kulinářské i...
Portfolio (31)
Polsko, Kalisz
Francie, Bourgbarré
VANILLA GASY vám nabízí vonné a jemné tóny typické pro Madagaskar. Specializujeme se na výrobu vanilkového extraktu bez alkoholu podle vašich požadavků. Přijďte objevit svět věnovaný chutím vanilky bourbon z Madagaskaru, našim kořením a našim 100% řemeslně zpracovaným produktům bez umělých aromat a konzervantů. Hledáme distributora pro naše produkty. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (21)
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Způsob přípravy\nVezměte láhev suchého červeného vína (0,75 l). Nalijte víno do smaltovaného hrnce, přidejte obsah sáčku a cukr podle chuti. Zahřejte na 70 stupňů, nevařte! Nechte svařené víno louhovat po dobu 30 minut. Přeceďte. Podávejte horké.\n\nIngredients\nPomeranč (sušené plátky), sušené hrozny, skořicová tyčinka Cejlon, kořen zázvoru, citronová kůra, hvězdicový anýz, celé kardamomové lusky, hřebíček.\n\nNutrition value on 100 gr.\nProteiny (g / 100g)… 5,0\nTuky (g / 100g)… 4,0\nSacharidy (g / 100g)… 62\nEnergetická hodnota (kcal / 100g)… 300"}...
Portfolio (178)