Španělsko, Geneto San Cristobal De La Laguna
...{"PRODUCTOS BÁSICOS: Vinos Nero D'Avola autóctona.":"ZÁKLADNÍ PRODUKTY: Vína Nero D'Avola autochtonní.","Graduación: 14,2 grados.":"Alkohol: 14,2 stupňů.","AZÚCAR: 50 gr. lt.":"CUKR: 50 g/l.","AROMATIZACIÓN: típico de la almendra amarga natural.":"AROMATIZACE: typická pro přírodní hořkou mandle.","PRODUCTOS BÁSICOS: Vinos Inzolia autóctona.":"ZÁKLADNÍ PRODUKTY: Vína Inzolia autochtonní.","Graduación: 12,8 grados.":"Alkohol: 12,8 stupňů."}...
Portfolio (6)
Francie, Brissac Loire Aubance
... aromatických tónů kandovaného ovoce (meruňky, kdoule), medu, koření s jemnými dřevitými tóny. Krémový nástup podpořený lahodnou, dlouhou a svěží strukturou. ACCORD METS/VIN : Aperitiv, foie gras, dezerty, brioškové koláče, koláče s bílým ovocem. TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C. Kartón 6 lahví po 75cl...
Portfolio (12)
Francie, Saint-Loubes
...Gurmánské a aromatické víno. Toto likérové víno, které je převážně z odrůdy Sémillon, se skvěle hodí k slavnostním večeřím nebo jako aperitiv. Sauvignon Blanc a Gris, které tvoří směs, mu dodávají dobrou kyselost a svěžest, která vyvažuje sladkost. Barva: Bílé AOC: Bordeaux Supérieur Vinice: Hlinito-písečný terroir Vinifikace: Zrání na jemných kalech 2 měsíce...
Portfolio (21)
Španělsko, Granada
...Barva: Čistá, jasná, barva třešňového červeného vína, středně vysoká vrstva Vůně: Silná vůně zralého ovoce: rozinky, sušené švestky, datle, sušené fíky a jemná čokoláda Chuť: Mírně sladká s dobře integrovanou kyselinkou, příjemné třísloviny, vzpomínka na med, tekutou hořkou čokoládu a lékořici, kulatá a přetrvávající Doporučená teplota podávání: 15℃ Doporučené párování: Velmi vhodné jako aperitiv...
Portfolio (5)