• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • sliced ham

Výsledky hledání pro

Sliced ham - Dovoz vývoz

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Německo

    Verified by europages badge

    Od váhově přesného krájení až po precizní vkládání a balení uzenin, masa a sýrů: Weber Maschinenbau je jedním z předních poskytovatelů systémů pro krájení, jakož i automatizaci a balení čerstvých produktů. Hlavním cílem společnosti je usnadnit zákazníkům život pomocí na míru šitých individuálních řešení a umožnit jim optimální provoz strojů po celou dobu jejich životnosti. Weber Maschinenbau dnes zaměstnává cca 1.450 zaměstnanců na 22 místech v 18 zemích, kteří přispívají svým úsilím a snahou k úspěchu skupiny Weber. Společnost je i dnes rodinnou firmou, kterou řídí generální ředitel Tobias Weber, nejstarší syn zakladatele společnosti Günthera Webera.

  2. JAMONES PESÓN

    Španělsko

    Verified by europages badge

    Společnost JAMONES PESÓN, je Výrobce, která působí v Šunky sektoru. Působí rovněž v sektorech spanish ham, cured raw ham, ham export, salami, surprise, raw ham, wholesale of ham, Chorizo, a Iberian chorizo cular. Sídlí v Monroyo (teruel), Španělsko.

  3. MONICA E GROSSI SPA

    Itálie

    Verified by europages badge

    Společnost MONICA E GROSSI SPA, je Výrobce, která působí v Šunky sektoru. Působí rovněž v sektorech Uzeniny a solená masa, ham factories, boneless ready to slice ham, ham, Uzeniny a solená masa, smoked dry cured ham, raw ham, ham with bones, a parma ham. Sídlí v Langhirano, Itálie.

  4. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.