...25 KG Kraft Bag. Určené použití Sudem chlebová směs (10 kg), ingredience kvasnice (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, 10 minut pomalu, 7 minut rychle se hněte. Pro 1. fermentaci 15 minut (na pultě). Pro 2. fermentaci trvá 30 minut. Peče se 30-35 minut. 1 rok skladování na chladném a suchém místě.
Portfolio (194)
Polsko, Paczewo
...Bio Žitná Mouka Naše bio žitná mouka je vyrobena z vysoce kvalitních žitných zrn, pečlivě vybraných a mletých, aby se zachovaly jejich přirozené živiny. Je ideální pro pečení chleba, pečiva a dalších lahodných receptů. - 100% bio - Bohaté na vlákninu - Ideální pro tradiční žitný chléb Dostupné v různých velikostech balení.
Portfolio (59)
Bulharsko, Plovdiv
... aromatickým typickým aroma kvásku Žitný chléb je ve skutečnosti jedním z nejzdravějších obilovin na světě! Některé z nejpůsobivějších zdravotních přínosů žitné mouky jsou její schopnost pomáhat vám bojovat proti diabetu, kardiovaskulárním onemocněním, přibývání na váze, rakovině, zánětlivým procesům a vysokému krevnímu tlaku. Produkty uvedené na našich stránkách jsou nejčastěji používané. Můžeme vyrábět...
Turecko, Istanbul
CTR Citir Agro je výsledkem 60 let zkušeností, kvalifikované pracovní síly, moderní výrobní techniky a vize stát se nejlepšími a odlišnými od ostatních. Nabízíme 24 různých druhů směsí na chléb, jako jsou směs na žitný chléb, směs na obilný chléb a směs na osmanský chléb. Také poskytujeme služby více než 2000 zákazníkům s 20 typy vedlejších produktů, jako jsou sezam, slunečnicová semena a ovesné vločky. Na požádání provádíme ukázky a školení pracovníků v prostorách zákazníků.