Rakousko, Klagenfurt Am Wörthersee
... stává kyselým). V tomto stavu je maso tuhé a má jen malou schopnost vázat vodu. S časem se maso dále mění. Díky enzymatickým procesům pH opět stoupá, bakterie, zejména mléčné bakterie, přispívají k dalšímu zrání, během kterého se pojivová tkáň svaloviny nabobtnává a uvolňuje, a bílkoviny se částečně rozkládají na volné aminokyseliny (autolýza). Uvedené procesy se také vyskytují na začátku rozkladu. [1] Aby však...
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Jak název napovídá, krk krůty označuje celý krk krůty, bez hlavy, kůže nebo volete (svalová kapsa, která uchovává potravu). Krk obsahuje páteř (včetně kostí nebo obratlů), průdušnici (trávicí trubici), svaly a pojivovou tkáň. Krk krůty může měřit až 30 cm na délku, je větší než krk kachny a kuřete a lépe vyhovuje psům střední, velké nebo obří rasy. Nabídněte svému čtyřnohému příteli skutečný...
Portfolio (115)
...Aminokyseliny od BPN. Ideální společníci pro okamžité využití tvého svalového výkonu. Vysoké zatížení a tréninkové cíle vyžadují optimální zásobení aminokyselinami. Ty jsou tělu k dispozici velmi rychle, svalová tkáň je vždy zásobena, když je to nutné. Vysoká kvalita našich aminokyselin zajišťuje výkonově adekvátní a tedy dostatečné zásobení pro tvé svaly. BPN aminoprodukty jsou navrženy pro nejlepší...
Francie, Poitiers
Proč zvolit halal řeznictví v Poitiers. Kvalita nového masa je obtížně popsatelné, vzhledem k tomu, že je to matoucí myšlenka řízená preferencemi zákazníků. Vzhledem k tomu, že křupavé maso je tkáň zvířete vhodná k potravinářskému použití, jsou kvalitativní charakteristiky ovlivněny různými faktory, jako je svalová struktura, vyrobený kus, stav látky, společné úsilí složek směsi, po smrti, účinky...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play