Nizozemsko, Roosendaal
...Řada pečicích nádob Fornax byla navržena s cílem vytvořit optimální tradiční kolekci pečicích nádob. Je konfigurována tak, aby zvládla širokou škálu kuchyní a kulinářských technik, a je to extrémně odolná a univerzální volba pro pečení, servírování a skladování v jednom. Vysoce vypálená kamenina je výjimečně silná a zajišťuje rovnoměrné zahřívání. Číslo položky: 96150 Kapacita: 1,0...
Portfolio (188)
Španělsko, Fuente el Fresno
Španělsko, Bera
Založeni v roce 1981, naše zkušenosti v oboru nám umožňují vyvíjet nejvhodnější stroje, které pomáhají profesionálním pekařům při výrobě kvalitního chleba, přičemž maximálně usnadňují a respektují procesy potřebné k jejich získání. Přístup na různé trhy po celém světě nám umožnil poznat a přizpůsobit se různým konceptům, procesům a komponentům v našem oboru. Stále se snažíme inovovat a zlepšovat...
Portfolio (10)
Německo, Düsseldorf
... potěšení z jeho vůně a chuti. Správné osvětlení, racionální metody ukládání produktů, skladování, bezpečná a hygienická interakce se zákazníkem - to jsou malé, ale zdaleka ne úplné úkoly správného maloobchodního vybavení pekařského oddělení. ZOKKO nabízí obchodní vybavení pro pekárenské výrobky jak pro tradiční obchody, tak pro samoobslužné provozovny, včetně víceúrovňových ostrovů s možností umístění širokého sortimentu pečiva kompaktních nástěnných regálů na chléb, které jsou ideální pro obchody s malou plochou...
Portfolio (16)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Grilovací panini profesionální s 2 velkými plochami, které umožňují vaření několika panini najednou. Přístroj na panini má výkon 2200 Watt a napájení se provádí prostřednictvím tradiční zásuvky 230 Volt. Tento profesionální přístroj na panini umožňuje ohřívat vaše teplé sendviče, předpečený chléb a panini. Tento gril na panini je vybaven 2 velkými vroubkovanými plochami. Tento profesionální...
Portfolio (188)
Řecko, Kalybia
Hot baker vyrábí sušenky s náplní jablko, čokoláda, vanilka, med, lískový ořech, skořice, tahini, citron, jahoda, banán, mandlové. Kourabiedes, melomakarona, mini a normální, jednoduché a s čokoládovou polevou. Jednotlivé koláče s náplní jablko, tahini, pomeranč, citron, jahoda. Sušenky s náplní, melomakarona, kourabiedes, tyčinky se sezamem, tyčinky s čokoládou. Hot baker vyrábí produkty výhradně...
Portfolio (9)
Česká republika, Opava-Kateřinky
Pečeme tradiční italské tyčinky Grissini ve třech různých příchutích. Připravujeme pro vás také grahamové slané tyčinky ve čtyřech příchutích včetně sýrové nebo česnekové.
Bosna a Hercegovina, Sarajevo
MBA Centar je pekárna s jemnými výrobky, která se nachází v Sarajevu, Bosna a Hercegovina. Produkujeme širokou škálu produktů, které zahrnují speciální chleby, borek koláče, tradiční dezerty jako baklava, stejně jako moderní dorty. Jsme certifikováni podle IFS, HACCP, ISO a HALAL, což nám umožnilo exportovat do více než 13 zemí na 3 kontinentech. Všechny naše produkty jsou čerstvě vyrobené a...
Belgie, Moen
Koekjes Bossuyt je belgická řemeslná pekárna sušenek. Najdete zde tradiční sušenky jako carré confiture, frangipane, vafle a rocher. Unikátní na Koekjes Bossuyt je, že většina sušenek je k dispozici ve třech různých kategoriích: tradiční, bio nebo bez přidaného cukru. Pro nás je řemeslná výroba zásadní. Zůstáváme věrní našim tradičním receptům, zatímco modernizujeme naši výrobu, abychom vždy...
Portfolio (24)
Německo, Halberstadt
Regionální Všechny naše produkty si s klidem zaslouží razítko „Regionální“. Nejprve se myšlenky rodí v Halberstadtu – láskyplně nazývaném „Half City“. Snažíme se vždy vše realizovat vlastními silami, ale i my narážíme na své limity, a proto máme silné regionální partnery v Hanfbootu. Abychom uvedli jen několik příkladů: Zlatem oceněná tradiční pekárna z Köthenu peče naše konopné koláče, zavedený...
...AGROARTESANAL je pekárna a cukrárna, která také dodává jiným firmám v Evropě. Vyrábíme tradiční portugalské sladkosti, jako jsou slavné "Pastéis de Nata", klasické "Travesseiros de Sintra" a mnoho různých sušenek a koláčů, vyrobených z mandlí, cukrové třtiny, olivového oleje, medu a dalších tradičních portugalských ingrediencí. Přinášíme vaší firmě jedinečné chutě Portugalska a zajišťujeme vysokou kvalitu našich organických produktů. Kontaktujte nás!
Belgie, Ieper
Nejlepší ingredience, tradiční řemeslný postup, dlouhé doby odpočinku a kynutí, nadšený tým kvalifikovaných pekařů, moderní pekárna, spousta vášně a lásky k řemeslu a úsměv… Recept na váš lahodný řemeslný chléb… UŽIJTE SI TO!
Belgie, Diest
Zdravé a chutné sušenky, to je to, o co jde v Belkornu. Zdá se to jako jednoduchá filozofie, ale v moderní společnosti není tak snadné ji dodržovat. Přesto se Belkorn rozhodně zaměřuje výhradně na biologické ingredience… a s úspěchem! Tradiční teplá pekárna dědečka Corthoutse se proměnila v ultramoderní výrobní centrum v Diest. Biologická kvalita je jedním z pilířů firemní politiky. Trvalá...
Itálie, Albano Laziale
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
Belgie, Wetteren
... hmotnostech, potěší gurmány. Naše tradiční, řemeslná kvalita, kombinovaná s moderními výrobními metodami a vynikajícími službami, dodává našim dortům bezprecedentní přidanou hodnotu, díky čemuž denně uspokojujeme tisíce spotřebitelů.
Privátní pekárna Wimmer představuje tradiční pekařské řemeslo v Mnichově. Od roku 1932 zásobuje Wimmer mnichovské obyvatele kvalitními pekárenskými výrobky a mnoha svačinami. 40 poboček je denně zásobováno čerstvými produkty z vlastní výroby. V produkci se klade důraz na používání tradičních receptů a vybraných surovin. To zajišťuje původní chuť chlebů, rohlíků, preclíků a mnoha dalších pekárenských výrobků privátní pekárny Wimmer.
Belgie, Diest
Zdravé a chutné sušenky, to je to, o co jde v BioKorn. Zdá se to jako jednoduchá filozofie, ale v moderní společnosti není tak snadné ji dodržovat. Přesto se BioKorn rozhodně zaměřuje pouze na biologické ingredience… a s úspěchem! Tradiční teplá pekárna dědečka Corthoutse se proměnila v ultramoderní výrobní centrum v Diest. Biologická kvalita je jedním z pilířů firemní politiky. Trvalá kontrola...
Španělsko, Mondat (Málaga)
Pekařství a pekárna Monda vám nabízí širokou škálu chleba a pečiva s autentickou tradiční chutí, vyrobeného z vysoce kvalitních surovin. Představujeme vám velký výběr chleba pečeného v kamenné peci, ekologického chleba a vynikající sortiment pečiva. Díky naší kamenné peci dosahujeme křupavé textury kůrky a velké nadýchanosti uvnitř. Jednou z hlavních výhod, které tato pec nabízí, je získání chleba s delší trvanlivostí díky uchování vlhkosti v procesu předpečení. Tento způsob pečení nám přináší křupavý a čerstvý chléb, který evokuje tradiční chuť.
PADAFIDELIS - PÃO QUENTE E PASTELARIA LDA obchoduje a distribuuje pekárenské a cukrářské výrobky. Všechny tradiční a sofistikované produkty s garancí PADAFIDELIS - vaše pekárna a cukrárna. PADAFIDELIS vlastní výroba pro Cukrářství, Pekárnu a Kavárnu. PADAFIDELIS má za cíl: - Rozšíření portfolia produktů, dosažení maximální synergie s aktuálními produkty. - Diferenciace produktu podle kvality, inovace a bezpečnosti potravin. - Zavádění nových produktů a urychlení prodeje. - Kontinuální výběr dodavatelů. - Spolupráce se společnostmi různých specializací na diskusi o nových obchodních konceptech.
Irsko, Dublin 24.
... moderního pekárenského zařízení o rozloze přes 2000 m², které je rozděleno do tří sekcí: pečení chleba, cukrovinky a bezlepková pekárna, kde pokračujeme ve vývoji a zlepšování našeho sortimentu produktů, jako jsou pita chleby, wrapy, naan a zakázkové produkty, jako jsou cukrovinky bez cukru, na našem moderním vybavení. V roce 2012 náš pekárenský tým začal implementovat Globální standard pro bezpečnost potravin a Safa Food získala certifikaci BRC třídy (A).
Německo, Rosdorf
Tradiční pekařství! Od roku 1905 hýčká a přesvědčuje pekárna Ruch své zákazníky chutí a rozmanitostí. Tradice je proto i dnes v naší firmě vysoce ceněna. Receptury a výrobní postupy předávané z generace na generaci zajišťují stálou kvalitu našich druhů chleba, variací pečiva a dalších pekařských výrobků a tím vám garantují jedinečný a nezaměnitelný chuťový zážitek.
Itálie, Montecosaro
... pekárna a cukrárna Pietro Quercia, nacházející se v Montecosaru, vznikla z myšlenky vyrábět chléb, který poskytuje chuť a stravitelnost díky dlouhému kynutí s kváskem, který denně obnovujeme. Staré obiloviny z regionu Marche, které pečlivě vybíráme, jsou výsledkem ekologicky udržitelného pěstování. Mletí výhradně na kameni zajišťuje, že zrnko si uchovává veškerou svou chuť a výživové hodnoty. Náš...
Turecko, Konya
Masum Beyaz je první dietní a diabetická pekárna v Turecku, která umožňuje jednotlivcům bojujícím s diabetem a obezitou zcela odstranit tradiční bílé mouky ze svých životů a získat přístup k novým generacím dietních a diabetických produktů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play