Z aktuálních důvodů je řada Lotao Deli rozšířena o dva klasické rýžové produkty, které by v žádné dobré domácnosti neměly chybět: odrůdy Basmati Bílá ...
Alternativa mléka z klíčené celozrnné rýže. Koncentrát rýžového nápoje pro průmyslovou výrobu veganských slaných nebo sladkých hotových jídel, pečiva,...
Pocházející z regionální ekologické kultury, bio konopná semena mají příjemnou chuť po křupavých lískových oříšcích. Jsou bohatá a ideálně vyvážená v ...
Bio celozrnný chléb 51 % je chléb, který kombinuje výhody ingrediencí pocházejících z ekologického zemědělství a celozrnných obilovin. S jedinečnou op...
Ingredience:
- 84 % Bio stará hořčice
- +/- 4 % Hroznový mošt*
- Bio třtinový cukr
-* Produkty pocházející z ekologického zemědělství
Doporučení k p...
Slunečné a vodou prosycené země je ideální pro pěstování tohoto vynikajícího jídla. Rýže je jednou z nejzdravějších a nejoblíbenějších obilnin, bohatá...
Celozrnný bio kuskus (nebo s francouzským pravopisem "couscous") je typické jídlo severní Afriky a v Itálii západní Sicílie a jihozápadní Sardinie. Je...
Odlišuje se svými výživovými vlastnostmi, mezi kterými jsou bílkoviny a vláknina, které jsou několikanásobně vyšší než u pšenice.
Výhody:
- působí p...
Naše mouka zahrnuje celé zrno. Je bohatá na bílkoviny, vlákninu, minerály a vitamíny. Prospěšná pro zdraví. Zrno, klíček a obal zajišťují lepší nutrič...
Malý špalda, také nazývaný „engrain“, je známý svou nízkou hladinou lepku. Obsahuje více rostlinných bílkovin než většina ostatních obilovin. Díky svý...
Je to celozrnná semolina získaná mletím tvrdé pšenice Timilia nebo Tumminia, odrůdy pšenice pěstované na Sicílii od dávných dob, která byla v poslední...
La Baguette Gourmet complete (51 %) má jedinečný opékaný odstín, křupavou kůrku jemně posypanou moukou a všechny výhody celozrnných obilovin. S hustou...
Pečený na kameni a s dlouhým odpočinkem, tento kus má rustikální, moučné vzhled, s tenkou a nekrájenou kůrkou. Má hustou a hnědou střídku, a díky vyso...
Směs celozrnné pšeničné mouky s klíčky a kousky pšenice, dehydrovaný kvásek. Je ideální pro výrobu celozrnné římské pizzy, vzdušné a křupavé, rustikál...