Společnost İpek Bulgur byla založena v Mardinu v roce 1990 a vyrábí Mardin Bulgur, což je geograficky registrovaná značka. Společnost si vybudovala jméno na národních i mezinárodních trzích. Mardin Bulgur je vyráběn ze 100% tvrdé pšenice a jednou z nejdůležitějších vlastností Mardin Bulguru je jeho neměnná chuť a aroma při vaření. Pod značkou İpek Bulgur se prodávají značky İpek, Tay, Çemeli, Erdo...
... k lahodnému jídlu. Bulgur je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravý a všestranný kulinářský zážitek.
Vytvořte si svou jedinečnou nabídku a přijměte náš produkt, známý svou vysokou kvalitou a tureckou autentičností. Získejte náš hrubýbulgur nyní a vychutnejte si jedinečnou kulinářskou cestu s každým soustem.
Můžeme poskytnout balení podle potřeb a požadavků zákazníka. Pokud máte konkrétní požadavek ohledně tvaru nebo požadované značky, prosím, upřesněte to a my se postaráme o splnění vašeho požadavku a poskytneme vhodné balení podle potřeby.
Jsme jednou z předních společností v oblasti výroby a zpracování bulguru (hrubý, střední a jemný bulgur), kuskusu, dšičky a strouhané pšenice. Také máme plnicí linku pro různé luštěniny a obiloviny, jako je čočka. Naše výrobní kapacita je 60 tun denně pro výrobu bulguru a 50 tun pro výrobu strouhané pšenice. Kromě kvality našich produktů nabízíme služby na nejvyšší úrovni, abychom zajistili úplnou spokojenost našich zákazníků. Naším mottem je kvalita a závazek.