...Máme různé příchutě jako citron, máta - zázvor, ibišek a můžeme připravit další příchutě na přání zákazníků, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí smícháním třtinového cukru a datlového sirupu s vodou, které jsou konzumovány probiotickými kulturami. Je ochucen díky citronovému koncentrátu. Mírně perlivý (plyn vznikající přirozeně během výroby, v důsledku fermentace). Živý nápoj, nepasterizovaný, obsahuje kmeny...
Společnost GAZIGNAIRE je výrobcem od roku 1865 koncentrovaných aromatických extraktů a přírodních nebo biologických aromat, přičemž se specializuje na výrobu vanilkových extraktů, kakaových extraktů, kávových extraktů a extraktů z tonkových bobů. Již více než jedno století se naše produkty vyvážejí po celém světě pro naše klienty z aromatického, potravinářského, kosmetického průmyslu nebo pro dist...
... solí na litr. Tato koncentrace solí je podobná té, kterou mají tekutiny uvnitř těla, a je tedy připravena k pití jak v její přirozené formě, tak spříchutí Stevie, Pomeranče nebo Citrónu. Hypertonická mořská voda: Mořská voda, hypertonická voda nebo slaná voda je roztok. Tento mořský roztok se skládá z přibližně 32-38 g minerálních solí na každý litr vody. Termín hypertonický se vztahuje na to, že...