• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • watter

Výsledky hledání pro

Watter - Dovoz vývoz

  1. WATTER APS

    Dánsko

    Společnost WATTER APS, je Distributor, která působí v Stavební stroje sektoru. Sídlí v Esbjerg V, Dánsko.

  2. WATTER B.V.

    Nizozemsko

    Společnost WATTER B.V., je Výrobce, která působí v Dezinfekce a sterilizace - služby sektoru. Působí rovněž v sektorech manufacturer of organic disinfectant, water disinfection plants and equipment, chemical products for the food and preserved food industry, a waste water disinfection. Sídlí v Tynaarlo, Nizozemsko.

  3. MARKUS WATTER

    Německo

    Společnost MARKUS WATTER, je Poskytovatel služeb, která působí v Plyn a ropa - těžba sektoru. Působí rovněž v sektorech Voda - výroba a rozvod, Dokončovací práce, Práce elektrikářské, Elektřina - zařízení pro distribuci, Voda - výroba a rozvod, Dokončovací práce, Práce elektrikářské, a Elektřina - zařízení pro distribuci. Sídlí v Oldenburg, Německo.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Německo

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.