Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
...Prosciutto crudo je typická italská uzenina získaná sušením v soli z kýty prasete, konkrétně od zvířat, která dosáhla hmotnosti kolem 130 kg. Maso je pečlivě masírováno ručně, upravuje se do požadovaného tvaru a poté se koření podle naší starobylé receptury. Doba sušení prosciutta přesahuje 180 dní a je to nejdelikátnější fáze, která ovlivňuje kvalitu produktu.
Kategorie: Kalábrijské uzeniny
Hmotnost: 500/550g
Hmotnost: 0,550 kg
SLOŽENÍ: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření
Cukry: dextróza a sacharóza
Antioxidanty: E301
Konzervanty: E250-E252...