Produkty pro atria calzone kebab (33)

Döner z Kuřete a Krůty

Döner z Kuřete a Krůty

Döner "MIX" se skládá z kuřecího a krůtího masa, které je nakrájeno na tenké plátky a střídavě vrstveno. Spojením dvou druhů drůbeže a speciálně připravenou směsí koření pro tuto kombinaci vzniká jedinečný zážitek na lehkém základu. Tento döner je k dispozici v hmotnostních kategoriích: 8 kg, 10 kg, 15 kg a poté vždy po 5 kg až do 120 kg.
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Plátek na grilovaného lososa (sada 2 ks)

Plátek na grilovaného lososa (sada 2 ks)

Tak chutně chutná rustikálně
Koření na churrasco

Koření na churrasco

Koření na churrasco je dochucovadlo inspirované bohatými, kouřovými chutěmi brazilského grilování. Ideální pro maso, grilované pokrmy a marinády. Toto gurmánské koření má typické tóny grilů populárních v Brazílii, stejně jako bohaté náznaky. S omato a grilovanou paprikovou základnou, jemný citronový nádech osvěžuje tento recept. Koření na churrasco dodává chuť všem druhům masa!
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
Iberský Loin Krmený Žaludy 50% Iberského Plemena - LOINY A UZENINY

Iberský Loin Krmený Žaludy 50% Iberského Plemena - LOINY A UZENINY

Pocházející z iberských prasat, krmených v montanera po dobu 3-4 měsíců na základě žaludů, bylin a zbytků. Je ručně plněná s Pimentón D.O. z La Vera (Cáceres), také marinovaná s přírodními kořením a bez jakýchkoli konzervantů, soli, česneku a oreganu. Její výjimečná vůně a aroma jsou velmi ceněny. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, pimentón, přírodní koření a přírodní střevo z krávy. 100 % přírodní ingredience. Bez alergenů. S minimálním zráním 5-6 měsíců se vyznačuje výjimečnou vůní a aromatem. Ingredience: Vepřová panenka z iberského prasete, sůl, přírodní aroma, pimentón, přírodní koření.
Grilované jehněčí kebaby

Grilované jehněčí kebaby

Arrosticini z mladého hovězího masa samice, mladšího než 20 měsíců, vybrané a balené v praktických zmražených vrstvách, které umožňují částečnou konzumaci obsahu, dostupné ve dvou formátech: 100 kusů a 225 kusů.
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Kletzen Noodles, Jídlo, Plněné Knedlíky, Hotová Jídla, Produkty pro Pohodlí, Těstoviny, Mražené Potraviny

Kletzen Noodles, Jídlo, Plněné Knedlíky, Hotová Jídla, Produkty pro Pohodlí, Těstoviny, Mražené Potraviny

Podle babiččina receptu se u nás i dnes připravuje tato sladká specialita z korutanské kuchyně. Lahodná náplň? Sušené hrušky (Kletzen), tvaroh, skořice a cukr. Typickou chuť kasnudel dodává hnědá máta. Jednoduše úžasné! ... Obsah balení: 50 kusů v PE sáčku
Kachní játra paštika

Kachní játra paštika

Tento recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkovými kapslemi) a je to skvělé srdcové jídlo pro lidi, kteří si chtějí vychutnat něco lahodného, ale nechtějí trávit příliš mnoho času v kuchyni. Příprava trvá méně než půl hodiny a stačí pro přibližně 8-10 osob. Můžete ho také uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zkazil. Oxid dusný z nabíječky na šlehačku prodlužuje trvanlivost smetany, proto byste ji měli před skladováním naplnit. Seznam ingrediencí 250 g omyté a očištěné kuřecí játra 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 nasekané stroužky česneku 100 ml smetany 23 plátků Grahamova sušenky nebo trojúhelníky toastu Jahodový džem (volitelný topping) Odkapané kapary Celá kuřecí játra očistěte a dejte stranou. Na středním ohni zahřejte mělkou pánev a vložte do ní játra.
Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plněných sardinkách. Vyzkoušejte také naši praktickou a moderní verzi: lákavé špízy, které si můžete vychutnat jak ve stoje, tak u stolu.
Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Opět jsme ve fázi s naším novým produktem. Toto je poprvé, co společnost začala vyrábět vařenou Kunafu, kterou můžete ohřát v mikrovlnné troubě během několika sekund. Přichází s 70 ml sirupů. Celkově.
Snack z fuetu a chorizo

Snack z fuetu a chorizo

Nabízíme vám nový koncept snacků. Jsou rychlé a snadné na přípravu, ideální jako předkrm. Můžete je jíst kdekoli: doma, v práci nebo venku.
Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na přípravu sicilských cannoli Křupavé a chutné trubičkové vafle. Pro přípravy: plnit tvarohem, bílou smetanou nebo čokoládovou smetanou, jak to tradice vyžaduje. Dostupné jak pro pekárny, tak pro maloobchod. Dostupné v různých velikostech a s nebo bez vnitřního čokoládového polevy.
OliTomBa (oliva, rajče, bazalka) - Rolky

OliTomBa (oliva, rajče, bazalka) - Rolky

OliTomBa (oliva, rajče, bazalka)
Slané Snacky - s & bez Masa

Slané Snacky - s & bez Masa

Vegetariánské až vydatné, klasické až rafinované náplně
Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami
Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór - Předpečený a obalený kuřecí řízek se sýrem a pórkem

Maiský kuřecí sýr pór, obalované předvařené kuře plněné sýrovou omáčkou a kousky póru. 125 g/kus, v balení 3 kg = 2 x 12 kusů.
Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Piroh s Mletým Masem - Plechový Piroh

Pasta s mletým masem, bramborami, sýrem a zeleninou
Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní - Börek

Těsto s Bramborovou Náplní
Klasická Pistáciová Baklava - Originální Gaziantepská Baklava

Klasická Pistáciová Baklava - Originální Gaziantepská Baklava

KLASICKÁ PISTÁCIOVÁ BAKLAVA První verze baklavy. Zamilujete si klasickou baklavu vyrobenou tradičním způsobem, který se používá po staletí. Tahmis, jedna z nejstarších značek chutí na světě a v Turecku, existuje od roku 1635. Tahmis byla založena v roce 1635 v Gaziantepu, centru Blízkého východu. Jelikož se Gaziantep nachází na historické Hedvábné stezce, v minulosti hostil mnoho králů, cestovatelů a obchodníků. Mezi nejdůležitější chutě Tahmis patří káva a baklava.
Výběrová Klobása Castro y Gonzalez - Klobása

Výběrová Klobása Castro y Gonzalez - Klobása

Některé z nejcennějších částí našich iberských prasat, jako je iberská Presa, jsou ty, které se používají k výrobě našeho Salchichón Castro y González „Selección“ tradičním způsobem. Intenzivní aroma, šťavnatá textura a zvláštní rovnováha mezi tukem, libovým masem a černým pepřem dodávají našemu Salchichónu jemnou přirozenou delikatesu. SKU:N / A Hmotnost zásilky:N / A
Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Takto nazvaná pro svůj tvar, který připomíná olivový list, je tato pasta typická pro Apulii, ale je velmi rozšířená i v mnoha dalších regionech Itálie.
Grande Jednorázový Gril

Grande Jednorázový Gril

Grande, pratik gril je největším výrobcem v Turecku. - Díky zapálení vnitřního obalu se snadno zapaluje. Umožňuje pohodlně připravit 2-3 kg masa. - Pratik gril se skládá z dubového grilovacího uhlí, grilu, nožiček, hliníkové fólie, kraftového vnitřního sáčku, kartonového vnějšího obalu a zapalovače. - Když je zapálen okraj obalu, uhlíky se rychle rozhoří. - Rozměry produktu: 31 cm x 6,5 cm x 24 cm - Rozměry grilovací plochy: 29 cm x 22 cm
Panino Pinsato - Chuť

Panino Pinsato - Chuť

Ručně lisovaný sendvič, aby byl ještě měkčí a lépe stravitelný. Můžete ho péct buď na grilu, nebo v předehřáté troubě na 240°, dokud není hezky zlatý. Naplňte podle chuti; jakákoliv kombinace ho udělá ještě chutnější a aromatičtější.
Svačiny pro automaty - úzký sendvič, ÚZKÝ ROHLÍK, úzká focaccia

Svačiny pro automaty - úzký sendvič, ÚZKÝ ROHLÍK, úzká focaccia

Velikost balení je speciálně navržena pro uložení do přihrádek automatů. Kvalita a bezpečnost svačinek, stejně jako včasné dodávky, jsou zaručeny.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Uzeniny

Produkt vyrobený z pečlivě vybraného mletého / kouskovaného masa, obohacený solí, paprikou a dalšími kořením, představuje náš Chorizo Sarta Ibérico Extra. Skvělá pochoutka pro chuťové pohárky, která rozhodně nenechá nikoho lhostejným, kdo ji ochutná. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, usazení v chladu, plnění do střívek, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Energetická hodnota: 390 Kcal / 1619 KJ Tuky: 31 g Nasycené tuky: 11 g Sacharidy: 1,5 g Cukry: 1,5 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 2,6 g