Bio Černý Česnek
Hřebíčky černého česneku jsou oloupané, připravené k okamžitému použití v kuchyni nebo k ochutnání výjimečné sladké pochoutky.
Náš černý česnek je vyroben z BIO IGP bílého česneku z Drôme.
Česnek se vaří při nízké teplotě po dobu 15 až 30 dnů.
Síra, která dává česneku jeho astringentní chuť, se uvolňuje, přirozeně přítomné cukry v česneku karamelizují, což umožňuje česneku rozvinout aroma lékořice a balzamikového octa.
Jeho umami chuť mu umožňuje ladit jak se slanými, tak se sladkými pokrmy a dochutí vaše předkrmy, maso, ryby, zeleninu a dezerty.
Nabízíme několik formátů přizpůsobených vašim potřebám:
- Sáček na uchování 15 g hřebíčků
- Sáček na uchování 50 g hřebíčků
Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před vlhkostí a světlem.